Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 11:26:57
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TARJA TURUNEN (ex-nightwish singer)  (Prečítané 7365 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #15 kedy: 15. September , 2008, 12:21:04 »

Asi chodis na ine koncerty ako ja. Toto je nova Tarja , album si snad pocul a toto je novy Nightwish .

Bavím sa skvele na porovnanie si dal asi tu najubohejsiu video nahravku tarje, aka na youtube moze byt a super cool zaznam z koncertu noveho nightwishu...jasne, ze ked to budeme porovnavat tymto sposobom, tak tarja je uplna nuda...ja som ti dal na porovnanie dva kvalitne nightwishy, jeden s tarjou a jeden s tou novou...musis uznat aj ty, ze nightwish s tarjou bol ovela lepsi, ako s touto novou...

inac porovnavat solovu tarju a novy nightwish je dost onicom, lebo porovnavame hrusky s jablkami...ked tak, tak ostat pri porovnavani stareho a noveho nightwishu, lebo solova tarja je uplne inde, nez novy nightwish... Zdravíčko
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #16 kedy: 15. September , 2008, 12:49:12 »

Bavím sa skvele na porovnanie si dal asi tu najubohejsiu video nahravku tarje, aka na youtube moze byt a super cool zaznam z koncertu noveho nightwishu...jasne, ze ked to budeme porovnavat tymto sposobom, tak tarja je uplna nuda...ja som ti dal na porovnanie dva kvalitne nightwishy, jeden s tarjou a jeden s tou novou...musis uznat aj ty, ze nightwish s tarjou bol ovela lepsi, ako s touto novou...

inac porovnavat solovu tarju a novy nightwish je dost onicom, lebo porovnavame hrusky s jablkami...ked tak, tak ostat pri porovnavani stareho a noveho nightwishu, lebo solova tarja je uplne inde, nez novy nightwish... Zdravíčko

1. Porovnanie novych albumov - Nightwish pokracuje vo svojej ceste a album sa mne subjektivne paci. Solovka Tarje je sediva mys a to som bol tiez najprv super sklamany, ze je odidena z Nightwish.

2 Porovnanie stareho a noveho Nightwish - musim porovnat skladby robene na mieru spevackam a tam sa mi viac paci nova spevacka, zo stareho Nightwish sa mi super pacil Wishmaster, to ostatne az take fasa nebolo zase...

3. Co je najdolezitejsie - keby sa v ten isty den, v tom istom meste konali koncerty dotycnych, tak o Tarje ani neuvazujem...

PS: Uplne od veci, momentalne mam len jednu metalovu mikinu... Nightwish - Wishmaster :-D
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 15. September , 2008, 13:22:03 »

ja by som uvazoval o tom koncerte uz len kvoli tomu ze jej tam hra Kiko Loureiro..ju mozem mat na salamke..
Zaznamenané

Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #18 kedy: 25. Október , 2008, 09:54:32 »

tak čo, boli ste niekto ?
Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #19 kedy: 25. Október , 2008, 13:50:20 »

ja by som uvazoval o tom koncerte uz len kvoli tomu ze jej tam hra Kiko Loureiro..ju mozem mat na salamke..
dopuce, a to sa dozviem teraz???
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #20 kedy: 25. Október , 2008, 13:53:24 »

odporucam vycistit usi...hudba je uplne rovnaka, ci tam bola tarja alebo tato nova cajka...a tato nova ma hlas ako celine dion po styroch hodinach spevu na ZUS...
len pre porovnanie, aby som dokazal, ze mam pravdu:

nova

vypocuj si to dva krat, prvy raz pocuvaj hudbu, druhy raz pocuvaj spev...hudba to iste, spev ma tarja diametralne odlisny od tejto novej cajky a samozrejme, ze lepsi Žmurk
hehehe, nemozem si odpustit: to prve je Within Temptation a to druhe Rammstein. A Nightwish zostal kde?  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Október , 2008, 13:53:51 od Iggy » Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #21 kedy: 25. Október , 2008, 15:28:14 »

ja som bool:)
predkapela uplne priemerna kapelka nicim vynimocna, neurazilo ale standarne polozene veci ktore sa v podonom style hudby pouzivaju... zvuk dost nanic (z velkej miery aj koly hael, ze sa to vracalo) no tak to som sa siel postavit do radu na pivo :)
tarjine veci som moc nepoznal, teda az na to hrala z predchadzajucej ery, zvuk mali samozrejme lepsi aj ked z gitarle som nerozumel ani prd. NA bicie hral bubenik z Rage myslim. No ani v nightwishovskych veciach nehral bici ktore boli do toho povodne spravene. Klavesacka bola pekne :) No ale koncert ma dost nudil tak sme okolo desiatej odisli... tak tak :)
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #22 kedy: 26. Október , 2008, 12:40:25 »

swordy same nepodstatne veci pises. Bol tam ten Louirera, ci co?
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #23 kedy: 26. Október , 2008, 12:46:00 »

swordy same nepodstatne veci pises. Bol tam ten Louirera, ci co?
to sa naucil od teba. a to meno sa pise Loureiro.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #24 kedy: 26. Október , 2008, 12:46:52 »

umry
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #25 kedy: 26. Október , 2008, 12:47:39 »

Bubeník z Rage? Myslíš terajšieho Hilgersa, alebo bývalého Terranu? Ak tam boli Loureiro a Terrana, už len kvôli tomu by som tam bol išiel - keby som bol býval vedel.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #26 kedy: 26. Október , 2008, 12:51:56 »

Bubeník z Rage? Myslíš terajšieho Hilgersa, alebo bývalého Terranu? Ak tam boli Loureiro a Terrana, už len kvôli tomu by som tam bol išiel - keby som bol býval vedel.
fakt dufam, ze to je naky hoax, lebo terrana+loureiro+tarja nemoze nebyt nakladacka a mrzelo by ma, ze som to zmeskal kvoli nakym trom kakaovym onanistom  Smútim
Zaznamenané

majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #27 kedy: 26. Október , 2008, 12:55:30 »

Tarot je aj tak najlepší  ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #28 kedy: 26. Október , 2008, 15:53:53 »

bambus jake nepodstatne veci ?:) seram na to kto tam hral, ked mu nebolo orzumet ani hovno... bubenik bol pekny drevorubac, ale skorej imidzak. Kotol vo vyske hlavy, cajnu a este naaky plech asi dva metre vysoko.. ako na efekt ok ale tam to aj skoncilo...dal aj solo :)
ja len hovorim svoje pocity z tade , ze som si zapamatal akurat jednu kratku melodiu a to bolo vsetko, proste nuda...
Zaznamenané

Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #29 kedy: 26. Október , 2008, 16:00:38 »

mne sa koncert páčil, a neodchádzal by som odtial aj ked taku hudbu moc nepočúvam a polovicu z tých piesni som ani nepoznal....
reportáž:
http://www.hudba.sk/spravy/2008-10-26-reportaz-tarja-turunen-24-10-2008-ntc-sibamac-arena-bratislava
foto:
http://www.hudba.sk/spravy/2008-10-25-fotoreport-tarja-turunen-24-10-2008-ntc-sibamac-arena-bratislava

neskôr sem pridám link aj na nejaké to moje video...
« Posledná zmena: 26. Október , 2008, 16:01:18 od Alfonz2 » Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 23 otázok.