Radomír
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 12. Október , 2008, 09:10:09 » |
|
To bolo vystižné Dušan.Mal som podobné nápady tak teraz viem aká značka je vhodná.Ale pre syna chcem monster!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 16. Október , 2008, 07:53:14 » |
|
Vraj su to tie naj kable.
Su to podvodnici. Minimalne v pripade kabla The Source.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 16. Október , 2008, 08:57:02 » |
|
Su to podvodnici. Minimalne v pripade kabla The Source. Ako to myslis? nechapem vobec. v com podvodnici? pocul som tie kable, a da sa povedat, ze dynamicka zmena bola taka, aku som este nezazil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 16. Október , 2008, 11:05:33 » |
|
Ako to myslis? nechapem vobec. v com podvodnici? pocul som tie kable, a da sa povedat, ze dynamicka zmena bola taka, aku som este nezazil. Napajaci kabel nijako neovplyvnuje zvuk. The Source "A remarkable upgrade to the power supply of any amp or component." "IGL™ Copper conductors: Reduces distortions caused by inferior metals" Su 2 moznosti. Bud su si vedomi toho, ze je to loz. Alebo ta horsia, ze sami tomu veria....v tom pripade by som si od nich nekupil ani hajzelpapier. Na zamyslenie. Cez ake kable ide elektrina z elektrarne do zosilnovaca? Su dostatcne true hifi a bez inferior metalu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 16. Október , 2008, 12:02:17 » |
|
Z elektrarne do bytovky/budovy je to kus o inom, ale uz kvalita rozvodov po budove spravi vela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 16. Október , 2008, 12:04:23 » |
|
a je aj rozdiel ci tahas elektriku z atomovej elektrarne ten aparat hra uplne inak ako z vodnej elektrarne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 16. Október , 2008, 12:55:47 » |
|
a je aj rozdiel ci tahas elektriku z atomovej elektrarne ten aparat hra uplne inak ako z vodnej elektrarne to je pravda, pri elektrine z vodnej elektrarne je skreslenie na ampe viac tekute, pri veternej elektrarni je viac vzdusnejsie, pri aomovej vybusne, ak byvas blizko priemiselnej zony, pripadne kamenolomu, tak je tam viac strkopiesku..a podobne
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2008, 12:57:55 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 16. Október , 2008, 13:03:52 » |
|
to je pravda, pri elektrine z vodnej elektrarne je skreslenie na ampe viac tekute, pri veternej elektrarni je viac vzdusnejsie, pri aomovej vybusne, ak byvas blizko priemiselnej zony, pripadne kamenolomu, tak je tam viac strkopiesku..a podobne presne tak a ked prsi na elektricke vedenie je zvuk viac blatovy a ked je sucho tak je zase chlpaty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 16. Október , 2008, 13:08:51 » |
|
Narazil som na pomerne rozsiahly test gitarových káblov. Poňatý skôr vedecky, rôzne merania parametrov a odolnosti etc. Je to ale celé v nemčine. Prikladám ak by si to chcel niekto prečítať.
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2008, 15:16:33 od yngsteen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 16. Október , 2008, 17:49:59 » |
|
...ze dynamicka zmena bola taka, aku som este nezazil. vacsia, ako ked si skusal rozne znackove vykonove kable medzi hlavou a boxom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 17. Október , 2008, 18:02:41 » |
|
Spravil som si radosť novým káblom, po menšom prieskume vyhral Sommer Spirit XXL s HICON jackmi. Hotový je lacnejší ako cena samostatných súčiastok . (Paradoxne až potom čo mi prišiel som zistil že vyhral aj ten test čo som tu uploadol.)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 17. Október , 2008, 19:31:52 » |
|
Ako si sa k nemu dostal a za kolko?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 17. Október , 2008, 19:43:59 » |
|
Ako si sa k nemu dostal a za kolko? Kúpiť sa dá na viacerých miestach (ebay, BRD, US) . Najlepšíe ceny má distribútor v Žiline. Je ochotný a celkovo má fajn prístup. Doporučujem. http://www.tmsound.skCenník majú na stránke . Presne ten typ čo som chcel nemali skladom, objednanie z fabriky + doprava ku mne trvala 1 týždeň.
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2008, 12:56:22 od yngsteen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|