Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 14. Október , 2008, 10:59:36 » |
|
Banská Bystrica - no na tomto koncerte som bol priveľmi "podgurážený", čo sa odrazilo aj na mojom výkone... "Punkáča" som tak slušne ešte nevidel vystupovať. Každý správny punkáč by predsa povedal najebaný a nie podgurážený.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jozef sivák
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 17. Október , 2008, 15:05:10 » |
|
bol som na tom koncerte v bb bola to riadna srajda ked prisiel chodelka dovtedy to bolo v poho zachranoval ho tomas mastis skvely profesional co sa o chodelkovi povedat neda...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 20. Október , 2008, 13:49:36 » |
|
Banská Bystrica - no na tomto koncerte som bol priveľmi "podgurážený", čo sa odrazilo aj na mojom výkone... "Punkáča" som tak slušne ešte nevidel vystupovať. Každý správny punkáč by predsa povedal najebaný a nie podgurážený. Pali Chodelka je slusny clovek a nie pankac, ale matalista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 20. Október , 2008, 14:01:23 » |
|
Pali Chodelka je slusny clovek a nie pankac, ale matalista ahahahah prosim presunut do sekcie vtipy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 21. Október , 2008, 11:59:34 » |
|
ahahahah prosim presunut do sekcie vtipy Akosi sa nikdo nesmeje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 21. Október , 2008, 14:24:53 » |
|
Pali Chodelka je slusny clovek a nie pankac, ale matalista S tou prvou vetou suhlasim. Ked Palo robil ten workshop po SR, tak bol velmi v pohodke. Komunikoval s nami, rozpraval o vybaveni, o gitarach. Skuseny clovek. Celkovo dobry pocit isiel z neho. Uplne v pohode. Nikam sa neponahla, vsetko co robi, tak robi, lebo ho to bavi. A k tomu, ze metalista... skor Poriadny rocker, az progrocker. Niektore songy sa mi pacia od neho, hoci jeho technika moc nie. Moj nazor. Ale kazdopadne sikovny gitarista s dobrymi napadmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 21. Október , 2008, 14:40:26 » |
|
Akosi sa nikdo nesmeje... teraz neviem.Smiať sa že je slušný človek,alebo že je matalista?No...smejem sa
|
|
« Posledná zmena: 21. Október , 2008, 15:11:06 od ff »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 21. Október , 2008, 15:07:51 » |
|
S tou prvou vetou suhlasim. Ked Palo robil ten workshop po SR, tak bol velmi v pohodke. Komunikoval s nami, rozpraval o vybaveni, o gitarach. Skuseny clovek. Celkovo dobry pocit isiel z neho. Uplne v pohode. Nikam sa neponahla, vsetko co robi, tak robi, lebo ho to bavi. A k tomu, ze metalista... skor Poriadny rocker, az progrocker. Niektore songy sa mi pacia od neho, hoci jeho technika moc nie. Moj nazor. Ale kazdopadne sikovny gitarista s dobrymi napadmi. pod toto sa ti podpisem kludne.. narazal som miestami na to ze je 'slusny clovek'..ked si vypije je poriadne hovado.. jedine co mi vadi je ze nikdy nie je samym sebou .. raz chce byt gilmour, raz petrucci, raz vai.. nie je proste 'Palo Chodelka'..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 21. Október , 2008, 20:23:56 » |
|
S tou prvou vetou suhlasim. Ked Palo robil ten workshop po SR, tak bol velmi v pohodke. Komunikoval s nami, rozpraval o vybaveni, o gitarach. Skuseny clovek. A ked robil workshop na guitarfeste takym stylom, ze sedel uplne mimo najebany jak delo. To je slusne?
|
|
« Posledná zmena: 21. Október , 2008, 21:00:54 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 22. Október , 2008, 12:34:15 » |
|
pod toto sa ti podpisem kludne.. narazal som miestami na to ze je 'slusny clovek'..ked si vypije je poriadne hovado.. jedine co mi vadi je ze nikdy nie je samym sebou .. raz chce byt gilmour, raz petrucci, raz vai.. nie je proste 'Palo Chodelka'..
Jeho najvacsim vzorom je Steve Morse a ked si vypocujes Morse-ove a Palove skladby(aj kompozicne), akoby ich jedna mater mala...co nie je zle, ale presne ako tvrdis, chyba trosku vlastny rukopis... A chlapi, sak 90% z vas(nas) ked si vypije, tak sa meni na hovada, ale to neznamena, ze nie sme slusni ludia, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 22. Október , 2008, 12:36:31 » |
|
A chlapi, sak 90% z vas(nas) ked si vypije, tak sa meni na hovada, ale to neznamena, ze nie sme slusni ludia, nie? Tých ostávajúcich 10 percent sa mení na "agresívne hovadá" :D :D :D .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 22. Október , 2008, 12:39:14 » |
|
Jeho najvacsim vzorom je Steve Morse a ked si vypocujes Morse-ove a Palove skladby(aj kompozicne), akoby ich jedna mater mala...
Mne u Pala nič nepripomína Steve Morsea. Akurát len, že aj Palo mal nejaký pokus o country skladbu. Ale štýl hrania aj kompozície sú úplne iné.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 22. Október , 2008, 12:48:04 » |
|
Jeho najvacsim vzorom je Steve Morse a ked si vypocujes Morse-ove a Palove skladby(aj kompozicne), akoby ich jedna mater mala...co nie je zle, ale presne ako tvrdis, chyba trosku vlastny rukopis... A chlapi, sak 90% z vas(nas) ked si vypije, tak sa meni na hovada, ale to neznamena, ze nie sme slusni ludia, nie? pravda..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 22. Október , 2008, 13:09:40 » |