Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 19:54:05
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 596004 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #135 kedy: 11. Marec , 2009, 14:50:08 »

napriklad toto je vcelku podareny sound
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #136 kedy: 11. Marec , 2009, 14:51:55 »

napriklad toto je vcelku podareny sound
Hlavne gitara......
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #137 kedy: 11. Marec , 2009, 14:52:35 »

vsak ja som netvrdil ze ten fractal je HW zazrak, prave naopak, je to vsetko o tych SW simulaciach

jj Na zdravie!
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #138 kedy: 11. Marec , 2009, 14:54:15 »

v tom clanku co som sem daval sa stazoval ten chalan co urobil impulzy a dal ich na web a z Axe mu oznamili ze ich pouzili do fraktalu za to ze boli free tak si moze narokovat dobry pocit.

Bud nerozumies anglicky, alebo podavas informacie ako slovenski novinari...

Citácia
Hello Alu,

I'm the president of Fractal Audio. I was alerted to this post by one of my customers.

I can confirm that the impulse in question is probably yours. I indeed found the impulse response online in a large collection of impulse responses on a website. I don't recall the website but it might have been the Andy Sneap forum but I'm not sure. The name of the file is simply called "Impulse Responses" and I don't have any records as to where it came from. It has 100's of IRs in it that someone obviously put together.

Since it was public domain I figured it could be used freely. There was no copyright or other information contained with the impulses.

I never intended to steal anyones impulses or infringe on any copyrights whether explicit or inferred.

At your discretion I can either remove the impulse from the firmware or leave it and credit you in the release notes.

I'm sorry for any implied misdeed but I assure you this was not done consciously. For what it is worth the inclusion of the impulse does mean that I thought it sounded good.

Thanks for your understanding,
Cliff Chase
President
Fractal Audio Systems

P.S. Please feel free to publish this in your forum
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #139 kedy: 11. Marec , 2009, 14:56:15 »

nakoniec s nim diplomaticky vyjebaliiiii :D:D:D:D: lubi sa mi to..
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #140 kedy: 11. Marec , 2009, 14:58:53 »

nakoniec s nim diplomaticky vyjebaliiiii :D:D:D:D: lubi sa mi to..

akoze vyjebali? ved mu tam jasne napisal ze ak chce tak ten impulz z firmwaru odstrani, alebo ak ho tam necha tak za to dostane odmenu... Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #141 kedy: 11. Marec , 2009, 15:12:43 »

ale aj tak je to ostuda pre axe.  mne je to ukradnute ale dal som to sem lebo je to dobre na pobavenie a diskusie.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #142 kedy: 11. Marec , 2009, 15:15:59 »

akoze vyjebali? ved mu tam jasne napisal ze ak chce tak ten impulz z firmwaru odstrani, alebo ak ho tam necha tak za to dostane odmenu... Na zdravie!

prosim? aku odmenu? len povedali ze ho spomenu v credits.. to su tie vseliake popisky ze we hereby thank to mr. koko*t ho freely let us use his own material and allowed us sell it to you for 2100 fuckin euros.. Žmurk  'credit you in the release notes' mi pripomina skor len spomenutie niekoho niekde..
« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 15:16:55 od kaolko » Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #143 kedy: 11. Marec , 2009, 15:29:13 »

prosim? aku odmenu? len povedali ze ho spomenu v credits.. to su tie vseliake popisky ze we hereby thank to mr. koko*t ho freely let us use his own material and allowed us sell it to you for 2100 fuckin euros.. Žmurk  'credit you in the release notes' mi pripomina skor len spomenutie niekoho niekde..

Bavím sa skvele to je pravda... tak ale potom ma stale moznost s nimi jednat... bud mi zaplatite alebo to nepouzijete  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #144 kedy: 11. Marec , 2009, 15:42:18 »

inak nepoznam tu asi ani jedneho cloveka co by vedel vyuzit plny potencial tej masiny :) vascina z nas hra na maximalne 3 zvukoch.. mozno Jimi C. v studiu.. ale.. hmm fakt asi nikoho
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #145 kedy: 11. Marec , 2009, 15:44:32 »

inak nepoznam tu asi ani jedneho cloveka co by vedel vyuzit plny potencial tej masiny :) vascina z nas hra na maximalne 3 zvukoch.. mozno Jimi C. v studiu.. ale.. hmm fakt asi nikoho
akej masiny?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #146 kedy: 11. Marec , 2009, 15:45:25 »

Kup si to a vyuzi ten potencial ty :).
Rad si to poziciam :).

Btw pouzivam zatial myslim 7 presetov na koncertoch , ale budem robit urcite aj dalsie zvuky do inych songov.

akej masiny?

Fractal Audio Axe-fx :)
« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 15:46:13 od Semish » Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #147 kedy: 11. Marec , 2009, 15:48:24 »

Jaywalker spominal, ze na to, co robi so svojim pedalboardom by mu jedna Axe-fx ultra nestacila  Beeee
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #148 kedy: 11. Marec , 2009, 15:50:17 »

Kup si to a vyuzi ten potencial ty :).
Rad si to poziciam :).

neblaaazni :D zas co by som s tym robil.. by som zas krutil zvuk na ukor hrania..
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #149 kedy: 11. Marec , 2009, 15:51:08 »

a kto tu vlastne ma ten stroj ked "vacsina z nas" nevyuziva jeho potencial?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.