|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2356 kedy: 14. August , 2012, 23:46:02 » |
|
Nejake nove ukazky dali na web :
Triaxis vs. Axe Ultra
...
konkretne tu sa mi viacej lubi Axe... Triaxis ma nejake kastrolove vykastrovance v sebe...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #2357 kedy: 14. August , 2012, 23:46:15 » |
|
Ctj. Ten Triaxis znie takmer uplne identicky. A VH4 znie super.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2358 kedy: 15. August , 2012, 08:06:05 » |
|
mne ti to znie inak ako co som pocul na rigtalku ukazky VH4.. tak ci onak je mi to fuk je to popici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #2359 kedy: 15. August , 2012, 08:09:36 » |
|
znie to výborne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #2360 kedy: 15. August , 2012, 09:02:17 » |
|
konkretne tu sa mi viacej lubi Axe... Triaxis ma nejake kastrolove vykastrovance v sebe...
rozdiel minimalny, pri blind teste by som pohorel, ale urcite by som vedel povedat, ze jedno malo trochu krabicovy charakter oproti druhemu a bolo to Axe. celkom si vsimam, ze to je taky common problem pri modelingoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #2361 kedy: 15. August , 2012, 09:11:27 » |
|
rozdiel minimalny, pri blind teste by som pohorel, ale urcite by som vedel povedat, ze jedno malo trochu krabicovy charakter oproti druhemu a bolo to Axe. celkom si vsimam, ze to je taky common problem pri modelingoch.
To porovnanie s TriAxis je v podstate uz so "starym" modelom Ultra, pri dvojke su tie similacie o drobny, ale pocutelny kusok lepsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2362 kedy: 15. August , 2012, 10:40:15 » |
|
aj triax aj axe hraju v ukazke tak ci tak popici.. jedine co je rozdiel je ze na axe je natocenych viac tych telefonickych stredov, ktore by sa dali v pohode vyrezat cez EQ
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2363 kedy: 15. August , 2012, 11:48:39 » |
|
zhodou okolnosti som mal akurat sluchatka, a prislo mi to nie uplne zanedbatelne... ale je mozne, ze na obyc reprakoch to tak nevyznie. hlavne je to uplne jedno a co este hlavnejsie, za 5 rpkov to uz bude mat kazdy, lebo to bude za babku, a ked nie priamo Axe, tak nejaky z absolutne totoznych konkurencnych klonov... aj som celkom zvedavy, ked si na to zahram, ak ma teda dovtedy bude vobec este bavit hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #2364 kedy: 15. August , 2012, 12:44:56 » |
|
zhodou okolnosti som mal akurat sluchatka, a prislo mi to nie uplne zanedbatelne... ale je mozne, ze na obyc reprakoch to tak nevyznie.
skor rozdielne vnimame "minimalne rozdiely" a "nie uplne zanedbatelne". ja som to tiez pocuval na sluchatkach a nie uplne bezne konzumnych. este skor pristanem na variantu, ze som hluchy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2365 kedy: 15. August , 2012, 12:51:40 » |
|
skor rozdielne vnimame "minimalne rozdiely" a "nie uplne zanedbatelne". ja som to tiez pocuval na sluchatkach a nie uplne bezne konzumnych. este skor pristanem na variantu, ze som hluchy staci ine lampy do Triaxu a vyzneje to zase inac, iny kus zase inac... myslim, ze Axe bude hrat asi za kazdeho pocasia rovnako, takze zbytocne teoretizovat o jednej konkretnej ukazke, beztak najpodstatnejsie je, ako cloveka na tom bavi hrat a tam s Axe nemam ziadnu skusenost...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #2366 kedy: 15. August , 2012, 13:35:49 » |
|
me to axe porad prijde takove tupejsi, placatejsi a nema takovy attack jak ten triaxis, asi nemam to spravne digitalni ucho no ale ta VH4 zni moc pekne...
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #2367 kedy: 15. August , 2012, 14:00:49 » |
|
staci ine lampy do Triaxu a vyzneje to zase inac, iny kus zase inac... myslim, ze Axe bude hrat asi za kazdeho pocasia rovnako, takze zbytocne teoretizovat o jednej konkretnej ukazke, beztak najpodstatnejsie je, ako cloveka na tom bavi hrat a tam s Axe nemam ziadnu skusenost...
rasto, este raz, lampy sa nelisia farbou ani charakterom, len ziskom, ako to uz andrej 100x pisal
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2368 kedy: 15. August , 2012, 14:33:20 » |
|
rasto, este raz, lampy sa nelisia farbou ani charakterom, len ziskom, ako to uz andrej 100x pisal andrej je inak hlavicka a koumak, jeden z tych sikovnejsich, co tu su... neviem ale, co prese ho vedie prave k tomuto tvrdeniu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966