Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 14:23:37
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: I-Doser  (Prečítané 20247 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 07. Júl , 2008, 20:22:22 »

Je to cool, normalne to slape a to som to skusal len par minut :).
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #16 kedy: 07. Júl , 2008, 20:23:26 »

Je to cool, normalne to slape a to som to skusal len par minut :).

divné... mne to nerobí nič a to už fičím cez 50 min ale zmenil som content, orgasm a teraz absinth a nič furt...
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #17 kedy: 07. Júl , 2008, 20:24:02 »

pusatm to ale vobec nic mi to nehra..to nemam pocut..? nic to so mknou nerobi..a nic v sluchatkahc nepocujem aj ked su nahlas

Asi je to len od osemnast :).
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #18 kedy: 07. Júl , 2008, 20:27:44 »

Asi je to len od osemnast :).

hej tak ako ten zvuk čo nepočujú dospelý nie? neviem ale pochybujem... avšak skutočný absinth je dosť o inom ako toto čo počúvam Bavím sa skvele
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #19 kedy: 07. Júl , 2008, 20:29:33 »

hej tak ako ten zvuk čo nepočujú dospelý nie? neviem ale pochybujem... avšak skutočný absinth je dosť o inom ako toto čo počúvam Bavím sa skvele
mozme si podat ruku..uz pouvam 75 percent a nic mi neslape..stale cocaine
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #20 kedy: 07. Júl , 2008, 20:35:32 »

mozme si podat ruku..uz pouvam 75 percent a nic mi neslape..stale cocaine

Tak tu nevypisuj, daj si to na sluchatka a normalne sa uvolni. Alebo si pockaj do dospelosti a potom si to daj naozaj :). Ale na nic ta nenahovaram, to v ziadnom pripade  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #21 kedy: 07. Júl , 2008, 20:39:35 »

mozno ma napicu sluchatka a neprenasa mu to infrazvuky. treba to pocuvat na kvalitnych sluchatkach.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 07. Júl , 2008, 20:46:10 »

vyúpocul som cele..nemozem povedat ze nic nemam..ale urcite to nejsu stavy ako z cocainu...prirovnal by som to k dvom poldeci...
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #23 kedy: 07. Júl , 2008, 20:48:38 »

vyúpocul som cele..nemozem povedat ze nic nemam..ale urcite to nejsu stavy ako z cocainu...prirovnal by som to k dvom poldeci...

Fiiiha, to sa niekto nepriamu priznava z uzivania drog :).

btw, ja som to pocuval cez toto http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=qc2_headphones_index a slape to celkom slusne :).
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 07. Júl , 2008, 20:50:52 »

Fiiiha, to sa niekto nepriamu priznava z uzivania drog :).

btw, ja som to pocuval cez toto http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=qc2_headphones_index a slape to celkom slusne :).
ja mam akg k55 ...mali by byt fajn
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 07. Júl , 2008, 20:52:01 »

ok mam otazky..na kolko si skutocne fetak co si dava seriozne heorin alebo takto dokaze priblizit stav..bolo by zaujimave porovnat stav z real cocainu a z toho.........da sa na tom vybudovat zavislost?
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #26 kedy: 07. Júl , 2008, 20:56:57 »

ok mam otazky..na kolko si skutocne fetak co si dava seriozne heorin alebo takto dokaze priblizit stav..bolo by zaujimave porovnat stav z real cocainu a z toho.........da sa na tom vybudovat zavislost?

To akoze ja ci som fetak? Ci kto? Ved ja uz skor ani kavu nepijem, ziaden chlast, ziadne cigy. Ale mam na tieto veci nazor, ze skusit treba vsetko. Skusil som (skoro) vsetko a dakujem, neprosim. Najlepsia droga je cista hlava. Na ozajstnom kokse si mozes vybudovat zavislost, aj ked je podla mna skor psychicka ako fyzicka, ale to je na uplne inu a nie takuto verejnu debatu. Pochybujem ze na tychto nahravkach sa da vybudovat zavislost, ozaj by ma to nejako doblba nebavilo pocuvat.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 07. Júl , 2008, 20:57:54 »

To akoze ja ci som fetak? Ci kto? Ved ja uz skor ani kavu nepijem, ziaden chlast, ziadne cigy. Ale mam na tieto veci nazor, ze skusit treba vsetko. Skusil som (skoro) vsetko a dakujem, neprosim. Najlepsia droga je cista hlava. Na ozajstnom kokse si mozes vybudovat zavislost, aj ked je podla mna skor psychicka ako fyzicka, ale to je na uplne inu a nie takuto verejnu debatu. Pochybujem ze na tychto nahravkach sa da vybudovat zavislost, ozaj by ma to nejako doblba nebavilo pocuvat.
nemyslel som teba...ale ked uz si zacal..ze si vyskusal skoro vsetko...je o porovnatelny stav?
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #28 kedy: 07. Júl , 2008, 20:59:11 »

nemyslel som teba...ale ked uz si zacal..ze si vyskusal skoro vsetko...je o porovnatelny stav?

Koksovu nahravku som si este nepustil, takze neviem. Ved ty si tu spominal ze sa stav z nahravky neda porovnat s ozajstnou drogou, takze som predpokladal ze mas skusenost :).
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 07. Júl , 2008, 21:00:11 »

Koksovu nahravku som si este nepustil, takze neviem. Ved ty si tu spominal ze sa stav z nahravky neda porovnat s ozajstnou drogou, takze som predpokladal ze mas skusenost :).
nieee...ja som povedla ze ten stav co som mal by som prirovnal k dvom poldeci..ak je tak stav fakt z cocainu tak si dam deci vodky a mam to legalne....inac ide na dvojke pin floyd the wall tak chod cekovat Na zdravie!
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.064 sekund, 23 otázok.