Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 08:41:28
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ako na solovanie  (Prečítané 63088 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #120 kedy: 05. September , 2008, 16:23:29 »

No a "vo tom to je".  Syd Barrett /gitarista Pink Floyd/ dokazal hrat  jeden akord celý koncert. Zdravíčko
a bolo to genialne!!!
cim menej akordov, tym viac song milujem Zdravíčko
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
« Odpoveď #121 kedy: 05. September , 2008, 16:27:08 »

No a "vo tom to je".  Syd Barrett /gitarista Pink Floyd/ dokazal hrat  jeden akord celý koncert. Zdravíčko

Samozrejme, keď bol odpalený z LSD... Ku koncu to už ťahal do extrému a hral len jeden tón celý koncert. To už bol s ním amen.
Zaznamenané
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #122 kedy: 06. September , 2008, 19:29:00 »

neriešte pink floyd prosím vás...  bavíme sa bežne o akéjkoľvek hudbe okrem fakt avantgardy... aj ked je modulácia tak podľa jednej toniny... od Elánu a ich bosorky až po Dream Theater. Treba proste poznať hmatník... tie vzdialenosti...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #123 kedy: 07. September , 2008, 09:42:15 »

ved preto bol aj dlho lieceny na psychiatrii  Smútim
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
udry
Hosť
« Odpoveď #124 kedy: 07. September , 2008, 10:13:47 »

ved preto bol aj dlho lieceny na psychiatrii  Smútim
Ako spravny "psychidelic guitarist" musel byt predsa na psychiatrii.Cde inde by nabral tie "užasne napady?". Bavím sa skvele
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #125 kedy: 08. September , 2008, 16:42:57 »

Ako spravny "psychidelic guitarist" musel byt predsa na psychiatrii.Cde inde by nabral tie "užasne napady?". Bavím sa skvele

pozor barrett bol vynikajuci skladatel... a zakladatel pink floyd... ked to dosupete aspon tam kde on aj napriek psychickym problemom tak vas budem ospevovat... ale ak nie tak si onho nemate co papulu opierat  Neser ma!
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #126 kedy: 08. September , 2008, 17:31:55 »

pozor barrett bol vynikajuci skladatel... a zakladatel pink floyd... ked to dosupete aspon tam kde on aj napriek psychickym problemom tak vas budem ospevovat... ale ak nie tak si onho nemate co papulu opierat  Neser ma!

Radsej budem tam kde som ale bez vypatlaneho rozumu..
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #127 kedy: 08. September , 2008, 17:52:26 »

čekujte Bensona, šetko co hra spieva s tym. To je proste totalne stotznenie, dany clovek jednoducho vie čo hra a to poznat hned a tak by to malo byt.
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #128 kedy: 08. September , 2008, 18:02:53 »

čekujte Bensona, šetko co hra spieva s tym. To je proste totalne stotznenie, dany clovek jednoducho vie čo hra a to poznat hned a tak by to malo byt.

+1
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #129 kedy: 09. September , 2008, 12:26:23 »

Radsej budem tam kde som ale bez vypatlaneho rozumu..

lenze zober si kde by on bol bez vypatlaneho rozumu... omnoho dalej ako bol... lenze ty mozes byt stokrat zdravy, stale budes len doma do gauca prdiet a nikam to nedotiahnes a len budes frflat na tych co nieco aj dokazu... Žmurk
Zaznamenané
panvica10
nováčik
*
Príspevkov: 19

« Odpoveď #130 kedy: 14. September , 2008, 21:39:23 »

no este jedna otazka co je to tonina??? No hanbím sa..
Zaznamenané
Thrashers
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 121

\m/ IBANEZ

« Odpoveď #131 kedy: 16. Október , 2008, 20:36:01 »

ja som prve vlastne solo nahral pred nedavnom..vobec som sa netrapil stupnicami a newem este cim proste som zacal a skoncil som skoro tam de bolo treba sak posudte sami..www.mkmb.sk/thrashers ...instrumental je najnovsia :)
Zaznamenané

IBANEZ PRESTIGE RG1527-----IBANEZ RGA8----
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #132 kedy: 16. Október , 2008, 22:39:07 »

ja som prve vlastne solo nahral pred nedavnom..vobec som sa netrapil stupnicami a newem este cim proste som zacal a skoncil som skoro tam de bolo treba sak posudte sami..www.mkmb.sk/thrashers ...instrumental je najnovsia :)

Fuuu, nevydrzal som ani 20 sekund a to som sa fakt snazil, aspon sa prosim nalad nabuduce.
Zaznamenané
Thrashers
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 121

\m/ IBANEZ

« Odpoveď #133 kedy: 17. Október , 2008, 16:12:51 »

Fuuu, nevydrzal som ani 20 sekund a to som sa fakt snazil, aspon sa prosim nalad nabuduce.

ja hram v D-cku tak mozno ze to znelo niegde inak a aj struny mozno trosku pustili a ak to bolo G sa ani necudujem lebo to mi akosi casto pusta a trha sa :D:D:D:D:D
Zaznamenané

IBANEZ PRESTIGE RG1527-----IBANEZ RGA8----
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #134 kedy: 17. Október , 2008, 16:15:01 »

ja hram v D-cku tak mozno ze to znelo niegde inak a aj struny mozno trosku pustili a ak to bolo G sa ani necudujem lebo to mi akosi casto pusta a trha sa :D:D:D:D:D

No problem, nalad a nahraj nanovo :).

Good luck ..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 21 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 22 otázok.