rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 21. November , 2009, 16:46:26 » |
|
ja neviem, ci sa len neojebavam, kedze viem, ze je to modeling, ale pride mi ti umele a gumene. zacnite davat blind porovnavacie testy aparat vs. digital, nech mam jasno, ze ci si to len nenamyslam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 21. November , 2009, 16:53:25 » |
|
ja neviem.. praveze nie ukazky su smerodatne ale v tomto pripade skor nazivo porovnanie by malo vacsiu vahu.. ono v studiovom nahravkach to moze hrat uplne identicky ako aparat a ak sa to ma niekde prejavit ze to je umele a gumene tak mozno skor nazivo to bude citit..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 21. November , 2009, 17:35:16 » |
|
je to svojim sposobom prevratna vec, ale takisto je to p*čovina Treba kvalitny lampovy aparat a mas pokoj
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 21. November , 2009, 17:53:38 » |
|
je to svojim sposobom prevratna vec, ale takisto je to p*čovina Treba kvalitny lampovy aparat a mas pokoj +/- suhlas. Alebo mat 3 zakladne ampy, ktore vyhovuju podla zanru. Neviem, ci len ja mam ten pocit, ale mne pride kazda simulacia rovnaka.. aspon z tych YT videi. Akoby kazdy hral na ten Mesa model.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 21. November , 2009, 18:46:12 » |
|
+/- suhlas. Alebo mat 3 zakladne ampy, ktore vyhovuju podla zanru. Neviem, ci len ja mam ten pocit, ale mne pride kazda simulacia rovnaka.. aspon z tych YT videi. Akoby kazdy hral na ten Mesa model.
a ty co planujes kupit ked predvas JSX? len mi nepovedz ze fakt toto lampu ti treba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 21. November , 2009, 18:48:08 » |
|
a ty co planujes kupit ked predvas JSX? len mi nepovedz ze fakt toto lampu ti treba Jsx nepredavam, zide sa mi. V studiu opat bodovalo ! Chcem tu Tvoju hlavicku ! Chyba mi plexi zvucik, pevny, tvrdy na dotyk. Je toho este vela, co chcem... prv gitary.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 21. November , 2009, 18:50:24 » |
|
+/- suhlas. Alebo mat 3 zakladne ampy, ktore vyhovuju podla zanru. Neviem, ci len ja mam ten pocit, ale mne pride kazda simulacia rovnaka.. aspon z tych YT videi. Akoby kazdy hral na ten Mesa model.
Tak ale potom ti ten Axe netreba. American higain natocis na JSX a british sound na Orange (ci aj tak este Plexi treba?). Co je ten 3. zakladny amp? Fender?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 21. November , 2009, 18:51:57 » |
|
Tak ale potom ti ten Axe netreba. American higain natocis na JSX a british sound na Orange (ci aj tak este Plexi treba?). Co je ten 3. zakladny amp? Fender?
Myslel som skor vseobecne. Ak by som sa riadil napr. metalom tak - Engl Invader, Peavey 5150, Mesa Dual. Blues - Fender, Plexi, prip. stary Mark 1 od MB. atd...atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 21. November , 2009, 18:52:15 » |
|
Jsx nepredavam, zide sa mi. V studiu opat bodovalo ! Chcem tu Tvoju hlavicku ! Chyba mi plexi zvucik, pevny, tvrdy na dotyk. Je toho este vela, co chcem... prv gitary. esteze tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 24. November , 2009, 22:37:26 » |
|
Branko, uz to mam konecne doma. Ak chces mozem ti poslat info o hociktorom presete ktory ta zaujima (akurat ze uz som upgradoval firmware na verziu 9.0 )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 24. November , 2009, 22:40:32 » |
|
Ja by som chcel tu 273, ze co to je za model, a tak... Nejak strucne, ak mozes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 24. November , 2009, 22:45:55 » |
|
273 (Chicago blues) je uplne jednoduchy preset :
Drive (Treble boost) > Amp (typ Blues)>Cab (4x10 Bass)>Reverb (LG Vintage).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 24. November , 2009, 22:46:16 » |
|
Chalani chem si to kúpiť aj ja na zabavenie, čítal som o tom v Guitar Playeri a pár ukážok na nete sa mi páčilo..hoďte sem potom nejaké referencie, hlavne ako sa to chová do lampového konca a boxu ma zaujíma.... Najskor si to vyskusaj. Do koncaku som to zatial neskusal, nemal som kde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 24. November , 2009, 22:48:53 » |
|
273 (Chicago blues) je uplne jednoduchy preset :
Drive (Treble boost) > Amp (typ Blues)>Cab (4x10 Bass)>Reverb (LG Vintage).
Takze moze to byt toto ? Alebo to uz je upraveny preset uzivatelom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|