no tazke bol som tam, tak poviem kratke resume
bolo to od piatku a od piatku tam aj prsalo
prestalo prsat az v sobotu okolo 17:00. ale aj tak, tam bola super atmosfera a kapely hrali dobre a ludia sa zabavali. potom som si aj povedal, ze keby tam neprsalo, asi by nebola ani taka sranda
ako prva kapela hrala skupina Metropolis ( pozdravujem Jimiho a diky este raz za pivo
) - koncert odohrali vynikajuco, len ma mrzi ze boli prvi, tak to nemalo taku atmosku. a takisto ma mrzi, ze hrali dost kratko kvoli Wanastovi Wjeci, ktori mali dlhu zvukovu skusku - nechapem naco, ked hrali az za 8 hodin a este aj potom mali zvukovku dlhu, zeby velki pani ?
potom isla kapela Peoples, tych som popravde moc nepocuval, lebo mi ten styl nesedi. za nimi isli Cliche, potom Taktici.
Taktici ma velmi prekvapili, lebo hrali dost dobre a dobre pesnicky
potom nastupili na rad Horkyze Slize - podali svoju klasiku, tiez ma sralo, ze sli tak skoro, ked bolo este svetlo
Potom siel IMT Smile - hrali dobre, ale polka koncertu bola o Taslerovych predvadzackach a jeho "jeeeeeee i jeeeee" mi zacalo liest na nervy. takisto nekonecne jammovanie a jeho krute solo na akustike ma dojalo ( prebehol po strune hore dole + 5 ostatnych tonov ). nuz, ale co. komunikacia s ludmi bola nulova, ale som rad, ze neodisiel z podia pocas pesnicky. to spravil az uplne na zaver, ze dospieval a kapela ostala este asi 1 minutu hrat na podiu. to som ako nechapal. Po nich isiel Polemic, hrali vyborne aj show dobra a nakoniec dali aj Elanovku - Tulaci v podchodoch myslim. a myslim, ze nepotrebuje dalsi komentar
Riso Miller - mal spickovu kapelu. na gitaru mu hral Henry Toth, na basu Brano Valansky, na harmoniku Erik Bobos Prochazka. takisto sa mi to zdalo, ze to neni o pesnickach, ale o predvadzani predsa len: nekonecne sola. aj aranzmany niektorych piesni boli zmenene. najviac mi to asi vadilo pri pesnicke "Po schodoch". bola tam taka Funky gitara, nesedelo mi to tam moc a aj melodia spevu bola "zdivnena". potom sla Fermata a priznam sa ze som ju moc nepocul a isli sme prec. nie, preto, ze by hrali zle, ale ani by ma nebavilo tam stat v tom blate a pozerat sa. ked skacem, tak mi to nevadi
( a Fermatu nepocuvam, ale uznavam ). potom sli Wanastovi Wjeci - Kodym bol obleceny ako Dzek Sperov z Piratov z karibiku. hrali fajnovo, len som bol na nich nasraty, za tu skusku. ako aparaturu pouzivali Orange a za Kodymom som zazrel fialove Soldano ( tusim, ze koncak aj preamp ) v racku. a potom sla nakoniec kapela Psycho, kde hral Grexa. hrali covery a dost dobre ( Metallica, AC/DC, Deep Purple... ). este aby som dodal, tak vacsina kapiel hrala cez boxy Marshall. Jimi mal na podiu 2 fullstacky Marshall JCM900, ale skreslenie tvoril v preampe a mal ich iba ako koncaky. zazrel som u niektorych kapiel aj Voxy.
inac este dnes nemam hlas ( mam ale zachripnuty a sem tam "vypadne"
). pivo bolo celkom pitne a aj dobre capovali, takisto aj hruskovica bola dobra. a bolia ma nohy jak hovado - to blato kladie dost odpor pri pohybovani. blata tam bolo asi 20 cm, takze ponozky som tam rovno zahodil a tenisky sa snaz zachrania este. a ako to byva, tak v nedelu po festivale, bolo krasne jasno a teplo