Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 19:41:42
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Palo Chodelka a LBR jesenná seria koncertov  (Prečítané 11024 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #30 kedy: 14. Október , 2008, 10:59:36 »

Banská Bystrica - no na tomto koncerte som bol priveľmi "podgurážený", čo sa odrazilo aj na mojom výkone...  ha ha ha "Punkáča" som tak slušne ešte nevidel vystupovať. Každý správny punkáč by predsa povedal najebaný a nie podgurážený.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
jozef sivák
pravidelný návštevník
Príspevkov: 164

« Odpoveď #31 kedy: 17. Október , 2008, 15:05:10 »

bol som na tom koncerte v bb bola to riadna srajda ked prisiel chodelka dovtedy to bolo v poho zachranoval ho tomas mastis skvely profesional co sa o chodelkovi povedat neda...
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #32 kedy: 20. Október , 2008, 13:49:36 »

Banská Bystrica - no na tomto koncerte som bol priveľmi "podgurážený", čo sa odrazilo aj na mojom výkone...  ha ha ha "Punkáča" som tak slušne ešte nevidel vystupovať. Každý správny punkáč by predsa povedal najebaný a nie podgurážený.  Bavím sa skvele

Pali Chodelka je slusny clovek Žmurk a nie pankac, ale matalista Som frajer
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 20. Október , 2008, 14:01:23 »

ahahahah prosim presunut do sekcie vtipy  ha ha ha
Zaznamenané

katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #34 kedy: 21. Október , 2008, 11:59:34 »

ahahahah prosim presunut do sekcie vtipy  ha ha ha

Akosi sa nikdo nesmeje... Beeee
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #35 kedy: 21. Október , 2008, 14:24:53 »

S tou prvou vetou suhlasim. Ked Palo robil ten workshop po SR, tak bol velmi v pohodke. Komunikoval s nami, rozpraval o vybaveni, o gitarach. Skuseny clovek.
Celkovo dobry pocit isiel z neho. Uplne v pohode. Nikam sa neponahla, vsetko co robi, tak robi, lebo ho to bavi. A k tomu, ze metalista... skor Poriadny rocker, az progrocker.
Niektore songy sa mi pacia od neho, hoci jeho technika moc nie. Moj nazor. Ale kazdopadne sikovny gitarista s dobrymi napadmi. Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #36 kedy: 21. Október , 2008, 14:40:26 »

Akosi sa nikdo nesmeje... Beeee
teraz neviem.Smiať sa že je slušný človek,alebo že je matalista?No...smejem sa Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. Október , 2008, 15:11:06 od ff » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #37 kedy: 21. Október , 2008, 15:07:51 »

S tou prvou vetou suhlasim. Ked Palo robil ten workshop po SR, tak bol velmi v pohodke. Komunikoval s nami, rozpraval o vybaveni, o gitarach. Skuseny clovek.
Celkovo dobry pocit isiel z neho. Uplne v pohode. Nikam sa neponahla, vsetko co robi, tak robi, lebo ho to bavi. A k tomu, ze metalista... skor Poriadny rocker, az progrocker.
Niektore songy sa mi pacia od neho, hoci jeho technika moc nie. Moj nazor. Ale kazdopadne sikovny gitarista s dobrymi napadmi. Žmurk
 Na zdravie!

pod toto sa ti podpisem kludne..  narazal som miestami na to ze je 'slusny clovek'..ked si vypije je poriadne hovado.. jedine co mi vadi je ze nikdy nie je samym sebou .. raz chce byt gilmour, raz petrucci, raz vai.. nie je proste 'Palo Chodelka'..
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #38 kedy: 21. Október , 2008, 20:23:56 »

Na zdravie!
A ked robil workshop na guitarfeste takym stylom, ze sedel uplne mimo najebany jak delo. To je slusne?  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. Október , 2008, 21:00:54 od Misko » Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník

spanilá deva

« Odpoveď #39 kedy: 22. Október , 2008, 12:34:15 »

pod toto sa ti podpisem kludne..  narazal som miestami na to ze je 'slusny clovek'..ked si vypije je poriadne hovado.. jedine co mi vadi je ze nikdy nie je samym sebou .. raz chce byt gilmour, raz petrucci, raz vai.. nie je proste 'Palo Chodelka'..

Jeho najvacsim vzorom je Steve Morse a ked si vypocujes Morse-ove a Palove skladby(aj kompozicne), akoby ich jedna mater mala...co nie je zle, ale presne ako tvrdis, chyba trosku vlastny rukopis...
A chlapi, sak 90% z vas(nas) ked si vypije, tak sa meni na hovada, ale to neznamena, ze nie sme slusni ludia, nie? Na zdravie! Popiskujem si
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #40 kedy: 22. Október , 2008, 12:36:31 »

A chlapi, sak 90% z vas(nas) ked si vypije, tak sa meni na hovada, ale to neznamena, ze nie sme slusni ludia, nie? Na zdravie! Popiskujem si

Tých ostávajúcich 10 percent sa mení na "agresívne hovadá"  :D :D :D  .
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #41 kedy: 22. Október , 2008, 12:39:14 »

Jeho najvacsim vzorom je Steve Morse a ked si vypocujes Morse-ove a Palove skladby(aj kompozicne), akoby ich jedna mater mala...

Mne u Pala nič nepripomína Steve Morsea. Akurát len, že aj Palo mal nejaký pokus o country skladbu. Ale štýl hrania aj kompozície sú úplne iné.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 22. Október , 2008, 12:48:04 »

Jeho najvacsim vzorom je Steve Morse a ked si vypocujes Morse-ove a Palove skladby(aj kompozicne), akoby ich jedna mater mala...co nie je zle, ale presne ako tvrdis, chyba trosku vlastny rukopis...

Na zdravie! pravda..
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #43 kedy: 22. Október , 2008, 13:09:40 »

karol ja sa smejem...lebo vieme svoje   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 22. Október , 2008, 13:20:12 »

papuceeeeee :) :D
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.