Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 20:27:47
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Carcass  (Prečítané 31763 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« kedy: 04. Júl , 2008, 01:02:46 »

A Carcass tu preco zatial nema svoju temu? :)
Konecne je tu reunion, aj ked asi len docasny :

http://www.myspace.com/carcass
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #1 kedy: 04. Júl , 2008, 06:57:10 »

Semish, si ma predbehol  Beeee Túto tému som chcel založiť už dávno. No nerád by som sa tu s nemenovanými osobami natahoval atd. Ide o moju srdcovku, ktorú milujem a teraz konečne budem mať možnosť vidiet nie len Michaela Amotta  Bacha na vec kamo!, ale aj Carcass ako celok. Moc sa tešim. Zdravíčko  Z ich tvorby možem všetko, od začiatku až po koniec  Žmurk   Bacha na vec kamo! Keep on rotting in the free world  Bacha na vec kamo!
« Posledná zmena: 04. Júl , 2008, 06:57:39 od damned13 » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2 kedy: 04. Júl , 2008, 16:48:40 »

Semish, si ma predbehol  Beeee Túto tému som chcel založiť už dávno. No nerád by som sa tu s nemenovanými osobami natahoval atd. Ide o moju srdcovku, ktorú milujem a teraz konečne budem mať možnosť vidiet nie len Michaela Amotta  Bacha na vec kamo!, ale aj Carcass ako celok. Moc sa tešim. Zdravíčko  Z ich tvorby možem všetko, od začiatku až po koniec  Žmurk   Bacha na vec kamo! Keep on rotting in the free world  Bacha na vec kamo!

Carcass je jednoducho stara dobra klasika, majstri genialnych riffov, mam ich stale rovnako rad, aj ked to uz velmi nepocuvam. Este ked hravali, tak som pred jednym koncertov vo Viedni (turne Gods of grind) s nimi stretol vo Why not (predajna cd) a dobre sme pokecali, dokonca sme sa chvilu spolu flakali po Mariahilferstrasse :), na koncerte nam dokonca venovali song, a po koncerte som zasa sedel s Petrovom z Entombed na pivku :). V Ostrave ked hrali s Atrocity a Pungent stench, tak som pocas Pungentu sedel na schodol s Billom Steerom a kecal o blbostiach :). To boli casy :), rad by som si ich z nostalgie pozrel aj teraz.
Inak ich albumy teraz postupne vychadzaju v reedicii k prilezitosti toho reunionu, napriek tomu ze vsetky cd mam , objednal som ich znova :), su tam celkom zaujimave bonusy a DVD s rozhovormi. Zatial vysiel Necroticism a Heartwork (tu je aj bonusove cd s demami Heartwork, je to celkom sranda, solo miestami falosne a tak), tento mesiac ma byt Swansong. 
Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #3 kedy: 04. Júl , 2008, 21:21:53 »

Carcass su veru stara dobra klasika a ti ktori sa vyznaju v ich tvorbe asi uhadnu podla mojho nicku ktoru pesnicku mam od nich najradsej  :)
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #4 kedy: 04. Júl , 2008, 22:45:46 »

Carcass su veru stara dobra klasika a ti ktori sa vyznaju v ich tvorbe asi uhadnu podla mojho nicku ktoru pesnicku mam od nich najradsej  :)

Ktoru? Nejako na to neviem prist :). Je to Exhume to consume, Incarnated solvent abuse, Heartwork, Keep on rotting in a free world, alebo zeby Rock the vote? :)
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 05. Júl , 2008, 11:46:06 »

Kokos rozmýšľal som chvíľku, že niečo  mi ten nick vraví  Žmurk ( dokonca som myslel že či ta nepoznám   Bavím sa skvele ) Ale nie, jasne Don't want your number, Don't want your name, Don't want your colour...Don't want your politics, Don't want your cause...Carcass- polarized z albumu Swansong Bavím sa skvele Jasné že viem čo mi to promína, super album, super song  Na zdravie! Kurna, že som na to nedošiel sám  Žmurk  Tak šlečnaj, vitaj v spolku Carcass;)
« Posledná zmena: 05. Júl , 2008, 11:47:40 od damned13 » Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 05. Júl , 2008, 11:51:21 »

Carcass je jednoducho stara dobra klasika, majstri genialnych riffov, mam ich stale rovnako rad, aj ked to uz velmi nepocuvam. Este ked hravali, tak som pred jednym koncertov vo Viedni (turne Gods of grind) s nimi stretol vo Why not (predajna cd) a dobre sme pokecali, dokonca sme sa chvilu spolu flakali po Mariahilferstrasse :), na koncerte nam dokonca venovali song, a po koncerte som zasa sedel s Petrovom z Entombed na pivku :). V Ostrave ked hrali s Atrocity a Pungent stench, tak som pocas Pungentu sedel na schodol s Billom Steerom a kecal o blbostiach :). To boli casy :), rad by som si ich z nostalgie pozrel aj teraz.
Inak ich albumy teraz postupne vychadzaju v reedicii k prilezitosti toho reunionu, napriek tomu ze vsetky cd mam , objednal som ich znova :), su tam celkom zaujimave bonusy a DVD s rozhovormi. Zatial vysiel Necroticism a Heartwork (tu je aj bonusove cd s demami Heartwork, je to celkom sranda, solo miestami falosne a tak), tento mesiac ma byt Swansong. 

Semish, tak toto ti moc závidím ...Kokso chlape , mne by stačilo ak by som s nimi sedel na pive ( pokecať, by som asi moc nenakecal  Bavím sa skvele ), alebo len foto s Amottom ( snad sa na Brutale podarí, čo už viem teraz že nie  Bavím sa skvele)  Bol by som asi v tranze  Fuuha zíram
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 05. Júl , 2008, 12:15:17 »

Tak našiel som playlist.  čo by mali Carcass hrať na MetalCampe. Niečo podobne podla mňa by mohli dať aj na Brutal Assaulte, ak nie to isté:  Na zdravie!

01. Intro Tape
02. Inpropagation
03. Buried Dreams
04. Intro Tape
05. Corporal Jigsore
06. Carnal Forge
07. Intro Tape
08. Incarnate Solvent Abuse
09. No Love Lost
10. Edge Of Darkness
11. This Mortal Coil
12. Embodiment
13. Intro Tape
14. Reek Of Putrefaction
15. Keep On Rotting
16. Genital Grinder
17. Rotten To The Gore
18. Death Certificate
19. Intro Tape
20. Exhume To Consume
21. Ruptured (Intro)
22. Heartwork
23. Carneous (Outro)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #8 kedy: 05. Júl , 2008, 12:25:18 »

Pozeral som niekde playlisty aj z inych koncertov, takto to vacsinou hravaju, celkom dobry vyber.
V septembri hraju velky koncert v New yorku, chvilku som nad tym normalne uvazoval :) (ale tyzden na to letim z Viedne do Toronta, tak si nechce kvoli tomu menit uz letenku, pripadne lietat hore-dole).
Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 06. Júl , 2008, 07:24:56 »

Ktoru? Nejako na to neviem prist :). Je to Exhume to consume, Incarnated solvent abuse, Heartwork, Keep on rotting in a free world, alebo zeby Rock the vote? :)
Bavím sa skvele prisiel na to kolega damned13  Bavím sa skvele je to skladba Polarized  Bavím sa skvele http://youtube.com/watch?v=hkn8qyXsw1E  Zdravíčko
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #10 kedy: 06. Júl , 2008, 09:13:30 »

Bavím sa skvele prisiel na to kolega damned13  Bavím sa skvele je to skladba Polarized  Bavím sa skvele http://youtube.com/watch?v=hkn8qyXsw1E  Zdravíčko

Tak toto by mi v zivote nenapadlo :), za trest sa idem hned tu skladbu naucit hrat :).
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 06. Júl , 2008, 15:43:34 »

Tak toto by mi v zivote nenapadlo :), za trest sa idem hned tu skladbu naucit hrat :).

Ja som dnes akurát drtil Heartwork, Keep On Rotting a Black Star  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #12 kedy: 06. Júl , 2008, 15:46:10 »

akoze za tres  ha ha ha ?vsak to ta musi tesit ked si zahras taku skvelu skladbu  :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #13 kedy: 06. Júl , 2008, 15:47:47 »

akoze za tres  ha ha ha ?vsak to ta musi tesit ked si zahras taku skvelu skladbu  :)

To bol for, jasne ze ma hrat ich songy bavi. Dokonca som chvilu uvazoval spravit taky obcasny coverband co by hral cisto len Carcass, len som nezohnal komplet kapelu a teraz na to vlastne ani nemam cas (kedze stale vypisujem na toto forum nejake blbosti, tak nemam cas uz na nic ine :) ).
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #14 kedy: 06. Júl , 2008, 16:00:15 »

To bol for, jasne ze ma hrat ich songy bavi. Dokonca som chvilu uvazoval spravit taky obcasny coverband co by hral cisto len Carcass, len som nezohnal komplet kapelu a teraz na to vlastne ani nemam cas (kedze stale vypisujem na toto forum nejake blbosti, tak nemam cas uz na nic ine :) ).

Tak kašli na vypisovanie, no a šup sa určiť Carcass  Bavím sa skvele Mal by si prvého fanúšika, čo by na tvoj Cover Band pravidelne chodil  Bavím sa skvele a poznám veľa ľudí, čo by určite niečo také prijali  Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Júl , 2008, 16:01:05 od damned13 » Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.129 sekund, 23 otázok.