Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 21:31:12
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: papa roach - she loves me not _ môj prvy cover na net  (Prečítané 1367 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« kedy: 14. Júl , 2008, 18:48:26 »

Zdarec, sorry ak som to sem dal nevhodne  Zdravíčko
nemal som čo robiť a konečne som vymyslel ako si dať video na net..sorry za tu kvalitu troška zniženu, ale je to natočené mobilom a zmenil som formát v kompe potom...

čo hovoríte na ten cover?? ak ho teda spusti..

http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_id=K-AS7o6UtD4&rel=1&eurl=&iurl=http%3A//i.ytimg.com/vi/K-AS7o6UtD4/default.jpg&t=OEgsToPDskJ4JBrrRsiWk3uf4Ndki2ni
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #1 kedy: 14. Júl , 2008, 19:09:08 »

hh na tomto songu som celkom fical :) trochu tam flakas tu cast kde sa hraju oktavy. Sice to moc nepocut lebo zvuk je dost zly ale vidim ti to podla pravacky, hra sa to trochu inak. Aj na zaver su nejake oktavy co si tam nedal ale inak v pohode na prvy song. Len tak dalej drz sa Žmurk
Zaznamenané
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #2 kedy: 14. Júl , 2008, 19:12:59 »

diki  Na zdravie! oktavy su v refrene, že? také tie akordy kde musim tlmiť strednu strunu z 3 strun..aaa medzi rečou...je nejaky net okrem youtubu kde si ludia davaju podobne nahravky že kto je vačši makač?
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #3 kedy: 14. Júl , 2008, 19:20:33 »

hej presne to co hovoris su oktavy Žmurk
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #4 kedy: 15. Júl , 2008, 10:06:02 »

mne to nejde spustit dpc
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 15. Júl , 2008, 12:42:01 »

tento link by mal ísť...nechápem prečo to včera ešte šlo pustiť aj z toho dlhého..
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 23 otázok.