Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 23:39:29
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Opossumova Johanka  (Prečítané 13103 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 26. August , 2008, 09:35:07 »

ja viem, myslel som, ze to cele bude jednoduche a za 2 hodiny tam nieco nahram. ale svinsky podklad sa moduluje, prechadza si toninami. takze nakoniec je to polozimprovizovane asi z 4 och casti, medzi ktorymi su niekolko mesacne odstupy. a je to tam aj pocut...
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 26. August , 2008, 09:39:44 »

je to ukazka tvojej hry to je jasne, za skladbu sa to neda povazovat. aj ked taketo picovinky nemam rad, to solo to zachranilo.. je to take griglakovsko-gilmourovske.. vidno ze tvoj oco hral v collegiu.  Na zdravie!
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #32 kedy: 26. August , 2008, 09:44:10 »

ja viem, myslel som, ze to cele bude jednoduche a za 2 hodiny tam nieco nahram. ale svinsky podklad sa moduluje, prechadza si toninami. takze nakoniec je to polozimprovizovane asi z 4 och casti, medzi ktorymi su niekolko mesacne odstupy. a je to tam aj pocut...
kebyze to nenapises, tak to ani nikto nevie, take je to dobre...keby som nevedel, ako mas rad SKAcko, tak sa pripojim k uzivatelovi, co sa ta na predoslej strane pytal, ze preco sa zahadzujes s nim a preco nehras nieco ine...
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 26. August , 2008, 09:45:49 »

blaznis ? ja mam rad SKAcko Huh!  Fuuha zíram to snad ani nemozes mysliet vazne  ?§!. a vobec, moj oco nehral v Collegiu, Collegium hralo s mojim ocom  Som za vodou kámo
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 26. August , 2008, 09:49:03 »

blaznis ? ja mam rad SKAcko Huh!  Fuuha zíram to snad ani nemozes mysliet vazne  ?§!. a vobec, moj oco nehral v Collegiu, Collegium hralo s mojim ocom  Som za vodou kámo

neeeeeeeeeeee, iba v studiu, ked si nam ladil gitary a potom si musel samozrejme zamachrovat hrou, tak sme len zirali seci a pytali sa, ze preco si preboha v s2t a ty ze "lebo ma bavi skacko"...a podla mna, kebyze ta nebavi, tak mas davno inu kapelu, sak s tvojou hrou si mozes vyberat...
Zaznamenané

miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 26. August , 2008, 09:50:47 »

mna bavi s nimi iba po koncerte pit, inak su to nimandi este vacsi, ako ja. tu to mozem konecne napisat na plnu hubu, lebo predpokladam, ze to tu nebudu citat. tak, a je to vonku  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 26. August , 2008, 09:54:10 »

mna bavi s nimi iba po koncerte pit, inak su to nimandi este vacsi, ako ja. tu to mozem konecne napisat na plnu hubu, lebo predpokladam, ze to tu nebudu citat. tak, a je to vonku  Nechajte ma vydýchať

ty adminištrant, sak ty si plny prekvapeni Fuuha zíram
ja som bol cely cas v tom, ze si tam preto, lebo ta skacko bavi...

a podla mna si teraz zo mna robis uplnu srandu a strasne sa ujebavas za compom na tom, aky som vymeteny (ale ja som len pred chvilou vstal!)...ved preco by si hral SKA s tvojou urovnou? jedine preto, ze ta to bavi...inak by si uz davno menil kapelu/zaner...hovorim, mozes si vyberat, sak na to mas...
ty si robis srandu Nezahrávaj sa
Zaznamenané

Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #37 kedy: 27. August , 2008, 13:34:13 »

sak pani, solo do podkladu nie je skladba? Takych maju polovicu jak Gilmour, tak Gary Moore, a kopu dalsich. A hovorim, vela ludi ohrnie nos nad tym, ze to nie je ucelena skladba...pritom je tam aspon 3x zmenena tonina. Sorry blazej, ale ako ma podla teba vlastne taka "skladba" vyzerat ? toto je presne ten typ skladby, ktorej sa hovori rockova instrumentalna balada, proste solo do podkladu, ci uz jednoduchceho, alebo zloziteho, ale v podstate jednoducheho, ktora je lahko zapametatelna. Toto nie je ani nema byt ziadne symfonicke dielo ani kontrapunktove cvicenie  Som frajer
A ja sam som na nu hrdy  Zdravíčko A aj keby som nebol, keby som ju povazoval za jednu zo svojich slabsich, lebo aj take mam, tak sa zase paci mnohym dalsim ludom, a aj to ma tesi, aj ked to pre mna nie je meradlom kvality. ? Mne sa zda, ze ty sa musis nasytiti tych kompoyicnych a harmonickych zlozitosti, aby si casom prisiel na to, ze v jednoduchosti je krasa.  :) Inak, vsimnite si, vazeni, co sam napisal Rastis, a co som aj ja sam vedel, ved som tu skladbu zlozil - ze nie je jednoduche zahrat do nej dobre solo, Nie je riesenim skladbu skratit, pretoze taketo balady mavaju aj 5 min a prave tam sa ukaze invencia a technicka vyzretost gitaristu. ze je takychto skladieb uz dost, mi nevadi. Nebola to prvoplanova vec, ze aj ja musim zlozit nieco take...ja skladam, co mi pod prsty pride a na co mam chut.
A naschval dam este jednu podobnu, ktora je opet "len" solo do podkladu. ale je ladena optimistickejsie. Ja sa vratim....
http://i-dca.sk/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=15
« Posledná zmena: 27. August , 2008, 13:36:23 od opossum » Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #38 kedy: 27. August , 2008, 13:38:21 »

Ja si prave, myslim, ze Rastis nechce hrat vaznejesie veci v kapele, lebo by ho potom porovnavali s podobnymi, a to je tazsie. Takto to ma v SKA kapele lahsie a rock si zahra takto obcas pomimo a este je kralom...ze Rastis  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 27. August , 2008, 13:39:32 »

Ja si prave, myslim, ze Rastis nechce hrat vaznejesie veci v kapele, lebo by ho potom porovnavali s podobnymi, a to je tazsie. Takto to ma v SKA kapele lahsie a rock si zahra takto obcas pomimo a este je kralom...ze Rastis  Na zdravie!

co keby si ma prestal verejne analyzovat ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #40 kedy: 27. August , 2008, 13:59:57 »

co keby si ma prestal verejne analyzovat ?  Bavím sa skvele

to je len z prce  Zdravíčko A napis mi v PM, ci je to pravda, alebo nie  Bavím sa skvele
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #41 kedy: 28. August , 2008, 13:28:36 »

blazej
vedel som, ze sa takto pekne chytis. To neber ako provokaciu.  Zdravíčko
Ja len zopakujem to, co si napisal - ze to nie je ucelena skladba, je to len solovanie do podkladu. A ja som sa spytal ci solovanie do podkladu nemoze dat ucelenu skladbu. Podla mna moze. To , ze Rastisove solo neposobi ucelene, je poznat, napisal to on sam, napisal som to aj ja, a je to sposobene prave jeho dlhym vznikom. Este som poznamenal, ze ja som moje solo nahral v kuse na jeden raz, a mozno tym padom je v tom ohlade lepsie, aj ked ma svoje (ine) chyby. A ak si sa pytal, ze ci to malo tak byt, ci to malo byt solovanie do podkladu, tak ja vravim ANO, a dodam este, ze aj napriek tomu je to SKLADBA  Som frajer

Suma sumarum:
Cely tento aj moj predosly prispevok ti naznacuje, ze ci nemozeme "nieco" nazvat skladbou, alebo ucelenou skladbou, aj ked je to "len" solo do podkladu. Kapišto?
A ano mas pravdu, tieto debaty su silne neproduktivne, pokial v nej budeme spominat este nejaku alterovanu subdominantu  a tvrdit, ze nas na to nebavi odpovedat, a potom znova odpovieme  :) a skus sa este zamysliet nad tym, ze na debatu musia by vzdy najmenej DVAJA  :) Aj ked...?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 28. August , 2008, 13:32:40 »

takze uz zase som za najhorsieho ja  Smútim Je mi do plaču

(boze, spravam sa jak Swordy  Bavím sa skvele )
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #43 kedy: 28. August , 2008, 13:57:18 »

Rastis
samozrejme, nemal si tak skurvit to solo, a nebola by tu taka polemika  Bavím sa skvele
A neodpisal si mi, ci som mal pravdu s tym SKA, neboj, ostane to medzi nami  Bavím sa skvele
Do Candleboxu sa nepustis  Huh! Zdravíčko
« Posledná zmena: 28. August , 2008, 13:59:06 od opossum » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #44 kedy: 28. August , 2008, 14:00:12 »

...
A neodpisal si mi, ci som mal pravdu s tym SKA, neboj, ostane to medzi nami  Bavím sa skvele

moje mlcanie je Ti odpovedou :)

Candlebox ? ani som si to zatial nepustil, ale to vies, ze Ti tam nahram hocico a rad Si píš!!!  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.