Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 17:34:46
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Floyd je v blbom uhle (moc napnutá kobyla)  (Prečítané 9325 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #45 kedy: 07. Júl , 2008, 13:45:39 »

no hej to je možné ale ide o to že to nie je podľa gitara ktorá sa dodáva v H ladení... vlastne ešte som takú nevidel... takže musí sa to dať bez tých vecí čo tu písali...

sú aj čo su v ladení D alebo H to sú baritonky z vetšiou menzurou napr ESP také napr. tu je LTD

http://www.musiccenter.cz/LTD-ESP-VB400BARITONE-BLKS-Viper-serie:24604
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #46 kedy: 07. Júl , 2008, 13:55:34 »

ale však jasné baritónky... ale ty takú nemáš... no to je jedno aj to Dčko znamená že by to malo ísť aj bez tých rád čo ti tu všetci písali...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #47 kedy: 07. Júl , 2008, 14:08:46 »

slayer24: Nechajte ma vydýchať co sa stane so strunami, ked ich naladis do vyssieho ladenia ako boli? zvysi sa ich tah. co sa stane s tremolom, ktore bolo nastavene do rovnovazneho stavu pre struny v nizkom ladeni, po tomto ukone? dvihne sa. (mozes to vyriesit pritiahnutim pruzin alebo pridanim dalsej, ak sa uz neda pritahovat)
skusme nezabudat na predpoklad, ze ked idem gitaru brutalne podladit, tak tam dam aj hrubsie struny ako pouzivam v standardnom ladeni, aby sa tah  strun +/- zachoval  Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Júl , 2008, 14:09:49 od styrioci » Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník

« Odpoveď #48 kedy: 07. Júl , 2008, 18:29:51 »

slayer24: Nechajte ma vydýchať co sa stane so strunami, ked ich naladis do vyssieho ladenia ako boli? zvysi sa ich tah. co sa stane s tremolom, ktore bolo nastavene do rovnovazneho stavu pre struny v nizkom ladeni, po tomto ukone? dvihne sa. (mozes to vyriesit pritiahnutim pruzin alebo pridanim dalsej, ak sa uz neda pritahovat)
skusme nezabudat na predpoklad, ze ked idem gitaru brutalne podladit, tak tam dam aj hrubsie struny ako pouzivam v standardnom ladeni, aby sa tah  strun +/- zachoval  Na zdravie!

Bravooo máš pravdu predtým som ťahával 12 alebo 14-ky aby to bolo pevné ked som to dal do D tak sa na tom nedalo hrat rezalo ma to do prstov tak tam mám 10-ny

slayer24: a dal som hentu gitaru preto lebo si vravel ze si nevidel gitaru ktorá sa od výrobi dodáva podladena  Beeee
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #49 kedy: 07. Júl , 2008, 19:05:10 »

4oci: vôbec som nepochopil čo si chcel povedať... ja som napísal to isté... treba iné struny a pohrať sa s pružinami...
C3HQ: no však dobre ale ona nie je podladená... ona je tak vlastne normálne naladené... podladená by bola trebárs do drop A... ale nehrajme sa so slovíčkami ?§!.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #50 kedy: 07. Júl , 2008, 19:23:14 »

4oci: vôbec som nepochopil čo si chcel povedať... ja som napísal to isté... treba iné struny a pohrať sa s pružinami...
nejako mi nedochadza..sorry, nic som nenapisal  No hanbím sa..
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #51 kedy: 07. Júl , 2008, 19:23:54 »

nejako mi nedochadza..sorry, nic som nenapisal  No hanbím sa..

v pohodke Popiskujem si Bavím sa skvele
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník

« Odpoveď #52 kedy: 07. Júl , 2008, 20:28:58 »

C3HQ: no však dobre ale ona nie je podladená... ona je tak vlastne normálne naladené... podladená by bola trebárs do drop A... ale nehrajme sa so slovíčkami ?§!.

tak si chod vyskušat dakde napr tuto LTD kde ju maju alebo inu baritonku zatial som sa vždy stretol v dakom obchode kde mali baritonku ze bola naladena bud H alebo D naco by bola na E ?? ved baritonka je kvoli tomu aby to drzalo lepsie to nižšie ladenie Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. Júl , 2008, 20:29:31 od C3llario.HQ » Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #53 kedy: 08. Júl , 2008, 11:17:12 »

tak si chod vyskušat dakde napr tuto LTD kde ju maju alebo inu baritonku zatial som sa vždy stretol v dakom obchode kde mali baritonku ze bola naladena bud H alebo D naco by bola na E ?? ved baritonka je kvoli tomu aby to drzalo lepsie to nižšie ladenie Na zdravie!

no však nehovorím že baritónky sú do E... to je somarina... však aj na muzikeri keď sú tak sú do H alebo aj nižšie... to mi je jasné...
Zaznamenané
kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #54 kedy: 24. Apríl , 2009, 10:13:08 »

no však nehovorím že baritónky sú do E... to je somarina... však aj na muzikeri keď sú tak sú do H alebo aj nižšie... to mi je jasné...

přirozené lazení baritónů je  do C............ Bravooo
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #55 kedy: 24. Apríl , 2009, 20:49:14 »

Chlapi, nehnevajte sa, ale mi pripadá, že máte prvý raz v ruke gitaru..... Nechajte ma vydýchať Keď by som bol aj úplný hudobný analfabet, tak fyzika predsa nepustí .....
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 22 otázok.