Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 23:30:53
Strán: 1 ... 161 162 [163] 164 165 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 595576 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #2430 kedy: 04. Február , 2013, 20:57:02 »

predloha basoveho zvuku je Darkglass B7K.

hlavne si ale treba uvedomit to, ze jemu robi velmi vela ta menzura, takze spodky ma uber tight. na tieto zvuky ale velmi dobre funguju basy s dvoma HB, poriadnymi strunami a skreslenim typu darkglass alebo aguilar agro.
Zaznamenané

o-yep sro
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #2431 kedy: 04. Február , 2013, 21:08:23 »

my smysl instalovat ten starsi axe-edit nebo radsi pockat na novy ? jo a este jedna technicka...pri update firmwaru zustanou ulozene patche a nastaveni nebo je treba si to zalohovat ?
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #2432 kedy: 04. Február , 2013, 21:12:28 »

my smysl instalovat ten starsi axe-edit nebo radsi pockat na novy ? jo a este jedna technicka...pri update firmwaru zustanou ulozene patche a nastaveni nebo je treba si to zalohovat ?

Starsi Axe-edit sa uz ani neda stiahnut, ak mas Axe II a firmware 8 alebo 9, tak sa vobec neodporuca pouzivat stary Axe-edit.
Pri update firmware zostane vsetko ulozene, presety sa nemenia.
Zaznamenané
dusan uk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #2433 kedy: 04. Február , 2013, 21:45:25 »

Toto ma tak strasne odradza od podobnych zariadeni.
Ozaj,pri zivom hrani,je nejake latencia pri prepinani presetov?
Zaznamenané
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #2434 kedy: 04. Február , 2013, 21:52:19 »

latencia pri živom hraní? - to asi nie! - hned by som to drbol do koša... :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #2435 kedy: 05. Február , 2013, 01:26:05 »

Toto ma tak strasne odradza od podobnych zariadeni.
Ozaj,pri zivom hrani,je nejake latencia pri prepinani presetov?

samozrejme, že nie. Nemá ťa čo odrádzať.
Zaznamenané

dusan uk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2436 kedy: 05. Február , 2013, 08:33:00 »

samozrejme, že nie. Nemá ťa čo odrádzať.
Myslel som tie updaty a kadejake somariny okolo toho.
Som zvedavy ako sa bude o rok pisat,ze AXE 3 je uplne inde ako dvojka a po dvoch rokoch sa zase zisti ze ta prava je jednotka... :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2437 kedy: 05. Február , 2013, 09:57:19 »

Myslel som tie updaty a kadejake somariny okolo toho.
Som zvedavy ako sa bude o rok pisat,ze AXE 3 je uplne inde ako dvojka a po dvoch rokoch sa zase zisti ze ta prava je jednotka... :)

Updaty firmwaru su praveze uplne super, vidno ze stale vymyslaju a vyvijanu nove veci, za posledny rok spravili z Axe II uplne inu masinu.
Je dost mozne ze ked bude Axe 3 , tak to bude zasa niekde inde, aj vyvoj hardwaru ide dopredu a rozdiel vo vykone Axe Ultra a Axe II je zhruba dvojnasobny.
Treba si uvedomit ze Axe je zaroven aj absolutne uzasny efektovy procesor a teda vykon ma velky vplyv na kvalitu a komplexnost efektov, nie len simulacii.
Zaznamenané
dusan uk
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2438 kedy: 05. Február , 2013, 11:48:13 »

Updaty firmwaru su praveze uplne super, vidno ze stale vymyslaju a vyvijanu nove veci, za posledny rok spravili z Axe II uplne inu masinu.
Je dost mozne ze ked bude Axe 3 , tak to bude zasa niekde inde, aj vyvoj hardwaru ide dopredu a rozdiel vo vykone Axe Ultra a Axe II je zhruba dvojnasobny.
Treba si uvedomit ze Axe je zaroven aj absolutne uzasny efektovy procesor a teda vykon ma velky vplyv na kvalitu a komplexnost efektov, nie len simulacii.

Mne je to cele jasne a neberiem to ako minus.Je to proste tak.Len mi pride nezmysel dat tolko penazi za nieco co bude mat za rok polovicnu hodnotu{obrazne}Ale urcite je to super masinka
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #2439 kedy: 05. Február , 2013, 11:56:17 »

Len mi pride nezmysel dat tolko penazi za nieco co bude mat za rok polovicnu hodnotu{obrazne}Ale urcite je to super masinka

toto mas pri drvivej vacsine veci okolo seba. jedine ze by si si kupil nejaky sektarsky gibson a polohnily hiwatt, tie budu fungovat aj o sto rokov, hraju najlepsie a cena bude len rast.
Zaznamenané

o-yep sro
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2440 kedy: 05. Február , 2013, 12:27:49 »

Mne je to cele jasne a neberiem to ako minus.Je to proste tak.Len mi pride nezmysel dat tolko penazi za nieco co bude mat za rok polovicnu hodnotu{obrazne}Ale urcite je to super masinka

Pista ma pravdu, skus si kupit novy lampovy zosilovac alebo gitaru  a potom to skus o pol roka predat a uvidis.
Axe si cenu praveze drzi celkom dost dlho (ok, prva verzia sa dnes da zohnat zhruba za polovicu povodnej ceny, ale uz je na trhu snad 5 rokov).
Tiez mi prislo Axe ako hodne draha masina, ked som sa ale bavil s Tosinom Abasim a spomenul som ze Axe je hooodne draha masina, tak ma uplne jasnymi argumentami presvedcil ze to vlastne vobec nie je drahe ak zvazis to co vsetko dokaze. Ak by chcel vyskladat rack aspon s podobnymi moznostami ako ma Axe, tak by si to preplatit niekolko nasobne.
Zaznamenané
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #2441 kedy: 05. Február , 2013, 12:51:45 »

at uz je ta doba, kdy to bude stat polovinu  Som frajer Nedavno jsem shanel znamemu MarkII /axe/ a nakonec vyslo nejrozumnej kupit novy z USA, protoze na ebayi ty ceny jetych jsou sice o neco nizsi, ale u tak slozite masiny nema smysl kvuli cca 200usd prijit o zaruku.
Navic treba clovek co prelampovava Mesu Roadking by byl za nejaky update jako u axe velice vdecny. :)
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #2442 kedy: 05. Február , 2013, 13:51:22 »

na axe change uz aj artist presets - sfogli, periphery, atd
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #2443 kedy: 08. Marec , 2013, 08:09:17 »

mensia ukazka axe 2, zatial len intro  Na zdravie!

https://soundcloud.com/musicman-1-1/drop-pop-intro
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2444 kedy: 08. Marec , 2013, 09:05:41 »

super.. aj bicie aj gitara aj cele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 161 162 [163] 164 165 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.