zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 05. Október , 2009, 10:52:08 » |
|
velmi kul je aj ten gerhat style dizajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 05. Október , 2009, 10:53:16 » |
|
velmi kul je aj ten gerhat style dizajn , je to proste take industrial, oproti novemu Podu je to sice skaredsie ale hra to podstatne lepsie . Huraa, tesim sa z toho. Snad coskoro aj ukazky budu a mozno aj recenzia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 05. Október , 2009, 10:56:39 » |
|
lol kremesh. gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 05. Október , 2009, 11:17:12 » |
|
velmi kul je aj ten gerhat style dizajn ten dizajn ukradli gerhatovi to je na zalobu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 05. Október , 2009, 20:56:56 » |
|
Ten Axe fx hra uzasne, to je uplne "ozajstne". Porovnavam rovnake presety medzi Pod X3 Pro a Axe Fx Ultra, ale to Axe je niekde uplne inde (presety napr Cliffs of Dover, Where the streets have no name a podobne). Napr solo z Yes: Owner of a lonely heart , uplne presne to je. Zvuk Malmsteena, Petrucciho, Moora , uplne presne to iste (jasne ze zalezi aj od gitary, ale je to vazne uplne uveritelne a nejde z toho ziadna chemia, normalne si hram "na lampovy aparat", bez srandy).
Hotovy som z toho, Pod uz nechcem ani vidiet ani pocut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 05. Október , 2009, 21:22:22 » |
|
nejde z toho ziadna chemia, normalne si hram "na lampovy aparat", bez srandy). Hotovy som z toho, Pod uz nechcem ani vidiet ani pocut. Tesim sa s tebou. Za nejaku mensiu uplatu Ta zbavim toho Peaveycka, teraz mas definitivne riesenie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 05. Október , 2009, 23:18:52 » |
|
Ten Axe fx hra uzasne, to je uplne "ozajstne". Porovnavam rovnake presety medzi Pod X3 Pro a Axe Fx Ultra, ale to Axe je niekde uplne inde (presety napr Cliffs of Dover, Where the streets have no name a podobne). Napr solo z Yes: Owner of a lonely heart , uplne presne to je. Zvuk Malmsteena, Petrucciho, Moora , uplne presne to iste (jasne ze zalezi aj od gitary, ale je to vazne uplne uveritelne a nejde z toho ziadna chemia, normalne si hram "na lampovy aparat", bez srandy).
Hotovy som z toho, Pod uz nechcem ani vidiet ani pocut.
cez co si to skusal? monitory (ake?), alebo koniec a bedna (ake?) ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 05. Október , 2009, 23:27:13 » |
|
cez co si to skusal? monitory (ake?), alebo koniec a bedna (ake?) ?
Nechcelo sa mi to zatial zapajat cez koncak a do bedni, tak zatial len na sluchatka (Sennheiser HD 555). Budem prerabat doma cely rack,upgradovat masinu a Axe Fx idem pozicat Jimimu (slubil recenziu a mozno sa na tom nahra nieco na novy album Metropolis), takze zatial sa mi to neoplati zapajat. Mozno sa naseriem a kupim nejaky VHT koncak a controller k tomuto a bude vybavene. Uvidime. Ta masina je sice hodne draha (2200 Euro), ale myslim ze za to co to dokaze to je adekvatna cena.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 06. Október , 2009, 08:34:20 » |
|
Toto znie masaker dobre !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 06. Október , 2009, 08:42:52 » |
|
Toto znie masaker dobre !
je tam moc fssssst pocut.. proste to syci a znie to lacno aspon na tejto ukazke.. inak dobre to vystihol typek v tom prvom komentari, ze to ma nejake divne stredy ako keby tam bol wah stale zapnuty
|
|
« Posledná zmena: 06. Október , 2009, 08:43:46 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 06. Október , 2009, 08:49:54 » |
|
je tam moc fssssst pocut.. proste to syci a znie to lacno aspon na tejto ukazke.. inak dobre to vystihol typek v tom prvom komentari, ze to ma nejake divne stredy ako keby tam bol wah stale zapnuty
Karol na domace hranie to uplne postacuje, ver mi .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 06. Október , 2009, 08:50:11 » |
|
Karol na domace hranie to uplne postacuje, ver mi . 2200 Eur na domace hranie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 06. Október , 2009, 08:58:09 » |
|
vcelku ok.. ale stale je tam to fssst.. typek vyzera trocha jak doktor house :D:D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 06. Október , 2009, 09:04:24 » |
|
Ozaj zalezi od nastavenia...Ked som pocul prehratu Andromedu od Sfogliho, tak mi sanka spadla, ale ZATIAL na vacsine ukazok pocujem to, co Karol... Nejaky sssss.... zzz.. v skreslenom zvuku. Urcite to je o nejakych frekvenciach, ktore sa daju odstranit nastavenim - tot moj nazor. Edit: Inak, ten zzz... vo zvuku pocut na hocijakej gitare, cez ktoru boli robene ukazky.
|
|
« Posledná zmena: 06. Október , 2009, 09:06:23 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|