Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 05:06:45
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar Pro 5.2 RSE  (Prečítané 34945 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #30 kedy: 09. December , 2008, 16:30:21 »

eee....a co teraz?bez RSE som ako bez ruk!ja som vlastne rad ze som nasol na nete 5.2 ale to RSE ma sere!!!

urcite si si stiahol verziu bez RSE ..s rse to zabera okolo 300mb ,bez RSE okolo 100mb ... a potom naistalujes gp5 a este su tam 3 instalacky na RSE GITARU ..RSE BASU a RSE BICIE ..tie musis tiez nainstalovat Zdravíčko

ale RSE je megasracka Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #31 kedy: 12. Apríl , 2009, 20:10:16 »

neviem neviem .. mne sa vidí, že je to veľký pokrok .. Guitar Pro bez RSE - to je čistá umelina - hrozné MIDI, takto to má super bicie, slušnú basu a niektoré gitary sú tiež prijateľné. Keď niečo tvorím do nôt, tak tá spätná väzba keď to počúvam, či som to dobre zapísal je oveľa príjemnejšia ako z nejakým čisto umelým zvukom.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #32 kedy: 12. Apríl , 2009, 20:11:44 »

neviem neviem .. mne sa vidí, že je to veľký pokrok .. Guitar Pro bez RSE - to je čistá umelina - hrozné MIDI, takto to má super bicie, slušnú basu a niektoré gitary sú tiež prijateľné. Keď niečo tvorím do nôt, tak tá spätná väzba keď to počúvam, či som to dobre zapísal je oveľa príjemnejšia ako z nejakým čisto umelým zvukom.
si robis srandu ? tie bicie su uplne otrasne ..
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #33 kedy: 14. Apríl , 2009, 21:41:47 »

suhlasim, bez RSE to pouzival kamarat, a ja som skoro grcal, s RSE to zneje riadne "strojovo", ale bez RSE mi to pripomina pipajucu 386tku... Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 14. Apríl , 2009, 21:52:55 »

suhlasim, bez RSE to pouzival kamarat, a ja som skoro grcal, s RSE to zneje riadne "strojovo", ale bez RSE mi to pripomina pipajucu 386tku... Bavím sa skvele

podla mna su neni taby nato aby to malo perfektny zvuk ale aby si pocul co tam aky nastroj hra a naucil sa to , s RSE tam pocut velke hovno ,vsetko sa miesa v jednu hnusnu gulu ..hlavne bicie su uplne hrozne

bez rse je to hnusne ale aspon nieco rozumiet
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #35 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:06:57 »

podla mna su neni taby nato aby to malo perfektny zvuk ale aby si pocul co tam aky nastroj hra a naucil sa to , s RSE tam pocut velke hovno ,vsetko sa miesa v jednu hnusnu gulu ..hlavne bicie su uplne hrozne

bez rse je to hnusne ale aspon nieco rozumiet
tento isty argument ma aj on...ale mne sa to napriklad az tak nezda...
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #36 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:35:45 »

všetko lepšie než gitár pro z RSE. počul som u kamaráta a stačilo nadosmrti.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #37 kedy: 15. Apríl , 2009, 15:43:56 »

Už som to tu niekde písal, ale rád to zopakujem. Celé RSE je vtákovina, slepá vývojová ulička, ktorou tvorcovia Guitar pro IMHO našťali komplet mimo misu. GP je vlastne MIDI sekvencer, ale s gitaristickým grafickým rozhraním. Staršie verzie boli odkázané na GM banku a preto zneli tak, ako zneli. Namiesto toho, aby tvorcovia GP popracovali na implementácií VSTi podpory, pustili sa do akéhosi RSE. Pričom na MIDI stopy by sa elegantne dali vešať synťáky a samplery od výmyslu sveta. Napr. Battery na bicie, Steinberg Virtual Bassist na basu atď. A ak na to niekto nemá nervy, ešte vždy môže používať klasické GM. Fakt netuším, čo im bránilo vydať sa touto cestou.
     Alebo ešte lepšie - nech z Guitar Pro urobia VST plugin, ktorý bude fungovať ako dodatočné grafické rozhranie pre dospelácke softy typu Cubase. Budem si naklikávať noty na virtuálny hmatník a DAW program už bude vedieť, čo s nimi.
Zaznamenané

arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #38 kedy: 15. Apríl , 2009, 19:50:40 »

Myslím si, že Guitar Pro si nerobí nárok aby hral realisticky. Je to predsa len jednoduchý program na editáciu a notový + tabulátorový zápis nielen gitarovej muziky. Načo do toho pchať VSTi instruments, však ide hlavne o to vytlačiť to a hrať z toho. Naučiť sa podľa toho hrať svoj part. A to RSE je tam len taký bonus, aby to neznelo tak hnusne ako GM - lebo to je na dnešnú dobu hnus. Komu sa páčia viac bicie z GM ako RSE - má buď kvalitnú zvukovku, s dobrou bankou - klobúk dolu - to ja nemám, len nb so šitovou zvukovkou, alebo je masochysta.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
borax
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #39 kedy: 09. Júl , 2009, 16:33:27 »

Vie niekto poradiť,kde by sa dalo oficialne zakupiť GP-5?
Zaznamenané

FENDER STRATOCASTER
Marshall JCM 2000 DSL 100
Marshall 1960B
Marshall EH-1 Echohead
Michal.K
nováčik
*
Príspevkov: 47

« Odpoveď #40 kedy: 09. Júl , 2009, 16:49:34 »

No na Slovensku sa obávam, že veľa ľudí s tým skúsenosti nemá...  Bavím sa skvele

Čo nemôžeš v kľude spávať a trápi svedomie?

Ale inak keď sa tak na tým aj človek zamyslí, fakt ho asi ani nie je na SR len tak dostať a aj ak má niekto vôľu si ho kúpiť legálne, potom nakoniec pôjde "cestou najmenšieho odporu"....  No hanbím sa..
Zaznamenané
borax
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #41 kedy: 09. Júl , 2009, 17:00:07 »

Kadial vedie tá cesta?
Zaznamenané

FENDER STRATOCASTER
Marshall JCM 2000 DSL 100
Marshall 1960B
Marshall EH-1 Echohead
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #42 kedy: 09. Júl , 2009, 17:20:55 »

Kadial vedie tá cesta?

tu si skusil ?  Popiskujem si

http://www.guitar-pro.com/en/index.php?pg=buy
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #43 kedy: 09. Júl , 2009, 17:21:14 »

Niekde ho ztiahnúť z netu.

Ako teraz neberme morálne ani právne hľadisko, ale z hľadiska náročnosti a časovej dostupnosti.

Ked sa pyta, ze kde kupit, tak asi si to nechce stiahnut, ze ?
Oficialne si to kupis na stranke http://www.guitar-pro.com/en/index.php
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #44 kedy: 09. Júl , 2009, 17:25:36 »

Niekde ho ztiahnúť z netu.

Ako teraz neberme morálne ani právne hľadisko, ale z hľadiska náročnosti a časovej dostupnosti.

na nete sa da nielen kradnut, ale aj nakupovat. len treba pouzit gugel a obcas zabludit aj na web vyrobcu  :)
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.