Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. December , 2024, 00:04:00
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 596471 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #150 kedy: 11. Marec , 2009, 15:53:15 »

inak nepoznam tu asi ani jedneho cloveka co by vedel vyuzit plny potencial tej masiny :) vascina z nas hra na maximalne 3 zvukoch

Neser ma!

Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #151 kedy: 11. Marec , 2009, 16:02:49 »

a kto tu vlastne ma ten stroj ked "vacsina z nas" nevyuziva jeho potencial?

ako z pravnickej logiky som mal Acko ale z tohto sa neviem vymotat ani nahodou   Bavím sa skvele prva cast vety absolutne nesuvisi s druhou castou.. to je ako keby si povedal: ja nemam rad sunku, lebo zajtra idem hrat futbal  Bavím sa skvele

jj Jay.. teba som schvalne nespomenul, lebo ti to je zrejme uplne zbytocne.. s magicstompami si spravis aj tak presne to, co potrebujes, nie? :)
mne to tu len obcas zavana stylom ze: 'rad by som to vlastnil..'    Žmurk
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #152 kedy: 11. Marec , 2009, 16:10:15 »

a kto tu vlastne ma ten stroj ked "vacsina z nas" nevyuziva jeho potencial?
Ide o to, ze Karol si pozrel video na YT, kde chlapik predvadza ten Fractal a idu z toho fakt zvuky, ktore by malokto vyuzil. (bavili sme sa o tom s Karolom) Vseliake space echa atd... ktore sa ale uplatnia v studiu. Na live hranie urcite nie. Zasa INDIVIDUALNA zalezitost. Ak sa tu nachadza niekto s podobnou tvorbou ako napr. Steve Vai, tak pre toho to je priam stvorene.  :)
 Na zdravie!
Zaznamenané

o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #153 kedy: 11. Marec , 2009, 16:16:30 »

ty to vlastnis, ci si na to hral dlhodobo, ze vies ake to ma moznosti a aky zvuk sa z toho da vytrieskat?

nemam to doma a pocut som to na koncerte pocul .... ale nemam sa tu chut s nikym hadat mne je jedno kludne si tu mudrujte ved tu vie kazdy vsetko viac ako inde ... este dobre ze tu mame na Slovensku takych odbornikov inak neviem ... neviem ako by tento svet dopadol to by bolo riadne v riti
« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 16:27:01 od o:-:rek » Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #154 kedy: 11. Marec , 2009, 16:18:48 »

Su strasne vela veci kde pouzivali axefx, snow patrol, radiohead, avril lavigne, kings of lean naprikld. Nie ako hlavny guitar sound, ale vseliake farby vsade co ani nevies ze su tam, breakdowny, low-fi, guitar orchestration.
 da sa to pouzivat vsade ak nechces synthy napriklad.
 mam super session tento messiac kde musim robit vsetky ambienty s efektami - ale to nebude skoro pocut samozrejme, takto to ma byt. na taky veci axefx je super, ale ak hras bicie, 2 x gitara a basa - classic old school rawk, tak musis mat fantaziu aby si to pouzival.
« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 16:23:13 od jaywalker » Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #155 kedy: 11. Marec , 2009, 16:25:40 »

nemam to doma a pocut som to na koncerte pocul .... ale nemam sa tu chut s nikym hadat mne je jedno kludne si tu mudrujte ved tu vie kazdy vsetko viac ako inde ...

rozbiehas dalsi projekt do skoly ci?  ha ha ha inak u koho si to pocul a ako sa ti to pacilo?
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #156 kedy: 11. Marec , 2009, 16:29:31 »

ako z pravnickej logiky som mal Acko ale z tohto sa neviem vymotat ani nahodou   Bavím sa skvele prva cast vety absolutne nesuvisi s druhou castou.. to je ako keby si povedal: ja nemam rad sunku, lebo zajtra idem hrat futbal  Bavím sa skvele

z tohto tvojho prispevku to neznie nahodou ako keby to tu vlastnila polka fora?
inak nepoznam tu asi ani jedneho cloveka co by vedel vyuzit plny potencial tej masiny :) vascina z nas hra na maximalne 3 zvukoch.. mozno Jimi C. v studiu.. ale.. hmm fakt asi nikoho

« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 16:29:57 od Krtko » Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #157 kedy: 11. Marec , 2009, 16:37:59 »

rozbiehas dalsi projekt do skoly ci?  ha ha ha inak u koho si to pocul a ako sa ti to pacilo?

vobec som sa nechcel s nikym hadat ... je to len smutne ze v kazdej teme sa kazdy len hada, dobera a robi si prdel z druheho a masiruje si svoje ego ze aky je prave ON gitarovy GURU a uz som zistil ze tu nie je tazke vyvolat hadku a ked mi das tvoj mail ja ti tu pracu aj poslem kludne nie je problem mozes si precitat vsetko  Zdravíčko

k teme: pouzili to meshuggah napr. prave tak ako Jaywalker pisal ze to nemali ako nieco hlavne ale doplnok a mas plno nahravok kde je pouzity axe-fx

kludne mozte na mna utocit vyburte sa vsetci odbornici, vysmejte sa mi atd. ... je mi to jedno  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #158 kedy: 11. Marec , 2009, 16:43:29 »

vobec som sa nechcel s nikym hadat ... je to len smutne ze v kazdej teme sa kazdy len hada, dobera a robi si prdel z druheho a masiruje si svoje ego ze aky je prave ON gitarovy GURU a uz som zistil ze tu nie je tazke vyvolat hadku a ked mi das tvoj mail ja ti tu pracu aj poslem kludne nie je problem mozes si precitat vsetko  Zdravíčko

k teme: pouzili to meshuggah napr. prave tak ako Jaywalker pisal ze to nemali ako nieco hlavne ale doplnok a mas plno nahravok kde je pouzity axe-fx

kludne mozte na mna utocit vyburte sa vsetci odbornici, vysmejte sa mi atd. ... je mi to jedno  Na zdravie!

ale ved trocha nadhladu.. bavime sa o niecom s cim nema vlastne nikto z nas skusenosti a vieme si spravit nazor na to len vdaka par instruktaznym videam na nete, zopar nahravkam a jednemu live koncertu... urcite sa ti nebude nikto vysmievat.. ani som si nevsimol ze by tu o sebe niekto hovoril o sebe ako o panovi hudobnikovi.. ok hovoril ale ten uz sem nechodi  Na zdravie!
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #159 kedy: 11. Marec , 2009, 16:53:59 »

ale ved trocha nadhladu.. bavime sa o niecom s cim nema vlastne nikto z nas skusenosti a vieme si spravit nazor na to len vdaka par instruktaznym videam na nete, zopar nahravkam a jednemu live koncertu... urcite sa ti nebude nikto vysmievat.. ani som si nevsimol ze by tu o sebe niekto hovoril o sebe ako o panovi hudobnikovi.. ok hovoril ale ten uz sem nechodi  Na zdravie!

v podstate mne islo o to: niekto tvrdil ze je to iste hrat cez notebook s free pluginmi ako axe-fx a ze su to zbytocne veci ... na zaklade nahravok a skusenosti dost vela kapiel teda co som aspon cital to az tak zbytocna vec nie je  Žmurk nemozem za to ze sa to zvrtlo opät tam ze ja mudrujem ... absolutne som nemudroval len je podla mna dost infantilne tvrdit ze sa da axe-fx nahradit laptopom s par pluginmi keby to tak fungovalo tak by asi nedavalo tolko ludi peniaze za tu masinku, dolezity je tam soft to je jasne je to simulator ... ale je tam x dalsich veci proste ide o to aky druh prevodnikov tam je ako je to cele skonstruovane a niekto sem napise nejake fragmenty z toho z coho sa to sklada a mysli si ze to je vsetko ... podla mna to az take jednoduche nie je uverim tomu ze je to take trivialne ked sem pride typek z Fractal Audio a vysvetli to
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #160 kedy: 11. Marec , 2009, 16:55:14 »

v podstate mne islo o to: niekto tvrdil ze je to iste hrat cez notebook s free pluginmi ako axe-fx a ze su to zbytocne veci ... na zaklade nahravok a skusenosti dost vela kapiel teda co som aspon cital to az tak zbytocna vec nie je  Žmurk nemozem za to ze sa to zvrtlo opät tam ze ja mudrujem ... absolutne som nemudroval len je podla mna dost infantilne tvrdit ze sa da axe-fx nahradit laptopom s par pluginmi keby to tak fungovalo tak by asi nedavalo tolko ludi peniaze za tu masinku, dolezity je tam soft to je jasne je to simulator ... ale je tam x dalsich veci proste ide o to aky druh prevodnikov tam je ako je to cele skonstruovane a niekto sem napise nejake fragmenty z toho z coho sa to sklada a mysli si ze to je vsetko ... podla mna to az take jednoduche nie je uverim tomu ze je to take trivialne ked sem pride typek z Fractal Audio a vysvetli to

jasne suhlas.. to mas ako s varenim.. daj dvom kucharom tie iste ingrediencie a ze chces aby to bola svickova na smotane a kazdda bude chutit inak..  tiez si myslim ,ze keby to slo docielit obycajnym notasom, tak si cynic kupi jeden laptom a je to vybavene..
« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 16:56:35 od kaolko » Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #161 kedy: 11. Marec , 2009, 16:56:51 »

clovek co to vie spravi aj z free pluginmi zvuk poriadny, zatial co amater sa moze aj pojebat a mat aj axe fx a bude to napicu

ja sa samozrejme neradim medzi tych co to vedia  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #162 kedy: 11. Marec , 2009, 16:58:52 »

clovek co to vie spravi aj z free pluginmi zvuk poriadny, zatial co amater sa moze aj pojebat a mat aj axe fx a bude to napicu

ja sa samozrejme neradim medzi tych co to vedia  Bavím sa skvele
Zdravíčko podpisujem
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #163 kedy: 11. Marec , 2009, 17:03:08 »

o:-:rek: pocuj, treba ti napisat po mongolsky, ze to s tym notebookom a free pluginmi bolo nadnesene prave na zaklade toho, co napisal musicman, ze pouzili jeden free plugin v tom axe fx? bol to vtip, aj ked nic to nemeni na tom, ze za nazorom, ze je to obycajny pocitacovy HW odladeny na jednu aplikaciu a s digitalnymi simulaciami, principialne podobne ako napr spominany notebook + zvukovka + protuuls sedem cela styri + gitarrik, si stojim  Beeee

osobne si myslim, ze je len otazkou casu, kedy pridu z vlastnym USB Audio interface-om a budu to predavat aj ako SW balik pre gitaristov/basakov.. podobne ako native instruments, line 6... Žmurk to bude cenovo prijatelnejsie a viac na tom trhnu...
« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 17:04:10 od styrioci » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #164 kedy: 11. Marec , 2009, 17:07:16 »

Gitaristi nepouzivaju nazivo notebooky s USB zvukoveckami :)

Ale rozni pustaci a DJi notebooky s FW zvukoveckami maju a pouzivaju nazivo. USB len ti menej solventny.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.146 sekund, 23 otázok.