kaolko
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 28. Február , 2010, 09:37:00 » |
|
tiez podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 13. Máj , 2010, 06:51:36 » |
|
nevie niekto ako posuniem celu skladbu v GP o jednu polohu pri zachovani ladenia? zapisal som si skladbu, ale hravam ju s kapom na 1.polohe, takze to potrebujem posunut o jednu polohu a prasknut kapo na jednotku...
|
|
« Posledná zmena: 13. Máj , 2010, 06:53:54 od Doldy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 13. Máj , 2010, 13:31:40 » |
|
nevie niekto ako posuniem celu skladbu v GP o jednu polohu pri zachovani ladenia? zapisal som si skladbu, ale hravam ju s kapom na 1.polohe, takze to potrebujem posunut o jednu polohu a prasknut kapo na jednotku...
nastroje-tranzpozicia- +1 polton
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 13. Máj , 2010, 13:43:07 » |
|
mas dve moznosti bud to posunies cele hore s transpoziciou alebo bez.. ak to posunies bez prepisu tak to bude vlastne o pol tona vyssie oproti originalu.. spravis to tak ze klikni na nastroj, tam sa ti zobrazi ladenie posun tu sipku o jeden klik vyssie cize.. ak mas ladenie v Es (Dis) tak klikni hore a posunie ti to celu gitaru nahor, daj ok.. opyta sa ta ci to chces transponovat a stlac NO.. takto sprav kazdy nastroj okrem bicich samozrejme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 13. Máj , 2010, 13:51:09 » |
|
no s tym transponovanim som to skusal, ono to sice posunulo o pol tona vyssie, ale polohy si to prisposobilo po svojom, proste si to naslo svoje polohy podla posubutych tonov, neposunulo vsetky polohy rovnako o jednu hore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 13. Máj , 2010, 13:57:03 » |
|
no s tym transponovanim som to skusal, ono to sice posunulo o pol tona vyssie, ale polohy si to prisposobilo po svojom, proste si to naslo svoje polohy podla posubutych tonov, neposunulo vsetky polohy rovnako o jednu hore
ok takto - ako ladis ty na gitare a ako ladi song? predpokladam ze chces aby to GP hralo rovnako ako hra tvoja gitara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 13. Máj , 2010, 14:05:22 » |
|
no rad by som aby to znelo tak ako to hram ale zaroven aby boli zapisane spravne polohy. ja to hram na standardnom ladeni s kapom na 1.polohe. a ked som si to zapisoval tak som si so to zapisoval bez kapa (teda -1 polton ako to hram, cize bez kapa napr. namiesto 3. polohy som dal 2.polohu, namiesto 6.polohy 5.polohu atd.) s tym, ze "vsak to potom posuniem v softe o polohu vyssie", ale to som netusil ze ked to posuniem (o pol tona), ze mi to niektore polohy uplne poprehadzuje
|
|
« Posledná zmena: 13. Máj , 2010, 14:12:28 od Doldy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 13. Máj , 2010, 14:19:43 » |
|
no rad by som aby to znelo tak ako to hram ale zaroven aby boli zapisane spravne polohy. ja to hram na standardnom ladeni s kapom na 1.polohe. a ked som si to zapisoval tak som si so to zapisoval bez kapa (teda -1 polton ako to hram, cize bez kapa napr. namiesto 3. polohy som dal 2.polohu, namiesto 6.polohy 5.polohu atd.) s tym, ze "vsak to potom posuniem v softe o polohu vyssie", ale to som netusil ze ked to posuniem (o pol tona), ze mi to niektore polohy uplne poprehadzuje
no a preto tam treba kliknut NO ked ti vyhodi take cervene okienko.. kebyze byvas v BA ak by som ti to aj dosiel zmacknut.. to okienko
|
|
« Posledná zmena: 13. Máj , 2010, 14:20:07 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 13. Máj , 2010, 14:23:19 » |
|
no a preto tam treba kliknut NO ked ti vyhodi take cervene okienko.. kebyze byvas v BA ak by som ti to aj dosiel zmacknut.. to okienko
kedy mi vyhodi cervene okienko NO?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 13. Máj , 2010, 14:28:02 » |
|
tu ..ale klikaj na to u teba nie ze budes klikat na tento obrazok
|
|
« Posledná zmena: 13. Máj , 2010, 14:28:31 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 13. Máj , 2010, 14:29:17 » |
|
pozrem to potom, musim bezat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Doldy
Hosť
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 14. Máj , 2010, 06:45:36 » |
|
vcera som vyskusal vsetko mozne (a skusal som klikat aj na to tvoje okienko ), ale polohy sa proste posunut nedaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 23. Máj , 2010, 07:19:35 » |
|
Skúšali ste niekto Guitar Pro 6? Práve sťahujem trial, tak keď to "čeknem", podám report :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
samaelilith
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
Gu!tArt Nixon
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 25. Máj , 2010, 09:25:41 » |
|
okrem naozaj pekneho dizajnu je to program na rovnakom zaklade ako stare verzie, cize dostal len novy skin.. a ma tam zopar novych zvukovych baniek, ale stale to znie tak ze radsej si pustim pesnicku a naucim sa ju podla ucha :D Skúšali ste niekto Guitar Pro 6? Práve sťahujem trial, tak keď to "čeknem", podám report :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 25. Máj , 2010, 09:52:29 » |
|
okrem naozaj pekneho dizajnu je to program na rovnakom zaklade ako stare verzie, cize dostal len novy skin.. a ma tam zopar novych zvukovych baniek, ale stale to znie tak ze radsej si pustim pesnicku a naucim sa ju podla ucha :D
tak preco potom vyvyjas vlastny SW presne na ten ucel? :D:D:D inak nechapem preco ma nove GP taky velky objem dat..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|