Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 10:44:23
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Poradte pri vybere zvukovej karty  (Prečítané 23902 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #30 kedy: 27. December , 2008, 16:56:53 »

okej, teraz by som mal po zvukovej stranke potreboval riesit notebook. kedze pojdem na vysoku skolu ( dufam, ze sa to bez problemov podari  :) ) tak tam to asi budem pouzivat na vselike brnkanie a veci podobne - tak co by ste odporucili ? moze byt kludne aj z tych lacnejsich nie len m-audio a E-MU - ten fasttrack, ako tak citam, ze su s nim problemy, tak asi nie - celkom sa mi paci EMU 0404 USB  co tu uz kolega daval, ale to uz je celkom aj dost penazi...co takto EMU 0202 ?

su aj ine lacnejsie zvukovky, okrem tychto ? creative, audigy... mne ide len o to, aby to pekne slapalo napr s Guitar rig, cubase latencia do 5ms moze byt. dakujeeeeeeeeem  Cmuk chlapci

inac notebook mam Asus X58L Intel dualcore T3200, 3GB RAM, takze celkom slusne.
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #31 kedy: 27. December , 2008, 20:38:49 »

okej, teraz by som mal po zvukovej stranke potreboval riesit notebook. kedze pojdem na vysoku skolu ( dufam, ze sa to bez problemov podari  :) ) tak tam to asi budem pouzivat na vselike brnkanie a veci podobne - tak co by ste odporucili ? moze byt kludne aj z tych lacnejsich nie len m-audio a E-MU - ten fasttrack, ako tak citam, ze su s nim problemy, tak asi nie - celkom sa mi paci EMU 0404 USB  co tu uz kolega daval, ale to uz je celkom aj dost penazi...co takto EMU 0202 ?

su aj ine lacnejsie zvukovky, okrem tychto ? creative, audigy... mne ide len o to, aby to pekne slapalo napr s Guitar rig, cubase latencia do 5ms moze byt. dakujeeeeeeeeem  Cmuk chlapci

inac notebook mam Asus X58L Intel dualcore T3200, 3GB RAM, takze celkom slusne.

nerozmyslal si nad takymto niecim: m-audio jamlab , ik m. stealthplug 79€ - to su take jednoucelove prevodniky, ale funguju a splnia ucel (ak to chces len na gitaru)
alebo potom fast track (to by som asi kupoval z druhej ruky, lebo vela ludi to nakupilo a casto sa objavuju v bazaroch za dobru cenu, po aktualizacii ovladacov by to malo v pohode fungovat)
ak by si chcel aj nahravat vokal, akustiku> tak mas na vyber fast track pro alebo emu 0404usb - tu niet nad cim rozmyslat, emu ma lepsie parametre + s fast trackom pro su problemy.
emu 0202 moze byt dobra volba, ale s tym nemam ani skusenosti ani informacie, je to dost malo rozsirene. Zdravíčko
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #32 kedy: 27. December , 2008, 22:00:47 »

vidis, ten jamlab je celkom dobra vecicka. da sa tam aj pichnut mikrofon, keby som chcel snimat box na mikrofon ? nieco mi hovori, ze aj ano, kedze je to na gitaru a ma to nejaky DIbox, tak by to molo ist. alebo nejaky predzosilovac pred to zaradit ?

presne nieco taketo by som potreboval.

ja vies ten fast track...co som cital tak vela ludi tu ma s nim problemy. inac je pre mna tiez sympaticka, kedze tam uz je tych moznosti viacej.
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 27. December , 2008, 22:05:24 »

vidis, ten jamlab je celkom dobra vecicka. da sa tam aj pichnut mikrofon, keby som chcel snimat box na mikrofon ? nieco mi hovori, ze aj ano, kedze je to na gitaru a ma to nejaky DIbox, tak by to molo ist. alebo nejaky predzosilovac pred to zaradit ?

jamlab sa mi zda ze je iba na gitaru, ziadny vstup pre mikrofon

EDIT: ano, iba tieto I/O -      1/4” guitar input, 1/8” headphone/line output, built-in USB cable
« Posledná zmena: 27. December , 2008, 22:08:25 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #34 kedy: 27. December , 2008, 22:06:38 »

presne nieco taketo by som potreboval.

ja vies ten fast track...co som cital tak vela ludi tu ma s nim problemy. inac je pre mna tiez sympaticka, kedze tam uz je tych moznosti viacej.
Ja mám Fast Track Pro a zatial som nemal žiadny problém Beeee
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #35 kedy: 27. December , 2008, 22:06:49 »

su aj ine podobne zvukovky (skus pogooglit)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #36 kedy: 27. December , 2008, 22:08:19 »

jamlab sa mi zda ze je iba na gitaru, ziadny vstup pre mikrofon

myslim s predzosilovacom zaradenim pred ten jamlab. da sa tam v driveroch nastavit, aby pracoval ina ako line in ? bez gitaroveho preampu ?
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 27. December , 2008, 22:09:06 »

ale vela ludi malo :)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #38 kedy: 27. December , 2008, 22:09:53 »

si z tych stastnejsich asi  ha ha ha
su aj ine podobne zvukovky (skus pogooglit)

neboj googlim, ale stale sa drzim tych overenejsich a tento jamlab asi najviac...ak sa do toho da dat mikrofon a v pohode to bude nahravat s latenciou do 5ms tak super  :)
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 27. December , 2008, 22:11:01 »

ale vela ludi malo :)
By ma vcelku zaujímalo aké.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 27. December , 2008, 22:11:52 »

myslim s predzosilovacom zaradenim pred ten jamlab. da sa tam v driveroch nastavit, aby pracoval ina ako line in ? bez gitaroveho preampu ?

asi sa to neda, radsej si kup fast track (je to v pohode zvukovka)
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #41 kedy: 27. December , 2008, 22:17:17 »

len tak mimochodom, Jamlab sa uz nevyraba
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 27. December , 2008, 22:23:41 »

By ma vcelku zaujímalo aké.

martinlm spominal ze sa mu vypla, ked niekto vypol chladnicku na chodbe Bavím sa skvele ( a podobny problem malo viac ludi, tak neviem)

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,68472.msg174228.html#msg174228
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 27. December , 2008, 22:26:42 »

martinlm spominal ze sa mu vypla, ked niekto vypol chladnicku na chodbe Bavím sa skvele ( a podobny problem malo viac ludi, tak neviem)

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,68472.msg174228.html#msg174228
Hehe,ja mám chladničku v kuchyni,mne to funguje v pohode.Ale stat sa môže,ale to asi nebola chyba karty,ale niečoho iného.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 27. December , 2008, 22:36:38 »

Hehe,ja mám chladničku v kuchyni,mne to funguje v pohode.Ale stat sa môže,ale to asi nebola chyba karty,ale niečoho iného.
Ja mam fast track pro,chladničku,mrazničku,pračku a tiež mi to funguje v pohode. :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.