Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 23:26:27
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pustohlav 2008  (Prečítané 7791 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #15 kedy: 06. Júl , 2008, 14:27:47 »

ide aj meky sak on mi pisal... bude nas aspon 5-6.

jak ze tam nic neni? co nevis citat?  Fuuha zíram
neni tam ziadna pecka typu "wow, musim tam byt"...teda aspon pre mna ne...ale tak aspon metropolis a spermatu si vypocujem
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #16 kedy: 06. Júl , 2008, 14:28:36 »

ja sa tam tiez chystam, mam Vam chytit flek na stan ? lebo tam sa to dost rychlo zaplni ...
Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 06. Júl , 2008, 14:34:02 »

ved nemusime byvat v stanovom mestecku Beeee nemusime ani vobec spat Na zdravie!
co si ja pamatam, tak okolo zliechova je to sama luka, takze stanovat by sa malo dat kde Beeee
este stale to byva na tom velkom dvore za tou zliechovskou krcmou?
Zaznamenané

inventár podniku

« Odpoveď #18 kedy: 06. Júl , 2008, 14:55:09 »

hej hej. a tam v kopci je stanove mestecko. pekne som picoval minuly rok, ked sme sa aj s frajerkou skotulavali do jednej strany stale, a pod sebou som mal nejaky pen zo stromu. skoda, ze som to zistil az po tom ako som postavil ten stan - bol dobre zamaskovany kua jedna  Bavím sa skvele
Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 06. Júl , 2008, 14:58:11 »

hej hej. a tam v kopci je stanove mestecko. pekne som picoval minuly rok, ked sme sa aj s frajerkou skotulavali do jednej strany stale, a pod sebou som mal nejaky pen zo stromu. skoda, ze som to zistil az po tom ako som postavil ten stan - bol dobre zamaskovany kua jedna  Bavím sa skvele
nooo, tak to nebude problem sa dat na tu luku, jak je zjazdovka alebo tam niekde...a su to vazne len 2 dni, to by sme s energacmi a lahkymi drogami vydrzali, ne? Beeee  Na zdravie!
Zaznamenané

inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 06. Júl , 2008, 15:03:24 »

hej, sak ten prvy den je nejaka trapna diskoteka, to mozem jebat. az od druheho dna to zacina a potom na dalsi den je nieco pre deti vseliake sutaze, ak si dobre pamatam, takze sa to da vydrzat. my pojdeme ale asi do stanu, treba nejaky ukryt, keby aj prsalo  :)
Zaznamenané

Mihal26
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 144

---JAZZ---

« Odpoveď #21 kedy: 13. Júl , 2008, 18:54:32 »

Uvidim ako okolnosti dovolia, ale na Fermatu by som sa strasne rad siel pozriet ,takisto aj na Mullera a Smile :)...inac Fermata chysta spolocny koncert s Majom Vargom ...zaby navrat ku Collegium ?  Popiskujem si
Zaznamenané

tlak
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 02. August , 2008, 11:40:09 »

ozivujem temu Zdravíčko pripoji sa este niekto ?  Na zdravie! nejake zmeny ?
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #23 kedy: 11. August , 2008, 18:40:33 »

no tazke bol som tam, tak poviem kratke resume :)

bolo to od piatku a od piatku tam aj prsalo ha ha ha prestalo prsat az v sobotu okolo 17:00. ale aj tak, tam bola super atmosfera a kapely hrali dobre a ludia sa zabavali. potom som si aj povedal, ze keby tam neprsalo, asi by nebola ani taka sranda :)

ako prva kapela hrala skupina Metropolis ( pozdravujem Jimiho a diky este raz za pivo Na zdravie! ) - koncert odohrali vynikajuco, len ma mrzi ze boli prvi, tak to nemalo taku atmosku. a takisto ma mrzi, ze hrali dost kratko kvoli Wanastovi Wjeci, ktori mali dlhu zvukovu skusku - nechapem naco, ked hrali az za 8 hodin a este aj potom mali zvukovku dlhu, zeby velki pani ?

potom isla kapela Peoples, tych som popravde moc nepocuval, lebo mi ten styl nesedi. za nimi isli Cliche, potom Taktici.
Taktici ma velmi prekvapili, lebo hrali dost dobre a dobre pesnicky :) potom nastupili na rad Horkyze Slize - podali svoju klasiku, tiez ma sralo, ze sli tak skoro, ked bolo este svetlo  Smútim
Potom siel IMT Smile - hrali dobre, ale polka koncertu bola o Taslerovych predvadzackach a jeho "jeeeeeee i jeeeee" mi zacalo liest na nervy. takisto nekonecne jammovanie a jeho krute solo na akustike ma dojalo ( prebehol po strune hore dole + 5 ostatnych tonov ). nuz, ale co. komunikacia s ludmi bola nulova, ale som rad, ze neodisiel z podia pocas pesnicky. to spravil az uplne na zaver, ze dospieval a kapela ostala este asi 1 minutu hrat na podiu. to som ako nechapal. Po nich isiel Polemic, hrali vyborne aj show dobra a nakoniec dali aj Elanovku - Tulaci v podchodoch myslim. a myslim, ze nepotrebuje dalsi komentar :) Riso Miller - mal spickovu kapelu. na gitaru mu hral Henry Toth, na basu Brano Valansky, na harmoniku Erik Bobos Prochazka. takisto sa mi to zdalo, ze to neni o pesnickach, ale o predvadzani predsa len: nekonecne sola. aj aranzmany niektorych piesni boli zmenene. najviac mi to asi vadilo pri pesnicke "Po schodoch". bola tam taka Funky gitara, nesedelo mi to tam moc a aj melodia spevu bola "zdivnena". potom sla Fermata a priznam sa ze som ju moc nepocul a isli sme prec. nie, preto, ze by hrali zle, ale ani by ma nebavilo tam stat v tom blate a pozerat sa. ked skacem, tak mi to nevadi :)  ( a Fermatu nepocuvam, ale uznavam ). potom sli Wanastovi Wjeci - Kodym bol obleceny ako Dzek Sperov z Piratov z karibiku. hrali fajnovo, len som bol na nich nasraty, za tu skusku. ako aparaturu pouzivali Orange a za Kodymom som zazrel fialove Soldano ( tusim, ze koncak aj preamp ) v racku. a potom sla nakoniec kapela Psycho, kde hral Grexa. hrali covery a dost dobre ( Metallica, AC/DC, Deep Purple... ). este aby som dodal, tak vacsina kapiel hrala cez boxy Marshall. Jimi mal na podiu 2 fullstacky Marshall JCM900, ale skreslenie tvoril v preampe a mal ich iba ako koncaky. zazrel som u niektorych kapiel aj Voxy.

inac este dnes nemam hlas ( mam ale zachripnuty a sem tam "vypadne"  :) ). pivo bolo celkom pitne a aj dobre capovali, takisto aj hruskovica bola dobra. a bolia ma nohy jak hovado - to blato kladie dost odpor pri pohybovani. blata tam bolo asi 20 cm, takze ponozky som tam rovno zahodil a tenisky sa snaz zachrania este. a ako to byva, tak v nedelu po festivale, bolo krasne jasno a teplo  :)
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 11. August , 2008, 19:00:22 »

Tasler bol vzdy koko*t Bleee
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 11. August , 2010, 19:40:11 »

V piatok 13.8.2010 začína 8 ročník Zliechovského Pustohlavu 2010

LINE UP
piatok 13. 08.         -     Sobota 14. 08. 2010
16:00                           16:00
GoodBye Lenin             Kotúče DM
U.K.N.D                         Picture of the day
Gladiator                       Komajota
Aneta Langerová          Peter Nagy
Chinaski                        Katka Knechtová
Zuzana Smatanová      Para
Polemic                          Vetroplach
Slobodná Európa          Palo Drapák
« Posledná zmena: 11. August , 2010, 19:40:55 od 1pablo » Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #26 kedy: 11. August , 2010, 20:35:06 »

tak taak :)  s kym sa tam vidiiime ?:)
Zaznamenané

lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286

www.bandzone.cz/oldrockers

« Odpoveď #27 kedy: 11. August , 2010, 20:36:32 »

Polovicu z ponuky som už tento rok na nejakom feste videl.
Zaznamenané

1pablo
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 11. August , 2010, 21:38:05 »

tak taak :)  s kym sa tam vidiiime ?:)

zatim co viem branko a ja
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #29 kedy: 11. August , 2010, 21:42:18 »

Jop, hrame tam, som zvedavy na zvukarov.  Bacha na vec kamo! Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 23 otázok.