predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 04. Júl , 2008, 13:02:42 » |
|
ja to mam odskusane pouzival som PC na kopaniciach a resetovalo mi hockedy masinu, pomohla jedine online. klasicka cvakala relatka a picu z toho.
Nechcem sa hádať, ale nie je potom problém skôr v zlom alebo nevhodne dimenzovanom zdroji? Lebo ten zlomok sekundy, kým sa UPS spamätá a prepne relé, by pre normálny zdroj nemal robiť taký problém, že by sa resetovala mašina ... Isteže, online UPS tento problém nemá, ale zasa je o dosť drahšia a má aj drahšiu prevádzku, keďže akumulátor je sústavne v prevádzke a opotrebuváva sa. A nová batéria je položka na pár tisícok ...
|
|
« Posledná zmena: 04. Júl , 2008, 13:04:25 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 04. Júl , 2008, 13:05:50 » |
|
a mam kupit radsej origos alebo od nejakeho handmade vyrobcu z lavej strany slovenska ?
origos, homemade som ani nevidel. na co to chces na preamp alebo na hlavu. tam zalezi na prikone od toho sa odvija cena. online ups ide v kuse z baterii cize vyraba presne vystupne napatie, tvar vystupneho a frekvenciu so smiesnymi skoro nemeratelnymi odchylkami. navyse v sieti sa vyskytuje kadejaky sajrajt a rusenie kdezto tu nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 04. Júl , 2008, 13:06:46 » |
|
normalne - 100W hlava. kolko si mam nasetrit ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 04. Júl , 2008, 13:09:12 » |
|
normalne - 100W hlava. kolko si mam nasetrit ?
ja som kupil este davno 400VA za 15.000 ta by to utiahla. takisto si na to mozes este dat aj nejake dalsie zariadenie s malou spotrebou ako procesory alebo preampy. teba starnutie bateriek nebude zaujimat kedze nepotrebujes vydrz a pojde ti iba o kvalitny zdroj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 04. Júl , 2008, 13:12:14 » |
|
100W hlava má príkon cca 200-250W ... treba rátať žhavenie, straty atď ... preto tá 400W by bolo podľa mňa rozumné minimum.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 04. Júl , 2008, 13:13:10 » |
|
...
teba starnutie bateriek nebude zaujimat kedze nepotrebujes vydrz a pojde ti iba o kvalitny zdroj.
nerozumiem. vysvetli mi to prosim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 04. Júl , 2008, 13:14:49 » |
|
nerozumiem. vysvetli mi to prosim.
no napriklad ak by si mal pocitac tak ti ho 3 rocna baterka neudrzi bez napatia 20minut ale len 5 minut napriklad. ale ked to nepotrebujes na pocitac tak tie baterky nemusis menit fungovat to bude rovnako.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 04. Júl , 2008, 13:16:23 » |
|
to ako ze nejde mi o to, aby som udrziaval zariadenie funkcne bez napatia, ale ide mi iba o kvalitu napatia, takze baterky mi nezostarnu ? tak ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 04. Júl , 2008, 13:19:54 » |
|
podla mna aj ked ti zostarnu, tak ti to moze byt uriti, tak to mysli musicman
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 04. Júl , 2008, 13:20:10 » |
|
to ako ze nejde mi o to, aby som udrziaval zariadenie funkcne bez napatia, ale ide mi iba o kvalitu napatia, takze baterky mi nezostarnu ? tak ?
baterky zostarnu ale nebude to vadit na funkciu kedze nepotrebujes dlhu vydrz na baterie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 04. Júl , 2008, 13:21:16 » |
|
Baterky ti zostarnú tak či tak len ti to bude jedno lebo ked vypadne elektrika tak ti bude šuma fuk koľko ta upska potiahne z bateriek. Po istej dobe ich aj tak bude vhodné vymeniť. Celkovo mi to príde ako úžasný luxus kupiť si hentaké niečo k lampovej hlave. Okrem iného je to práve kvôli batériam dosť ťažké ... takže ti pribudne dalšia vec na prenášanie.
|
|
« Posledná zmena: 04. Júl , 2008, 13:22:55 od yngsteen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 04. Júl , 2008, 13:21:26 » |
|
jasne, idem pozret, kolko mi zostalo po vcerajsku a uvidim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 04. Júl , 2008, 13:22:43 » |
|
...Celkovo mi to príde ako úžasný luxus kupiť si hentaké niečo k lampovej hlave. vies co - "trpim" tym uz dlhe roky, kupim si to akoze do studia a budem to tajne pouzivat k zosiku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210