Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 12:13:01
Strán: 1 ... 170 171 [172] 173 174 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 595380 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #2565 kedy: 28. Jún , 2013, 09:43:53 »

Akurat ze 5150 nebude podliehat moralnemu opotrebeniu Popiskujem si
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #2566 kedy: 28. Jún , 2013, 09:46:32 »

kazdy den novy zvuk! chce to potom velmi velke sebazaprenie aby muzikant este aj hral a neriesil len zvuky.
  po takom mesiaci  to cloveka prejde  Bavím sa skvele je to velka euforia skusat a krutit na zaciatku ale potom ked si uz clovek nastavi 3-4 pri najhorsom 10 vlastnych zvukov tak sa nato cele vykasle a zacne pouzivat iba tie.
Zaznamenané

Im a little princess
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #2567 kedy: 28. Jún , 2013, 09:48:30 »

po takom mesiaci  to cloveka prejde  Bavím sa skvele je to velka euforia skusat a krutit na zaciatku ale potom ked si uz clovek nastavi 3-4 pri najhorsom 10 vlastnych zvukov tak sa nato cele vykasle a zacne pouzivat iba tie.

To jak ked si clovek kupi ajfon, nainstaluje si 200 appiek a za tyzden zisti, ze aj tak len telefonuje  Popiskujem si
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #2568 kedy: 28. Jún , 2013, 09:57:25 »

To jak ked si clovek kupi ajfon, nainstaluje si 200 appiek a za tyzden zisti, ze aj tak len telefonuje  Popiskujem si
asi tak  Bavím sa skvele ale ajfoun sa ti zmesti do vacku a ma to aj aplikacie toz telefonnu budku uz tam nestrcis ak to chces takto porovnavat
Zaznamenané

Im a little princess
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #2569 kedy: 28. Jún , 2013, 10:07:58 »

inac pri takych jednoduchych setupoch je jedinym argumentom pre axe jeho hmotnost a rozmer, lebo za tu cenu kupis z druhej ruky TS, 5150, Mesa box, Noise Gate a este zvysi aj na delay do slucky a neriesis updaty aby to hralo blizsie k originalu alebo lepsie ako original.

co sa tyka toho foot controleru k Axe, tak nechapem "naco". ma to midi, obetujes jeden vecer a naprogramujes cely set so switchingom presetov, este aj s krivkami pre expression pedal do DAW a si vysmiaty jak leco, este mozes vyuzit komp ako sequencer . jedine zeby kapela nehrala na klik a robila set 5minut pred zacanim vystupenia  Bavím sa skvele

Mas pravdu ale len v pripade ze chces len jeden zvuk :).
A naco controller? No to mas jednoduche, ked si chces s niekym zahrat a vyberat si zvuky podla nalady a nie podla preddefinovaneho koncertneho setu.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2570 kedy: 28. Jún , 2013, 10:08:43 »

Tiez pravda, ale pockaj ked prides do studia a zacnes vymyslat blbosti :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2571 kedy: 28. Jún , 2013, 10:13:01 »

Tiez pravda, ale pockaj ked prides do studia a zacnes vymyslat blbosti :)

hej napriklad ze chces nahrat tu istu stopu na troch roznych rocnikoch les paulu aby to znelo plnsie
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #2572 kedy: 28. Jún , 2013, 11:17:10 »

hmmm.. to su veci, co sa tu clovek docita :)
tak ja len subjektivne zase.
nikdy v zivote som neskusal pressety od ludi na internete.
a to ani analog zapojenia ani pressety na digitalnych geretoch - vzdy som si urobil vlastne.
na axe po troch mesiacoch neustaleho nastavovania (na prstoch pravej rucky mam uz hrubsiu kozu ako na lavej) som si stiahol pressety z webu a som vysmaty.
fak je to nepomerne zlozitejsie a hlavne vela moznosti.
problem je aj najst idealny zvuk ked mas speaker sim do PA a amp out do komba - lahsie sa to povie ako urobi.
natukat je to jednoduche ale aby boli oba vystupy ok .....
hlavne nerobit zvuky doma na sluchatkach - treba si najst cas s kapelou a spravit oba vystupy v skusobni.

tot moj nazor - ale obvycajne sa mylim

ale to nech nikoho neodradi - axe je bomba
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #2573 kedy: 28. Jún , 2013, 11:48:29 »

tak doma si moze dovolit stelovat iba progrocker, bez ohladu na to ci sa jedna o axe alebo o amp.
Zaznamenané

o-yep sro
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #2574 kedy: 29. Jún , 2013, 12:22:37 »

inac pri takych jednoduchych setupoch je jedinym argumentom pre axe jeho hmotnost a rozmer, lebo za tu cenu kupis z druhej ruky TS, 5150, Mesa box, Noise Gate a este zvysi aj na delay do slucky...

uplne z cesty pises zase.
karol sa tu boji, ze si nebude vediet natocit zvuk a Ty sa toho chytis, ze to za to vlastne ani nestoji, kedze to vie byt uplne jednoduche.

neviem, o com uz presne je tato debata, ak je to o prachoch, pre ilustraciu skusim dat tak z hlavy, co vsetko by som potreboval na tych mojich par (fakt) trapnych zvukov:

5150 III (na rhythm)
4x12 box
bogner shiva (cisty)
cases na aparaty
2x12 box (cisty)
compresor na cisty
2x noisegate
delay pedal s tapom
multi-tap delay
reverb
chorus
od808
napajanie
pedalboard
volume pedal
phaser
bypass riesenie
zvukovka s midi rozhranim
mrte kablov

na margo menenia zvukov po kazdom FW update:
neviem, cita si tu niekto tie changelogy? vo fractal casom zistuju, ze niektory z parametrov nie je az tak 'true', ako by si predstavovali, tak mu zmenia priebeh, alebo default poziciu, offset, prip. pridaju novy parameter, to potom meni ulozene presety, kedze tie s takymto niecim nemohli 'pocitat'.
postup v takomto pripade je taky isty, ako som popisal vyssie, zoberem blank preset, do signalovej cesty vlozim tie iste blocky, a z default nastaveni sa dostanem k tym svojim.
ci?
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #2575 kedy: 29. Jún , 2013, 12:57:51 »

line6 spider II za 2 kila a mas vystarane  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2576 kedy: 02. Júl , 2013, 21:26:36 »

Ola a Axe II :
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #2577 kedy: 02. Júl , 2013, 22:39:53 »

Ako shanike pise presne preto vsetko co vymenoval som aj ja predal svoje veci... vsak ked si to uz len clovek vsetko spocita tak to je minimalne pol tony technologie a to je uz minimalne cekovanie akcie telenakupu na 1 kosmodisk + druhy zadarmo  Bavím sa skvele
Do buducna si urcite zaobstaram aspon jeden realny amp ale keby som mal moznost tak nad dalsou generaciou axe by som ani nevahal.
Zaznamenané

Im a little princess
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #2578 kedy: 17. Júl , 2013, 00:09:08 »

rig sa osvedcil, dobre je.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2579 kedy: 17. Júl , 2013, 08:45:13 »

Parada! Celkom dost penazi po kope, ked tak pocitam.  :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 170 171 [172] 173 174 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.222 sekund, 23 otázok.