marianguitar
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 14. Február , 2009, 17:39:38 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2009, 17:39:57 od marianguitar »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 15. Február , 2009, 02:07:56 » |
|
a urcite prave preto po uhorskom roku pasivity na fore reagujes prave v tejto teme tymto sposobom...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 15. Február , 2009, 09:52:59 » |
|
a urcite prave preto po uhorskom roku pasivity na fore reagujes prave v tejto teme tymto sposobom... Co je teba do toho kedy a ako reagujem. Tvoje toto forum nie je. Ja tvoje prispevky nesledujem a nerobim na ne policajta. Mimochodom, toto po urcitej pauze ani z daleka nie je prvy prispevok, takze z tohto pohladu si mimo... A na zaver kolko sa tu nakydalo na tieto multiefetky ani zdaleka nevyvazi moje konstatovanie na urcity fakt ...
|
|
« Posledná zmena: 15. Február , 2009, 09:53:23 od marianguitar »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 15. Február , 2009, 11:45:36 » |
|
Co je teba do toho kedy a ako reagujem. Tvoje toto forum nie je. Ja tvoje prispevky nesledujem a nerobim na ne policajta. Mimochodom, toto po urcitej pauze ani z daleka nie je prvy prispevok, takze z tohto pohladu si mimo... A na zaver kolko sa tu nakydalo na tieto multiefetky ani zdaleka nevyvazi moje konstatovanie na urcity fakt ... Budes sa musiet zmierit s tym, ze ma je presne tolko do toho, kedy a ako reagujes, ako kohokolvek ineho. Ak si si nevsimol, tak napriek tomu, ze toto forum ma majitela, je verejne. Takze to, ze nesledujes moje prispevky je Tvojim plnym pravom rovnako ako je mojim sledovat Tvoj kazdy jeden. Jo, a nechcel som povedat, ze prvy je ten v teme o nefajciarskej demagogii, ale ked uz si to vytiahol, tak tu mas A na zaver - bud v klude, som majitelom Zoomu GFX-8 a dokonca som s nim raz za Tebou v Piestanoch bol, cize viem, ze si mily chlapik rovnako ako viem, ze ten Zoom (a ani ziadny iny) nie je ziadny zazrak a je pouzitelny presne vramci svojej ceny.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 15. Február , 2009, 11:54:59 » |
|
ten zoom G2 som tiež použival ako efekt procesor čiže echá,chorus a hall,niekedy EQ a hral super ,nechapem načo si niekto kupuje nejaky drahy efekt ked ten zoom hra tak isto čo ma nejaky G-major lepšie echo???drahšie!! a jedna perlička ,mal som soldano do ktoreho efektovej slučky nechcelo ist nič,vyskušal som všetko možne ,niektore veci ani nehrali a ZOOMG2 uplne perfektne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 15. Február , 2009, 11:56:11 » |
|
na koncertoch, ako som to pisal aj v teme M13 pouzivam vzdy G2 do slucky na efekty. Napresetujem si tam rozne spojenia efektov a uz len prepinam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 15. Február , 2009, 11:58:41 » |
|
na koncertoch, ako som to pisal aj v teme M13 pouzivam vzdy G2 do slucky na efekty. Napresetujem si tam rozne spojenia efektov a uz len prepinam. asi si to zas kupim nič to nestoji a všetko je pokope aj s ladičkou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 15. Február , 2009, 12:00:19 » |
|
zum je pre deti a teplosov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 15. Február , 2009, 12:01:25 » |
|
Co je teba do toho kedy a ako reagujem. Tvoje toto forum nie je. Ja tvoje prispevky nesledujem a nerobim na ne policajta. Mimochodom, toto po urcitej pauze ani z daleka nie je prvy prispevok, takze z tohto pohladu si mimo... Marian, ty aj kebyze napises, ze "Caj je horuci", tak vsetci tu vedia, ze to pises len preto, ze chces predat Zooma alebo Peavey a trikrat drahsie ako najdrahsi obchod v USA. Proste tak maju ludia fixnute neuronove mostiky v hlave. Nie si Joe. Ja sa len cudujem, ze na to mas cas, lebo v zivote som na ziadnom fore nevidel sefa Muzikeru alebo Mady Inak z toho mala, co som pocul ma G2 a spol. modulacne efekty OK isto nad svoju cenu v porovnani zo single efektami za rovnaku alebo vyssiu cenu, zase distortion efekty su viacmenej naprd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 15. Február , 2009, 12:01:44 » |
|
Ja som používal aj IBANEZ delay, tú malú čiernu korytnačku za 5 korún a bol taký istý delay...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 15. Február , 2009, 12:02:53 » |
|
zum je pre deti a teplosov Takze hovoris, ze na to vies celkom dobre zbalit malych chlapcekov? Aj cernoskov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 15. Február , 2009, 12:03:39 » |
|
Takze hovoris, ze na to vies celkom dobre zbalit malych chlapcekov? Aj cernoskov? ja to nemam, brrr taka hanba !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 15. Február , 2009, 12:04:40 » |
|
ja to nemam, brrr taka hanba ! No ved, ked si to uz rozdal deturencom... nestihas asi dokupovat stare 505tky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 15. Február , 2009, 12:05:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 15. Február , 2009, 12:06:01 » |
|
zum je pre deti a teplosov
zum ano ZOOM nie,čo maš s tými teplošmi stale ???založ si temu "Rasto a jeho teploši"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|