Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. December , 2024, 03:51:17
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 596550 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #225 kedy: 09. Október , 2009, 12:15:44 »

http://dl.getdropbox.com/u/2407399/what.mp3 toto sa mi paci uz viac..
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #226 kedy: 19. Október , 2009, 13:09:22 »

Meshuggah maju novy web a maju tam vypisane aky gear pouzivaju na koncertoch: Vetta 2 Head a Axe Fx Ultra :

M å r t e n  H a g s t r ö m  -  G u i t a r

Amplifiers/Electronics: Fractal Audio Axe-Fx Ultra, Line6 Vetta II, AKG SR4000 Wireless System

F r e d r i k  T h o r d e n d a l  -  G u i t a r

Amplifiers/Electronics: Fractal Audio Axe-Fx Ultra, Line 6 Vetta II, AKG SR4000 Wireless System, Lehle 1 at 3 SGoS Pedal, Lehle 3 at 1 SGoS Pedal, Behringer FCB 1010 Midi Pedalboard, "33" Breathcontroller
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #227 kedy: 19. Október , 2009, 13:34:59 »

len mi nieje jasne, ako ho pouzivaju v kombinacii s vettami, to akoze miesaju simulacie z oboch?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #228 kedy: 19. Október , 2009, 13:37:11 »

len mi nieje jasne, ako ho pouzivaju v kombinacii s vettami, to akoze miesaju simulacie z oboch?

to mas uplne jedno... hento je viac reklama, ako zeby sa to malo realne podpisovat na ich zvuku... kludne by si vystacili s lepsimi PODami, keby len o to slo :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #229 kedy: 19. Október , 2009, 13:39:35 »

Asi to maju v slucke, nechapem naco maju tie masiny obidve.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #230 kedy: 19. Október , 2009, 13:41:40 »

to mas uplne jedno... hento je viac reklama, ako zeby sa to malo realne podpisovat na ich zvuku... kludne by si vystacili s lepsimi PODami, keby len o to slo :)

je pravda ze by si vystacili aj s pod, len ide o to ze oni nikdy neboli moc na reklamu, vsak ani boh dodnes nevie co to za gitary maju a chudak ten gitarar nema ani poriadny web
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #231 kedy: 19. Október , 2009, 13:43:26 »

je pravda ze by si vystacili aj s pod, len ide o to ze oni nikdy neboli moc na reklamu, vsak ani boh dodnes nevie co to za gitary maju a chudak ten gitarar nema ani poriadny web

Uz davno nemaju gitary Nevborn, mali na nich problemy s ladenim.
Par rokov im robi gitary Ibanez.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #232 kedy: 19. Október , 2009, 13:44:40 »

este minule leto ked som bol na nich na szigete mali nevborny
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #233 kedy: 19. Október , 2009, 13:45:34 »

...len ide o to ze oni nikdy neboli moc na reklamu...

hlavne ze aj tu na Slovensku vieme, co na podiu pouzivaju :)
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #234 kedy: 19. Október , 2009, 13:55:31 »

a co to maju tajit? vsak na podiu nic ani neuvidis, vsetko maju schovane v rackoch. reklamu si predstavujem tak, ze podium je zadrbane stenou z marshall boxov a nie ze niekto ma pri hajzli schovany rack a ked sa ich niekto spyta v rozhovore co pouzivaju tak povieda ze asi vetta II lebo to nam staci
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #235 kedy: 19. Október , 2009, 14:04:05 »

a co to maju tajit? ...

preco tajit ? nemusia tajit, ale uvadzanie na webe je trochu dalej, ako netajenie... takze ak to nie je reklama, tak sa tym chvalia - zadarmo :)
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #236 kedy: 19. Október , 2009, 14:08:37 »

ja nevravim ze tam nie je ziadna reklama, uz len tym, ze nieco pouzivaju robia chtiac-nechtiac nejaku reklamu. ja len vravim, ze oni nikdy neboli z tych, co by si pridali nejaky zbytocny kus HW do racku len cisto pre reklamu a bubaky
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #237 kedy: 19. Október , 2009, 14:20:09 »

mohli to dostat od firmy zadarmo na skusanie, hrajkanie sa, testovanie... Vetty mozu mat len ako koncaky k tomu...  atd...
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #238 kedy: 22. Október , 2009, 21:45:01 »

Diskusiu k tejto masinke som si precital len zbezne....tak to vezmem "od nuly".V prvom rade chcem upozornit na to, ze sa jedna o moje VLASNTE skusenosti, pocity a dojmy.Tuto masinku mam doma uz druhy tyzden a stravil som pracou s nou vela hodin a musim povedat.....ze fakt popici.Co sa tyka porovnavania simulacii porovnaval som JCM Marshall a Mesu recto....hra to absolutne identicky....a to este nehovorim o brutal kvalitnych efektoch ktore su dnu zabudovane - mimochodom natvrdo okopcene z eventide....a vieme vsetci v ktorych rackoch, ktorych gitaristov eventidy su:-)Obsluhuje sa to jednoducho a s obrovskym prehladom sa da vystacit s fabrickymi presetami, ktorych je tam skoto 400 a VSETKY su velmi kvalitne a presvedcive.....a to nie len podla zvuku, ale aj podla toho, ako sa na to hra a ako sa to chova.....ak to niekomu robi zzzzzzzz mal by radsej popracovat na svojich schopnostiach co sa tyka zrucnosti v nastavovani efektu....Mam vsetky Line 6 pody......mozem ich zahodit.Toto je konecna priatelia. Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #239 kedy: 22. Október , 2009, 21:51:06 »

Diskusiu k tejto masinke som si precital len zbezne....tak to vezmem "od nuly".V prvom rade chcem upozornit na to, ze sa jedna o moje VLASNTE skusenosti, pocity a dojmy.Tuto masinku mam doma uz druhy tyzden a stravil som pracou s nou vela hodin a musim povedat.....ze fakt popici.Co sa tyka porovnavania simulacii porovnaval som JCM Marshall a Mesu recto....hra to absolutne identicky....a to este nehovorim o brutal kvalitnych efektoch ktore su dnu zabudovane - mimochodom natvrdo okopcene z eventide....a vieme vsetci v ktorych rackoch, ktorych gitaristov eventidy su:-)Obsluhuje sa to jednoducho a s obrovskym prehladom sa da vystacit s fabrickymi presetami, ktorych je tam skoto 400 a VSETKY su velmi kvalitne a presvedcive.....a to nie len podla zvuku, ale aj podla toho, ako sa na to hra a ako sa to chova.....ak to niekomu robi zzzzzzzz mal by radsej popracovat na svojich schopnostiach co sa tyka zrucnosti v nastavovani efektu....Mam vsetky Line 6 pody......mozem ich zahodit.Toto je konecna priatelia. Na zdravie!
Skus, ak mozes, napisat, ze ako si to skusal... Do koncaka, linka, mikrofon ? alebo ?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.