Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 10:09:15
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ritchie Kotzen, 12.2.2009, Divadlo Aréna - Bratislava  (Prečítané 29453 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #75 kedy: 14. Február , 2009, 17:39:38 »

a mozno vdaka tomu sa bude aj lepsie predavat ze Žmurk  Na zdravie!
Tak na skodu to nie je, ale predava sa velmi slusne aj bez toho...  Som frajer Na zdravie! Zdravíčko
« Posledná zmena: 14. Február , 2009, 17:39:57 od marianguitar » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #76 kedy: 15. Február , 2009, 02:07:56 »

Tak na skodu to nie je, ale predava sa velmi slusne aj bez toho...  Som frajer Na zdravie! Zdravíčko
a urcite prave preto po uhorskom roku pasivity na fore reagujes prave v tejto teme tymto sposobom...  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #77 kedy: 15. Február , 2009, 09:52:59 »

a urcite prave preto po uhorskom roku pasivity na fore reagujes prave v tejto teme tymto sposobom...  Som frajer
Co je teba do toho kedy a ako reagujem. Tvoje toto forum nie je. Ja tvoje prispevky nesledujem a nerobim na ne policajta. Mimochodom, toto po urcitej pauze ani z daleka nie je prvy prispevok, takze z tohto pohladu si mimo...
A na zaver kolko sa tu nakydalo na tieto multiefetky ani zdaleka nevyvazi moje konstatovanie na urcity fakt ... Je mi do plaču
« Posledná zmena: 15. Február , 2009, 09:53:23 od marianguitar » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #78 kedy: 15. Február , 2009, 11:45:36 »

Co je teba do toho kedy a ako reagujem. Tvoje toto forum nie je. Ja tvoje prispevky nesledujem a nerobim na ne policajta. Mimochodom, toto po urcitej pauze ani z daleka nie je prvy prispevok, takze z tohto pohladu si mimo...
A na zaver kolko sa tu nakydalo na tieto multiefetky ani zdaleka nevyvazi moje konstatovanie na urcity fakt ... Je mi do plaču
Budes sa musiet zmierit s tym, ze ma je presne tolko do toho, kedy a ako reagujes, ako kohokolvek ineho. Ak si si nevsimol, tak napriek tomu, ze toto forum ma majitela, je verejne. Takze to, ze nesledujes moje prispevky je Tvojim plnym pravom rovnako ako je mojim sledovat Tvoj kazdy jeden. Jo, a nechcel som povedat, ze prvy je ten v teme o nefajciarskej demagogii, ale ked uz si to vytiahol, tak tu mas  Som frajer

A na zaver - bud v klude, som majitelom Zoomu GFX-8 a dokonca som s nim raz za Tebou v Piestanoch bol, cize viem, ze si mily chlapik rovnako ako viem, ze ten Zoom (a ani ziadny iny) nie je ziadny zazrak a je pouzitelny presne vramci svojej ceny.  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #79 kedy: 15. Február , 2009, 11:54:59 »

ten zoom G2 som tiež použival ako efekt procesor čiže echá,chorus a hall,niekedy EQ a hral super ,nechapem načo si niekto kupuje nejaky drahy efekt ked ten zoom hra tak isto čo ma nejaky G-major lepšie echo???drahšie!!   a jedna perlička ,mal som soldano do ktoreho efektovej slučky nechcelo ist nič,vyskušal som všetko možne ,niektore veci ani nehrali a ZOOMG2 uplne perfektne Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #80 kedy: 15. Február , 2009, 11:56:11 »

na koncertoch, ako som to pisal aj v teme M13 pouzivam vzdy G2 do slucky na efekty. Napresetujem si tam rozne spojenia efektov a uz len prepinam.  Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #81 kedy: 15. Február , 2009, 11:58:41 »

na koncertoch, ako som to pisal aj v teme M13 pouzivam vzdy G2 do slucky na efekty. Napresetujem si tam rozne spojenia efektov a uz len prepinam.  Na zdravie!
asi si to zas kupim Na zdravie!  nič to nestoji a všetko je pokope aj s ladičkou
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #82 kedy: 15. Február , 2009, 12:00:19 »

zum je pre deti a teplosov
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #83 kedy: 15. Február , 2009, 12:01:25 »

Marian, ty aj kebyze napises, ze "Caj je horuci", tak vsetci tu vedia, ze to pises len preto, ze chces predat Zooma alebo Peavey a trikrat drahsie ako najdrahsi obchod v USA. Proste tak maju ludia fixnute neuronove mostiky v hlave. Nie si Joe. Ja sa len cudujem, ze na to mas cas, lebo v zivote som na ziadnom fore nevidel sefa Muzikeru alebo Mady Žmurk

Inak z toho mala, co som pocul ma G2 a spol. modulacne efekty OK isto nad svoju cenu v porovnani zo single efektami za rovnaku alebo vyssiu cenu, zase distortion efekty su viacmenej naprd.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #84 kedy: 15. Február , 2009, 12:01:44 »

Ja som používal aj IBANEZ delay, tú malú čiernu korytnačku za 5 korún a bol taký istý delay...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #85 kedy: 15. Február , 2009, 12:02:53 »

Takze hovoris, ze na to vies celkom dobre zbalit malych chlapcekov? Aj cernoskov? Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #86 kedy: 15. Február , 2009, 12:03:39 »

Takze hovoris, ze na to vies celkom dobre zbalit malych chlapcekov? Aj cernoskov? Na zdravie!

ja to nemam, brrr taka hanba !
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #87 kedy: 15. Február , 2009, 12:04:40 »

ja to nemam, brrr taka hanba !

No ved, ked si to uz rozdal deturencom... nestihas asi dokupovat stare 505tky...
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #88 kedy: 15. Február , 2009, 12:05:14 »

ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #89 kedy: 15. Február , 2009, 12:06:01 »

zum ano ZOOM nie,čo maš s tými teplošmi stale ???založ si temu "Rasto a jeho teploši" Bavím sa skvele  
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 22 otázok.