MageZ
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 17. September , 2008, 09:01:59 » |
|
Nikomu, tie testy su blbosti. Ak netestuju vsetky kable pri identickej hlasitosti, je to cele nezmysel (Fletcher Munson..). A chcel by som vidiet toho cloveka, co ohucany po 2 hodinach bude vediet ako "znel" prvy kabel z tych 30tich...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 17. September , 2008, 09:07:24 » |
|
presne ,niekto sa nudi tak vymyšla nezmysly ,zachvilu bude mat vpliv na zvuk aj farba slipov a či su z hnedym pasikom alebo nie su
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 17. September , 2008, 09:15:59 » |
|
Mna by len zaujimalo,či tie fajnšmekerske rozdiely počut,ked začne duniet basa a rachotit bicie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 17. September , 2008, 09:22:41 » |
|
šaj hovorim že je to somarina,neviem ani gitary rozoznat ked valíme nie kabel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 17. September , 2008, 09:25:20 » |
|
šaj hovorim že je to somarina,neviem ani gitary rozoznat ked valíme nie kabel
Ja nerozoznam ani aparat. / a verim,že nie som sám/
|
|
« Posledná zmena: 17. September , 2008, 09:26:01 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 17. September , 2008, 09:40:15 » |
|
Mna by len zaujimalo,či tie fajnšmekerske rozdiely počut,ked začne duniet basa a rachotit bicie. Cudoval by si sa, ale v studiu je neskutocny rozdiel v kabloch... Mal som moznost vyskusat pri rovnakej hlasitosti, rovnakom aparate a gitare vyse 10 druhov kablov, a to aj rovnakej znacky... najviac sa mne pacil osobne kabel PROEL, za par stovak, a potom dimarzio. Je az neskutocne, ako pocut tieto rozdiely mikrofonmi.... Kable, ktore spominam, boli ine NAJMA vo vyskach a cistote.... t.j. ze zvuk nebol taky hahuhlany... ale krasny cisty sound. Ten Dimarzio lepsie sedel pre skreslene gitary. A este by som chcel povedat, ze velmi zalezi od pouziteho JACKU.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 17. September , 2008, 09:40:30 » |
|
Joe vyskusaj a potom pis... kup si tesla kabel a hraj....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 17. September , 2008, 09:48:21 » |
|
vyskušal som a vobec ma to nezaujalo nehovorim o zlom kabli to počujem hned,su tam rozdiely ale nepodstatne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 17. September , 2008, 09:49:03 » |
|
najviac sa mne pacil osobne kabel PROEL, za par stovak, a potom dimarzio. No ale Proel neobstal v duskyho teste ani v Muzikus teste nebol nič moc. Tak ako to je potom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 17. September , 2008, 09:49:05 » |
|
vyskušal som a vobec ma to nezaujalo nehovorim o zlom kabli to počujem hned,su tam rozdiely ale nepodstatne
Ide aj o dynamiku, farbu atd... nie len o zvuk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 17. September , 2008, 09:53:00 » |
|
Ide aj o dynamiku, farbu atd... nie len o zvuk... No šak to hadam so zvukom suvisi. Alebo zvuk je niečo samostatne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 17. September , 2008, 09:56:38 » |
|
No šak to hadam so zvukom suvisi. Alebo zvuk je niečo samostatne? Ale jasne, len vravim, ze sa netreba pozerat na farbu zvuku, ale aj pocit z hrania na tom kabli, ako napr. dynamika
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 17. September , 2008, 09:57:26 » |
|
recnicka otazka - co kabliky od snimaca k potenciometrom a od potenciometrov k jacku v nastroji?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|