rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 24. August , 2008, 09:15:36 » |
|
nechcelo sa mi verit ze do tak drahej gitary ...
ja neviem, kolko ta gitara stala. ty hej ? je mozne, ze v takej cene sa da kupit uz aj nejaky Gibson. no a ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 24. August , 2008, 09:35:48 » |
|
ja neviem, kolko ta gitara stala. ty hej ? je mozne, ze v takej cene sa da kupit uz aj nejaky Gibson. no a ? no a nic. to je moj nazor na takuto gitaru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 24. August , 2008, 09:38:23 » |
|
no a nic. to je moj nazor na takuto gitaru.
no len predpokladam, ze nevies, kolko majitela stala. ci vies ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 24. August , 2008, 10:27:32 » |
|
no len predpokladam, ze nevies, kolko majitela stala. ci vies ?
uz to tu raz niekto rozoberal ze okolo 40k. ale keby stala polovicu ako gibson tak by som taku kupil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 24. August , 2008, 11:05:43 » |
|
pre niekoho znamena "original", ze je to kusovka, navyse trochu specificka, aj ked je to v podstate kopia cohosi. a pre niekoho znamena "original" pasovka s logom... jasne, vsak sme sa o tom uz X krat bavili az raz budem velky a bohaty, nakupim si plnu prdel znackovych pasoviek + si dam u kazdeho SK vyrobcu porobit z toho kopie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 24. August , 2008, 11:11:41 » |
|
pre niekoho znamena "original", ze je to kusovka, navyse trochu specificka, aj ked je to v podstate kopia cohosi. a pre niekoho znamena "original" pasovka s logom... jasne, vsak sme sa o tom uz X krat bavili az raz budem velky a bohaty, nakupim si plnu prdel znackovych pasoviek + si dam u kazdeho SK vyrobcu porobit z toho kopie ja viem uz sa to tu milionkrat rozoberalo. je to kazdeho osobna vec ci si kupi merdcedes z obchodu alebo doma robeny mercedes. doma robene mercedesy sa horsie predavaju keby som to kupil za plnu cenu co s tym potom spravit pri predaju 20.000 hned do dymu. jediny dovod preco to nekupim, inak hrat to moze vyborne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 24. August , 2008, 11:13:22 » |
|
v zivote som nekupoval gitaru s tym, aby sa mi dobre predavala. porovnanie s mercedesom je scestne a este aj obohrate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 24. August , 2008, 11:19:42 » |
|
v zivote som nekupoval gitaru s tym, aby sa mi dobre predavala. porovnanie s mercedesom je scestne a este aj obohrate ja ano. nekupim kokotinu ktoru budem obchadzat cely zivot. predam a kupim dalsiu. takto si pohram na vsetkom a nic ma to nestoji.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 24. August , 2008, 11:22:28 » |
|
nepotrebujem hrat na vsetkom. po tom vsetkom, na com som uz hral som zistil, ze to je podruzne, dolezite je, ci to mam v ruke alebo nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 24. August , 2008, 11:40:38 » |
|
ja viem uz sa to tu milionkrat rozoberalo. je to kazdeho osobna vec ci si kupi merdcedes z obchodu alebo doma robeny mercedes. doma robene mercedesy sa horsie predavaju Kto by uz vyrabal doma take hrozne auto? Ved handmade auta su hotrody, opravovane veterany a upravene sportiaky. Proste custom. A tie sa zle nepredavaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 24. August , 2008, 11:42:19 » |
|
upravovane, nie vyrabane........myslim tie auta...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 24. August , 2008, 11:43:34 » |
|
Kto by uz vyrabal doma take hrozne auto? Ved handmade auta su hotrody, opravovane veterany a upravene sportiaky. Proste custom. A tie sa zle nepredavaju. ale toto je kopia gibson LP ziadny sportiak ani veteran jednoducho kopia fabrickej gitary.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 24. August , 2008, 11:45:24 » |
|
ved som ponukol doneste to ku mne a mozme porovnavat kolko chceme.. ponuka plati...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 24. August , 2008, 11:50:10 » |
|
ved som ponukol doneste to ku mne a mozme porovnavat kolko chceme.. ponuka plati...
naco ? majitel ma tazko v prdeli nejake porovnavania, myslim, ze ani toto nase forum nepozna. bavia ho gitary, tak si dal 2 kusy vyrobit. a co je na tom ? vsak tie kecy o mercedecoch a autach su uz tak obohrate, ze sa divim, ze vlastne na ne odpisujem. vlastne viem, nudim sa v praci, tak preto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 24. August , 2008, 11:51:42 » |