Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 22:50:26
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Prezentace kapely Nototo s Havířova.  (Prečítané 6004 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #15 kedy: 09. August , 2008, 08:20:03 »

Rozhovor v Muzikuse  http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-clanky/Sam-sobe-kytararem-Andonis-Civopulos~26~listopad~2002/http://
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #16 kedy: 09. August , 2008, 08:51:41 »

klasika  Je to frajer  je to vsetko presne tak ako pise Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Civos
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 88

« Odpoveď #17 kedy: 10. August , 2008, 15:39:53 »

Zdravím všechny a děkuji za hodnocení.Ještě sorry,že tak pozdě,ale byl jsem mimo domov.Na otázku na co hraji jsou to tyto věci,ale asi Vás to nepřekvapí.Preamp CAE 3+SE,Vht 2502S konec,Furman condicioner,Lexicon Pcm 70,G system od Tc electronic kterým přepínám Cae+efekty+ Xotic Rc booster,Maxon SD 9 distortion,Home made dvojtý Ratt.Kytary Music man Luke i když jsem mu pořád nepřišel na chuť,fender strat standart HSS,Ibanez AT 300 Andy Timmons a Parker Fly.Jo bedny Marshall 4x12,2x12,George denis 2 boxy 1x12.Jakmile budou stránky hotové dám vědět.Budou tam fotky našeho vybavení.Jinak mi můžete psát kdo by chtěl na civopulos@seznam.cz.Civoš za Nototo.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #18 kedy: 11. August , 2008, 17:32:03 »

hold the line, je naozaj uplne super !
Zaznamenané

Civos
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #19 kedy: 11. August , 2008, 20:05:20 »

Zdravím všechny a děkuji za Nototo.Jsme moc rádi,že se něco s toho povedlo a je to super injekce do další práce.Jinak sorry jestli jsem tady napsal něco co tu nepatří.A.C.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 03. September , 2008, 21:39:07 »

Už je web a CD ?
Zaznamenané
Civos
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #21 kedy: 04. September , 2008, 20:32:52 »

Ahoj.Cd je hotové a na stránkách se bohužel ještě pracuje.Mé stránky www.civopulos.com už se také dělají takže informací myslím bude dost.Dík za zájem.Civoš
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 04. September , 2008, 20:36:09 »

Ahoj.Cd je hotové a na stránkách se bohužel ještě pracuje.Mé stránky www.civopulos.com už se také dělají takže informací myslím bude dost.Dík za zájem.Civoš
CD by som rad kupil. Ako na to? /teda ak je už v predaji/
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #23 kedy: 04. September , 2008, 21:05:07 »

caute , dobre. ako prve mi do usi vosli bicie-na vysokej profi urovni/zvukovo/technicky. dobre ze hrate v orig tempach ze to bubenik drzi a nezrychlili ste ako zvyknu niektore coverbandy nechtiac hrat rychlejsie vsetko. spev mi v niektorych polohach pripomina dream th. farba hlasu velmi blizka dreamu. parada cover band. hold the line je dobra. ta kritika anglickej vyslovnosti na stranke sa tykala zrejme skladby africa, tam bolo take trapenie troska. no ostatne su v pohode aj z tejto stranky. ale to su uz taki zakazducenuvyrivaci co hladaju chyby aj na takejto perfektnej kapele.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 04. September , 2008, 21:18:32 »

Na tom linku,čo je v uvode je už aj galeria.Tak si možete pozriet Civošov gear a gitary.
Zaznamenané
Civos
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #25 kedy: 19. September , 2008, 10:58:08 »

Zdravím všechny.Co se týče CD je hotové,ale pouze promo čili naprodej bohužel není,ale pokud budete mít někdo zájem pošleme pár kousků grátis.Jinak mé www.civopulos.com stránky už jsou funkční takže můžete kouknout.Civoš
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.03 sekund, 23 otázok.