midnightstranger
|
|
« kedy: 09. September , 2008, 07:26:26 » |
|
Mam takyto problém. Nejakym spôsobom sa mi do počítača dostal spyware. Spravil som kontrolu antivirusom Eset. Nasiel ho a napisal, ze ho odstranil a pri opatovnej kontrole nijaku ziadnu infiltraciu nenasiel. Pruser je v tom, ze Windows mi vypisuje, ze tam nieco stale moze byt, a ze si mam nainstalovat najnovsi antispyware a hlasi, ze system a rychlost internetu isiel vykonom o neviem kolko precent dole. Skontroloval som to aj antispywareom Spybot Search and Destroy a stale to nechce prestat. Neviete co stym? Vdaka.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. September , 2008, 07:54:44 » |
|
Mam takyto problém. Nejakym spôsobom sa mi do počítača dostal spyware. Spravil som kontrolu antivirusom Eset. Nasiel ho a napisal, ze ho odstranil a pri opatovnej kontrole nijaku ziadnu infiltraciu nenasiel. Pruser je v tom, ze Windows mi vypisuje, ze tam nieco stale moze byt, a ze si mam nainstalovat najnovsi antispyware a hlasi, ze system a rychlost internetu isiel vykonom o neviem kolko precent dole. Skontroloval som to aj antispywareom Spybot Search and Destroy a stale to nechce prestat. Neviete co stym? Vdaka.
Ja som sa raz takej k..... nevedel zbavit,tak som použil funkciu" Obnovenie systemu". A bolo to O.K. / to mi poradil kamoš/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. September , 2008, 07:59:32 » |
|
Ja som sa raz takej k..... nevedel zbavit,tak som použil funkciu" Obnovenie systemu". A bolo to O.K. / to mi poradil kamoš/
A co to obnasa? Ci stratim nejake udaje, alebo tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. September , 2008, 08:05:25 » |
|
A co to obnasa? Ci stratim nejake udaje, alebo tak.
Joj,to chceš odo mna moc vediet. Snad ti niekto odpovie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. September , 2008, 08:10:54 » |
|
Alebo prečitaj,čo tam k tomu pišu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. September , 2008, 08:12:14 » |
|
Nestratis ziadne data (ak robis System restore s pouzitim Restore points), vratia sa ti len nastavenia registrov a zmiznu (mali by zmiznut) vsetky programy a svinstva nainstalovane od vytvorenia posledneho Restore pointu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. September , 2008, 08:19:04 » |
|
Nestratis ziadne data (ak robis System restore s pouzitim Restore points), vratia sa ti len nastavenia registrov a zmiznu (mali by zmiznut) vsetky programy a svinstva nainstalovane od vytvorenia posledneho Restore pointu.
Ja som nastavoval "Bod obnovy" na -1 den od datumu spyware. A nezdalo sa mi,že by sa mi niečo stratilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. September , 2008, 08:26:55 » |
|
Ja som nastavoval "Bod obnovy" na -1 den od datumu spyware. A nezdalo sa mi,že by sa mi niečo stratilo.
zmiznu (mali by zmiznut) vsetky programy a svinstva nainstalovane od vytvorenia posledneho Restore pointu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. September , 2008, 08:30:04 » |
|
A viete mi este napisat, ako sa dostanem k polozke obnovenie systemu? Leb osom asi tlk, a neviem to najst.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. September , 2008, 08:31:04 » |
|
A viete mi este napisat, ako sa dostanem k polozke obnovenie systemu? Leb osom asi tlk, a neviem to najst. Aky to je OS? XP? Vista? Ubuntu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. September , 2008, 08:33:35 » |
|
Aky to je OS? XP? Vista? Ubuntu? Jaj pardon, Windows XP.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. September , 2008, 08:34:06 » |
|
A viete mi este napisat, ako sa dostanem k polozke obnovenie systemu? Leb osom asi tlk, a neviem to najst. Prislušenstvo-Systemove nastroje-Obnoveni systemu / XP/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. September , 2008, 08:34:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. September , 2008, 08:38:36 » |
|
nieco ako zaloha nastaveni systemu, regstrov atd.. predstav si ked hras nejaku hru, dajme tomu strategiu..pred nejakym utokom na nepriatela si to savenes, ak by si nahodou nieco dojebal a bitku prehral, aby si sa mohol od toho miesta vratit znova a nemusel hrat danu misiu odznova.. toto je nieco podobne, ked nieco dojebes v systeme, tak aby si to nemusel nanovo instalovat
|
|
« Posledná zmena: 09. September , 2008, 08:41:35 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|