Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 10:58:30
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: notove editory  (Prečítané 1863 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
jozef sivák
pravidelný návštevník
Príspevkov: 164

« kedy: 12. Júl , 2008, 15:49:25 »

cawte poznam 2 a viem ze by mali na tomto svete existovat viacere guitar pro asi najpouzivanejsi vsak obcas sa mi zda ze pre power tab editor je toho viac vytvoreneho teda znotovanych veci . Poznate nejake dalsie?
ake mate s nimi skusenosti?
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #1 kedy: 12. Júl , 2008, 16:03:50 »

cawte poznam 2 a viem ze by mali na tomto svete existovat viacere guitar pro asi najpouzivanejsi vsak obcas sa mi zda ze pre power tab editor je toho viac vytvoreneho teda znotovanych veci . Poznate nejake dalsie?
ake mate s nimi skusenosti?
este je Sibelius, ale to uz je profi zalezitost
ja s tym nemam skusenotsi, ale tusim ze Pitu ho pouziva tak mozno niec k tomu napise

a inak guitar pro sa neda povazovat za seriozny notovy editor :)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
jozef sivák
pravidelný návštevník
Príspevkov: 164

« Odpoveď #2 kedy: 12. Júl , 2008, 16:05:35 »

este je Sibelius, ale to uz je profi zalezitost
ja s tym nemam skusenotsi, ale tusim ze Pitu ho pouziva tak mozno niec k tomu napise

asi mas pravdu ale je popularny...
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #3 kedy: 13. Júl , 2008, 08:51:38 »

Ozaj, prečo nie? Teda nechcem tu rozbiehať OT debatu o GP, ale (aspoň sa mi zdá), podporuje všetko, čo sa týka nôt. Všetky kľúče, notové značky a pod. Keď si vypneš zobrazenie tabulatúry a necháš len notovú osnovu...prečo by nebol seriózny?
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #4 kedy: 13. Júl , 2008, 09:51:08 »

Neberiem ti tvoj názor, asi máš vyššie nároky. Keď som to čítal, tak som si skutočne uvedomil, že GP má zopár nevýhod. To s tými posuvkami sa mi akurát nezdá, pokiaľ si pamätám tak, fungujú krížiky, aj béčka. Musíš si vopred nastaviť tóninu (predznamenanie) a program ti dáva správne posuvky podľa nej, teda nevsunie do béčkovej tóniny krížik, alebo naopak.
Faktom je, že noty sa nepíšu do osnovy priamo, ale cez virtuálnu klaviatúru, alebo hmatník - pravda, školácky systém.
Osobne som mal problémy s vkladaním ligatúr a legát, ale to mohla byť moja chyba. Meniť kľúč v jednej stope uprostred skladby som neskúšal, nepotreboval som to.

Inak máš pravdu, s tými kľúčmi som sa asi prerátal, teraz tam vidím iba husľový a basový.
Zaznamenané

Jopo00
nováčik
*
Príspevkov: 10

meliško

« Odpoveď #5 kedy: 28. August , 2008, 13:49:21 »

Cavte. Dnes som si nainstaloval Sibelius 4, ale nejde mi zvuk. nevie niekto poradit?
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 22 otázok.