arnysimilar
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 12. Júl , 2009, 10:58:10 » |
|
Kúpiť by som si to určite nekúpil - existujú aj free alternatívy notového zápisu a to RSE nie je síce zlá vec, hrá to lepšie ako general midi, ale k reálu to má fakt ďaleko. Inak na učenie je to dobrá vec. Ale na to mi stačí aj free verzia. (Príp. to za 30 sekúnd nájdem na nete a za ďalších 30 sekúnd to stiahnem - za 2 hodiny som stiahol celý Native Instrument 5 )
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
Michal.K
nováčik
Príspevkov: 47
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 12. Júl , 2009, 12:50:46 » |
|
(Príp. to za 30 sekúnd nájdem na nete a za ďalších 30 sekúnd to stiahnem - za 2 hodiny som stiahol celý Native Instrument 5 ) Ako za 30s. najst spolahlivý odkaz, no dajme ešte tomu, ale stiahnuť 320Mb? Ako bavíme sa o stránkach typu Rapidshare a pod., a tiež o free užívatelovi. Tak nebuďme jak rybári, že z malého úhora je 20 kilový sumec...
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2009, 12:52:02 od Michal.K »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 12. Júl , 2009, 13:12:17 » |
|
o rychlostiach stahovania pri piratceni sa tu uz naozaj priet netreba. to ze mas free uzivatela uz nie je problem niekoho kto ma konto a napriklad vie kde sa daju najst dobre torrenty a cele to klincuje rychlym netom
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 12. Júl , 2009, 13:17:26 » |
|
ale stiahnuť 320MB?
take male cislo nepoznam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 12. Júl , 2009, 15:43:14 » |
|
No ja neviem, mal som GP 5.2 bez RSE a na základe tejto debaty som si na nete zadovážil aj s RSE (P.S. Asi 2 minúty hľadania a potom asi 2 hodky sťahovania). Netvrdím, že je to bomba, ale zas že by to bola úplná kravina, sa povedať nedá. Však treba si uvedomiť, k čomu je GP určené-čiže na to, aby sa podľa neho učili hrať začiatočníci. A tým aj samotné to, ako znie gitara s takým a takým efektom, môže pomôcť. A myslím si, že tvorcovia to aj tak brali.
A ak niekto čakal, že do GP s RSE nahádže noty a že výsledok bude nahrávať ako plnohodnotnú nahrávku, tak nepochopil zámer.
podla mna sa lepsie zaciatocnik nauci pesnicku v midi ako v RSE ..lebo tam je chuja rozumiet ..bicie totalne hnusne,gitara tak isto ..ledva pocut co aky nastroj hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 12. Júl , 2009, 16:39:10 » |
|
podla mna sa lepsie zaciatocnik nauci pesnicku v midi ako v RSE ..lebo tam je chuja rozumiet ..bicie totalne hnusne,gitara tak isto ..ledva pocut co aky nastroj hra
presne tak.. jedine vyuzite v RSE vidim len v tom, aby si clovek vedel aspon cca dotvorit predstavu ked sklada a pise hudbu ze ako budu nziet niektore veci na skresleni.. inak to zmysel nema.. pre mna je guitar pro len na to, aby som jasne vedel zapisat napad a hlavne aby bol v midi a pocul som ci tam vsetko sedi ako ma ci uz rytmicky alebo tonalne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 24. Júl , 2009, 09:40:24 » |
|
Torrenty nepoužívam - sú nebezpečné (musíš mať otvorené určité porty, ktoré ja mám radšej zavreté). Premium na rapide stojí pár šupov. Na optike stiahnem 5GB za hod. Celý ten špás ma priemerne mesačne výjde na 40,-€ a keďže nefajčím ani nepijem, môžem si to hravo dovoliť. Na free účty by som nemal už dnes nervy, to tak pred 10 rokmi, keď sme začínali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 24. Júl , 2009, 12:56:15 » |
|
Torrenty nepoužívam - sú nebezpečné (musíš mať otvorené určité porty, ktoré ja mám radšej zavreté). Premium na rapide stojí pár šupov. Na optike stiahnem 5GB za hod. Celý ten špás ma priemerne mesačne výjde na 40,-€ a keďže nefajčím ani nepijem, môžem si to hravo dovoliť. Na free účty by som nemal už dnes nervy, to tak pred 10 rokmi, keď sme začínali. staci tam mat jeden port otvoreny, no pre mna je 40euro mesacne dost aj ked nepijem a nefajcicm ...ale je pravda ze ked mas optiku tak sa ti ten rapid viac oplati
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 24. Júl , 2009, 13:03:56 » |
|
no s tou optikou a rapidom by som to neprecenoval z dovodu obmedzeneho objemu dat. Od 7.7. opat plati obmedzenie a to 5 GB na den, ajked da sa stahovat aj v noci a vtedy sa rata iba 10 % objemu. ono vsetko to ma pre a proti, momentalne vela nestahujem a staci mi klient, ktory automaticky stahuje do radu aj ked ma clovek free ucet (samozrejme caka sa). vsetko ma svoje + a -
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 25. Júl , 2009, 07:37:40 » |
|
Je to presne o tom na čo to používaš. Ja to mám predstav si aj na legálne veci. Strihám pre jednu miestnu telku reportáže a tak. My to tam nazdieľajú a ja si to stiahnem, postrihám a zas upnem. A to potrebujem spraviť rýchlo, pretože, to chcú vysielať hneď, nie o tri dni. Myslím, že na takéto veci je rapid pôvodne určený. Resp. tam mám upnuté všetky možné ovládače a programy, ktoré potrebujem inštalovať u zákazníka (a neviem presne, čo ešte budem potrebovať) tak si to tam nájdem. Je to obmedzené na 5 GB denne, ale dajú sa kúpiť ešte balíčky traffic share. Ja som si hneď zobral za 44,-€ 500 GB a tie môžem využiť, keď si to občas prešvihnem. Zas s tým nerobím každý deň a ten limit je 25 GB na 5 dní, takže to väčšinou stačí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 25. Júl , 2009, 08:31:51 » |
|
jasne, len som chcel poukazat na to, ze ak chce niekto stahovat o dusu 24 hod denne, tak na to ten rapid prave nebude idealna volba, ci bude stahovat legalne alebo nelegalne veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
samaelilith
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
Gu!tArt Nixon
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 31. August , 2009, 22:05:08 » |
|
robim program podobny Guitar Pro.. skuske snad potesi... prva testovacia verzia http://leteckaposta.cz/450857829
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 31. August , 2009, 22:16:58 » |
|
fu skusil som to.. je to dost neprehladne, ako pekne graficky znazornene ale neviem ci to pri takomto programe neni zbytocne.. okrem toho to mas naopak cele tie taby a dost to cloveka myli, Ecko Hrube ma byt vzdy dole a Ecko tenke hore v taboch.. proste ako ked si polozis gitaru ma stol pred seba tak aby hlava gitary bola nalavo a telo napravo
|
|
« Posledná zmena: 31. August , 2009, 22:21:07 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
samaelilith
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
Gu!tArt Nixon
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 31. August , 2009, 22:35:31 » |
|
fu skusil som to.. je to dost neprehladne, ako pekne graficky znazornene ale neviem ci to pri takomto programe neni zbytocne.. okrem toho to mas naopak cele tie taby a dost to cloveka myli, Ecko Hrube ma byt vzdy dole a Ecko tenke hore v taboch.. proste ako ked si polozis gitaru ma stol pred seba tak aby hlava gitary bola nalavo a telo napravo
co sa ti zda byt neprehladne? mne osobne taby viacej sedia ked idem dole po hmatniku tak ide dole aj tab.. uz som sa stretol aj s takymi (oni nie su velmi standardizovane).. ale samozrejme sa to bude dat nastavit v buducnosti.. dakujem za nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Thoron
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 01. September , 2009, 17:14:51 » |
|
Ako zdvihnem alebo znizim nejaky nastroj o oktavu? Nejak to neviem nikde najst...
|
|
« Posledná zmena: 01. September , 2009, 17:16:20 od Thoron »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|