Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 16:23:32
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: čo vy na LTD ?  (Prečítané 14015 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #15 kedy: 16. Júl , 2008, 20:44:33 »

Gitary na 1. dojem budia dojem ako takej serioznosti...myslim ltd... Podla mna sa daju najst aj zaujmavejsie gitary. Nemaju zaujmavy charakter, a emg snimace ma tiez neoslovuju(take tenke a trochu upistane). Ale asi som rozmaznany zvukom gitar, ktoré su vyhrate a maju svoju dusu. Paradoxne aj ked hrajem metal ma vobec neoslovuju :). Esp by uz mohla byt ina liga...nejake tie hetfieldovky/lynchovky/hmmetovky by som opacil.
Zaznamenané

WEIRD THRASH
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #16 kedy: 16. Júl , 2008, 20:54:34 »

myslim ze to zacalo ked fender kupil jackson, vtedy custom shop nestihal nejako (koli presunu fabriky) a esp im ukradlo celu klientelu Bacha na vec kamo!
http://en.wikipedia.org/wiki/Jackson_Guitars
Citácia
In the Fall of 2002, Fender Musical Instrument Corporation purchased Jackson/Charvel, and operations were moved to the Fender factory in Corona, CA.
dovtedy podla mna o nich az tak pocut nebolo
napr. co si pamatam tak cca 3 roky dozadu mali iba japonsku stranku
« Posledná zmena: 16. Júl , 2008, 21:15:38 od hangar_18 » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 17. Júl , 2008, 21:30:08 »

ja a kamarat sme uz v 99tom slintali nad ESPckami. a to sme neboli ziadni znalci ani nic.....takze ked sa to dostalo az sem na slovensko, uz to muselo byt v statoch popularne az az.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #18 kedy: 18. Júl , 2008, 07:08:34 »

Gitary na 1. dojem budia dojem ako takej serioznosti...myslim ltd... Podla mna sa daju najst aj zaujmavejsie gitary. Nemaju zaujmavy charakter, a emg snimace ma tiez neoslovuju(take tenke a trochu upistane). Ale asi som rozmaznany zvukom gitar, ktoré su vyhrate a maju svoju dusu. Paradoxne aj ked hrajem metal ma vobec neoslovuju :). Esp by uz mohla byt ina liga...nejake tie hetfieldovky/lynchovky/hmmetovky by som opacil.

EMG su VYNIKAJUCE SNIMACE! Nehovorim, ze pasivky nie su dobre, ale vyvodit, ze gitary s aktivkami nemaju dusu... ehm...

Ibaze by sa ti zdal upistany zvuk od Pink Floyd po polku metalovych spolkov :-D

2Rastis: Jackson a Ibanez su myslim stale v kurze :-)
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 18. Júl , 2008, 16:28:43 »

...

no to hej, ale dnesna HC mlad uz viacej slinta nad LTD (na ESP nedociahnu), tak ako death metalova mlad pred 10 rokmi slintala nad Jacksonmi...

Zakky - v 99 si uz slintal nad ESP ? ja som ich poznal uz v 89, ale za tym co pisem si stojim :)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 18. Júl , 2008, 16:31:57 »

no to hej, ale dnesna HC mlad uz viacej slinta nad LTD (na ESP nedociahnu), tak ako death metalova mlad pred 10 rokmi slintala nad Jacksonmi...

Zakky - v 99 si uz slintal nad ESP ? ja som ich poznal uz v 89, ale za tym co pisem si stojim :)

ty si takyy dobryyy :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 18. Júl , 2008, 16:33:08 »

ty si takyy dobryyy :)

s makkym i poprosim. som trojedini, tudiz je nas viac, tudiz mnozne cislo  Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 18. Júl , 2008, 17:03:01 »

precoby nedociahli. ved tu hociktory zaciatocnik kupuje LP japonske  kopie za 20.000  ?§!.
 ESP sa daju sa kupit od 700-800 eur z druhej ruky len problem ze sa ich malo predava treba hladat, nikto sa toho hromadne nezbavuje. 

jeziiiis - Teba to taaaaaak strasne sere tie japonske kopie  Bavím sa skvele. hlavne ten ESP tolko nefetizizuj - robia presne to iste (Navigator, Edwards). vlastny design robia asi ako Behringer vyvija vyrobky  Bavím sa skvele

pockaj o 5 rokov, ako "sa nikto nebude hromadne zbavovat"  Ja som čert..
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #23 kedy: 18. Júl , 2008, 17:14:48 »

jeziiiis - Teba to taaaaaak strasne sere tie japonske kopie  Bavím sa skvele. hlavne ten ESP tolko nefetizizuj - robia presne to iste (Navigator, Edwards). vlastny design robia asi ako Behringer vyvija vyrobky  Bavím sa skvele

pockaj o 5 rokov, ako "sa nikto nebude hromadne zbavovat"  Ja som čert..

pozri ja to mam uplne upici kto si co kupuje. nech si vyjebe svoje peniaze aj za harfu. ja si kupujem podla seba veci a pre seba ale za tretinovu cenu pokial sa da.
ked mozem tak poradim bez toho aby som mal z toho zisk Si píš!!!
ty napriklad nedokazes prekrocit svoj tien a potom mas predsudky.
ESP su najlepsie gitary aku som mal. Ty ked si na tom v zivote nehral tak o com sa chces bavit.....
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 18. Júl , 2008, 17:21:31 »

ja tien nevrham  Žmurk

kedze radis zadarmo, rad si niekedy necham poradit aj od Teba. ale tu ESP od Teba nekupim, az ju tu budes o nejaky cas inzerovat  Bavím sa skvele

ja som nepovedal, ze som na to v zivote nehral, ja Ti len brnkam na citlivu ESP strunu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #25 kedy: 18. Júl , 2008, 17:23:19 »

EMG su VYNIKAJUCE SNIMACE! Nehovorim, ze pasivky nie su dobre, ale vyvodit, ze gitary s aktivkami nemaju dusu... ehm...

Ibaze by sa ti zdal upistany zvuk od Pink Floyd po polku metalovych spolkov :-D

ja som pisal o ltd, neviem ako zneju aktivky na inej gitare...porovnaval som drahu ltd s emg 81/85 s greco 900, burny a pacificou...najmenej sa mi pacilo ltd a bolo najdrahsie
Zaznamenané

WEIRD THRASH
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #26 kedy: 18. Júl , 2008, 17:34:18 »

ESP a LTD sa uchytili v drop ladeni a EMG snimace sa podielali na higain zvuku vsetkych tych nu metalovych skupinach. kto chcel hrat ten styl a na tom zvuku tak na jolane mu to skratka neslo a neznelo  ha ha ha

A ktore nu metalove kapely hraju na ESP? Nejako som si to nevsimol, ale zasa az tak to nesledujem. Ja som skor mal pocit ze numetalisti ako Korn, Mudvayne, Mushroomhead a co je viem kto hraju na Ibanezach.
Sice ok, gitarista z Deftones na to hra (pripadne este Wayne zo Static X), ale nikto iny mi nenapada. Hammetta, Hetfielda, Amotta, Hannemann, Laiha atd beriem ako klasickych oldschool metalistov.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #27 kedy: 18. Júl , 2008, 17:40:06 »

ESP co mam predam az ako posledu ked k tomu dojde :)  kto chce hrat metalcore toto je na to presne urcene. samozrejme rastis ty by si to nevyuzil lebo ty nehravas energeticke akordy. Mam aj original japonsku Ibanez RG-550 nie je to zla gitara ale proste konstrukcne sa na ESP nechyta.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #28 kedy: 18. Júl , 2008, 17:42:11 »

ESP co mam predam az ako posledu ked k tomu dojde :)  kto chce hrat metalcore toto je na to presne urcene. samozrejme rastis ty by si to nevyuzil lebo ty nehravas energeticke akordy. Mam aj original japonsku Ibanez RG-550 nie je to zla gitara ale proste konstrukcne sa na ESP nechyta.

... rastis je imho najlepší latentný metalista na západ od Trnavy   Som metlak  ...  (nie nerobim si pixu)
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #29 kedy: 18. Júl , 2008, 19:06:22 »

... rastis je imho najlepší latentný metalista na západ od Trnavy   Som metlak  ...  (nie nerobim si pixu)
kto je imho?
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 23 otázok.