Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 14:45:29
Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar Pro 5.2 RSE  (Prečítané 34907 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« kedy: 06. August , 2008, 22:27:43 »

No nainstaloval som tuto novu verziu, rychlo som to prefrcal a som milo prekvapeny. gitara znie pomerne slusne, je tam kopec stylov skreslenia ( aj recto, marshall... ). takisto su tam aj sample basy a bicich.  uvidime ako zajtra - kazdopadne je to vylepsenie. davam do pozornosti  Zdravíčko
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #1 kedy: 06. August , 2008, 23:18:28 »

jaj, zabudol som dodat, ze RSE su vlastne realne zvuky ( keby niekto nevedel - real sound engine). cize uz neni guitar pro take umele, ale znie realnejsie vdaka tym samplom.
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #2 kedy: 07. August , 2008, 09:14:23 »

Inak, RSE používam už strašne dlho.... Som myslel že to každý pozná a používa, ale asi nie  Popiskujem si
Oproti tým midi samplom sa to nedá anilen porovnať... Ale niekedy si to vypínam pretože to dokáže narobiť riadny bordel vo zvuku (viac gitár naraz), vtedy to midi "zobrazí" vernejšie  Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #3 kedy: 07. August , 2008, 09:28:05 »

aj ja som mal RSE, ale problem bol v tom, ze ta starsia verzia podladovala o pol tona. nechcelo sa mi s tym trtkat, tak som to zrusil a teraz som objavil toto :)
Zaznamenané

Thoron
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 118

« Odpoveď #4 kedy: 21. August , 2008, 16:58:16 »

Ako vyexportujem gitaru s RSE zvukom do wavka? Ked dam export napise mi ze stlacte play pre nahravanie a ked mi to akoze nahra tak prazdne wavko...
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #5 kedy: 21. August , 2008, 17:02:02 »

a vybral si aby program bral signal zo stereo mixu? ked tam mas ze berie signal z line in a podobne tak ti nic nenahra...ja som uz toho poexportoval z GP hodne...
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #6 kedy: 21. August , 2008, 17:05:14 »

pocujte ked uz sme pri guitar pro nemate niekto nejaky novy torrent na subor tabov povedzme z roku 2007 alebo dokonca novsie. dik
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #7 kedy: 21. August , 2008, 17:08:22 »

a vybral si aby program bral signal zo stereo mixu? ked tam mas ze berie signal z line in a podobne tak ti nic nenahra...ja som uz toho poexportoval z GP hodne...

a treba si potom aj na ovladaci zapnut hlasitost na wave.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 21. August , 2008, 17:08:42 »

pocujte ked uz sme pri guitar pro nemate niekto nejaky novy torrent na subor tabov povedzme z roku 2007 alebo dokonca novsie. dik

taby najdes dobre tu :

www.911tabs.com
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #9 kedy: 21. August , 2008, 17:09:31 »

ked chces taby do gp tak chod na www.ultimateguitar.com ... sice tam vyskakuju okna ale mas tam toho kopec, zatial som nasiel vsetko co som hladal okrem liquid boogie roll  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Arkonian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #10 kedy: 22. August , 2008, 17:41:57 »

Inak neviete ako si mozem zmenit vizualizaciu tej 5-kovej verzie na starsiu ako je na GP -4?? lebo pride mi to dost nepriehladne. teda hlavne ked sa menia zo 1/4 na 1/8 alebo tak.
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 22. August , 2008, 19:03:24 »

Zobrazenie -> skin -> GP4-like
Zaznamenané

Thoron
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #12 kedy: 01. Október , 2008, 16:32:00 »

hate_me ani za boha mi to nejde vyexportovat uz som skusal kadeco a furt prazne wavko...ked dam export vyhodi mi nastavenie tam zadam co treba a stale nic...
Zaznamenané
bFooz
nováčik
*
Príspevkov: 28

« Odpoveď #13 kedy: 03. Október , 2008, 11:49:00 »

ani mne sa to neda vyexportovat. robim to tak, ze si to nahram do nejakeho ineho nahravacieho programu...vo windowse nastavim, aby nahravalo zo stereo mix, pustim nahravanie, pustim GP.

pouzivam verziu 5.0. skusal som aj vyssie, ale bolo tam tych zvukov pre mna uz prilis vela. v 5.0 pouzivam 3-4 osvedcene zvuky a som spokojny. a este jedna vec mi prekaza - .gp5 subory z vyssich verzii sa nedaju precitat vo verzii 5.0. zda sa mi to dost zarazajuce - nekompatibilita v ramci "tej istej" verzie. ked nehodou narazim na taky subor, tak si ho vo verzii 5.2 vyexportujem do gp4 suboru a ten potom importujem do 5.0
Zaznamenané

Thoron
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #14 kedy: 03. Október , 2008, 12:51:44 »

Ano aj ja som dakedy nahraval tak ale to som mal blastra a tam bola funkcia ze record what you hear alebo nejak tak a nahravalo proste to co som pustil ci mp3 ci cokolvek ale teraz mam audiophile a tam to nejak neviem docielit...
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.