Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 06:48:15
Strán: 1 [2] 3 4 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PENX  (Prečítané 19789 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #15 kedy: 20. Júl , 2008, 20:58:00 »

penxaci nazivo slapu na moje ucho o dost viac ako tu.
magez, odhadujem ze si nahraval defibrilator  Som frajer

jasne, ten je krivsi  ha ha ha  kazdopadne sa potvrdila stara pravda, ze je dobre vediet viac technik, ked vie clovek hrat dobre trasatkom, prsty sa tiez obcas mozu zist a plati to aj naopak. Moj pripad to ale nie je samozrejme, aby nedoslo k omylu. :)
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #16 kedy: 20. Júl , 2008, 20:59:43 »

podla mna je ten zvuk doslova mäkký a moc teplučký :) rastik ma snad nedojebe  Popiskujem si

ze by ta nenaladenost bola swordyho neladiacim gibsonom?  Popiskujem si

mne by sa tiez viac pacil ostrejsi, plechovo cinkavejsi, surovsi zvuk, viac prekomprimovany mozno aj, ale to co sme tam my stvarali, tak to je asi maly zazrak, co z toho rasto vytiahol nakoniec  ha ha ha
« Posledná zmena: 20. Júl , 2008, 21:10:17 od MageZ » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #17 kedy: 20. Júl , 2008, 21:15:01 »

jasne, ten je krivsi  ha ha ha  kazdopadne sa potvrdila stara pravda, ze je dobre vediet viac technik, ked vie clovek hrat dobre trasatkom, prsty sa tiez obcas mozu zist a plati to aj naopak. Moj pripad to ale nie je samozrejme, aby nedoslo k omylu. :)

ale prosim ta, nehraj sa tu na uboziaka  Na zdravie! mne prave ta basa v defibrilator prisla presvedcivejsie - tie vyhravky co boli v tom druhom songu mi prisli proste neistejsie, ton nieje az taky presvedcivy. ale to je len fakt na uplny okraj a zo zvedavosti, prisli mi totizto odlisne. inac fajn, aspon mate skusenost co a ako.
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #18 kedy: 20. Júl , 2008, 21:42:34 »

Ten song Defibrilator Vladovi (spevak) zobem z dlane, verim mu kazde slovo toho textu, to je cely on. Teda aspon co ho poznam Bavím sa skvele Len toho hosta spevaka by som odtial vyhodil, co to je, ked host taha vacsinu refrenu? Hanba Žmurk

Hm a ten zvuk asi mohol byt ostrejsi. Gitary viac lavor a tak. Ja som amater, Rastis je poloprofi, ale mam pocit, ze keby sa k tomu mixovaniu postavil radikalnejsie aj za cenu obeti, tak by z toho vydoloval aj taky zvuk.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 20. Júl , 2008, 21:47:51 »

TEN MYSPACE ZNEJE TOTALNE NAPICU.

dajte to odtial chytro prec, HANBIM SA JAK PRASA Si píš!!!

nema to ziadne vysky, je to jak z kanala, ma to zahuhlane basy a zneje to cele zdaleka. nechcete nashareovat mp3 sem na tento server ? lebo hento sa fakt neda !
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 20. Júl , 2008, 21:49:33 »

To je pravda, bandzone.cz znie ok, ale myspace je fuj, vraj to tam prevzorkovavaju na 22050Hz a celkom tomu verim. Ovsem pocul som aj normalne mp3 Žmurk
« Posledná zmena: 20. Júl , 2008, 21:49:51 od Martinlm » Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #21 kedy: 20. Júl , 2008, 21:49:47 »

takze predsa len sa mi to nezdalo, ze je to nieje poriadku Popiskujem si
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 20. Júl , 2008, 21:51:53 »

To je pravda, bandzone.cz znie ok, ale myspace je fuj, vraj to tam prevzorkovavaju na 22050Hz a celkom tomu verim. Ovsem pocul som aj normalne mp3 Žmurk

chalani mali producenta, zvuk sa konzultoval s nim a podla jeho specifikacii. ked sa ma na to spytas o rok, poviem Ti objektivne co si myslim. teraz sa k tomu vyjadrit nedokazem, jedine, ze mne sa to paci cele jak je aj po hudobnej stranke.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #23 kedy: 20. Júl , 2008, 21:58:11 »

To je fajn, ale vezmi si, aky zly zvuk ma na vlastnom albume p. producent (pozdravujem Bavím sa skvele)).
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #24 kedy: 20. Júl , 2008, 22:01:37 »

To je fajn, ale vezmi si, aky zly zvuk ma na vlastnom albume p. producent (pozdravujem Bavím sa skvele)).

Trochu blato, ale mne sa dost pacil. :) Uricte lepsie ako vseliake Finnvoxy, sterilne picoviny, papriky a dobosky, ktore zneli jednu dobu uplne vsetky uplne rovnako.

Kazdopadne napr bicie zo studia J zneju lepsie, ci uz Mandragora, Galadriel, Castaway. Ale neda sa to porovnavat z viacerych dovodov.  :) A ked porovnavm zvuk bicich zo studia J s tymi z Rolandovho studia, zas sme niekde uplne inde. + jedna nula na konci a x 2 minimalne Žmurk
« Posledná zmena: 20. Júl , 2008, 22:09:59 od MageZ » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 20. Júl , 2008, 22:01:47 »

neznam, neviem, nepocul som
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #26 kedy: 20. Júl , 2008, 22:05:33 »

neznam, neviem, nepocul som

http://www.myspace.com/castawaysk :)

http://www.castaway.sk/mp3/sanity_e.mp3
http://www.castaway.sk/mp3/different.mp3
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 20. Júl , 2008, 22:13:41 »

ma to kvalitny mastering predovsetkym, urcite nie softverovy.
Zaznamenané
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #28 kedy: 20. Júl , 2008, 22:18:29 »

CD Castaway mam doma a dokonca original :) Peto Bulik my spominal, ze to nahravali v nejakom jazzovom studiu a ze mu vadi, ze su gitary malo ostre, co je pre metal typicke. Mne sa to na druhu stranu paci...aj tym je ten album zaujimavy. A pokial sa pamatam, tak vokaly sa nahravaly v studiu Package v BA.

Cakam teda, kedy bude PENX v predaji :)
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #29 kedy: 20. Júl , 2008, 22:27:59 »

CD Castaway mam doma a dokonca original :) Peto Bulik my spominal, ze to nahravali v nejakom jazzovom studiu a ze mu vadi, ze su gitary malo ostre, co je pre metal typicke. Mne sa to na druhu stranu paci...aj tym je ten album zaujimavy. A pokial sa pamatam, tak vokaly sa nahravaly v studiu Package v BA.

Cakam teda, kedy bude PENX v predaji :)

Mam tiez original a ma by som aj viac, keby Yogi nezabudal.   ha ha ha A mas pravdu, paci sa to aj mne a prave asi kovli tomu, ze je to take netypicke.  Na zdravie!

Co sa tyka Penxu, kedy bud na predaj a ci vobec bude, to este v tejto chvili asi nevie nikto.  :)
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 23 otázok.