musicman
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 19. September , 2008, 18:47:22 » |
|
Howard Roberts Jazz guitar technique in 20 weeks
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 20. September , 2008, 17:32:28 » |
|
no uz som vam to poslal... hadam som na nikoho nezabudol...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
IBANEZ2
náhodný pocestný
Príspevkov: 137
Pride den, ta zabijem nozom!
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 20. September , 2008, 17:41:08 » |
|
Diky kamaride
|
|
|
Zaznamenané
|
Moj chudobny studentsky gear: Ibanez RG350 EX Marshall JCM 2000 Dsl401 Zoom G2 ... a dalej kable ktore sa furt jebu.
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 20. September , 2008, 17:50:57 » |
|
dik moc :-) dneska uz gitary nechcem ani vidiet ale zajtra sa na to mrknem mas u mna male pivo
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 20. September , 2008, 18:02:24 » |
|
dik moc :-) dneska uz gitary nechcem ani vidiet ale zajtra sa na to mrknem mas u mna male pivo Este, ze sa nevolas flasa borovicky Inak ten Vai je v pohode. Sa mi to paci ovela viac ako Petrucciho Rock Discipline.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 20. September , 2008, 18:18:49 » |
|
Este, ze sa nevolas flasa borovicky Inak ten Vai je v pohode. Sa mi to paci ovela viac ako Petrucciho Rock Discipline. Ja zasa nemozem ani jedno zle slovo povedat na jeho skolu. Dala mi dost vela, treba to cvicit, a uvidis posun. Najma chromatiku a prstove cvicenia. Vai to iste samozrejme, ale JP mi pride viac inspirativny Moj nazor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 20. September , 2008, 20:00:04 » |
|
Aj ked podla mna najlepsie, ale uz troska zlozitejsie su knizky od Frank Gambale-a "Technique book I. a II." a "Improvisation Made Easier". Tie su pre mna inspirativne. Lebo cvicis melodicke frazy, nielen chromatiku a stupnice hore dole po hmatniku. S Petrucciho sa da vybrat zopar cviceni. Keby som to mal cvicit cele, tak pridem o vsetku moju muzikalnost.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 20. September , 2008, 20:35:44 » |
|
Aj ked podla mna najlepsie, ale uz troska zlozitejsie su knizky od Frank Gambale-a "Technique book I. a II." a "Improvisation Made Easier". Tie su pre mna inspirativne. Lebo cvicis melodicke frazy, nielen chromatiku a stupnice hore dole po hmatniku. S Petrucciho sa da vybrat zopar cviceni. Keby som to mal cvicit cele, tak pridem o vsetku moju muzikalnost. No neviem, myslim, ze muzikalnost je v tebe, a skolou sa to neda pokazit... ASPON u mna urcite... a od Gambaleho som si presiel celu skolu Chop Builder. Mam aj DVD z toho, je to pecka, neskutocne to obohati hru, ale urcite nie muzikalnost. Skor napady, inspiracia.... to je uz ine, ale skor to je individualne, co sa komu paci atd... ved predsa nemozme vsetci vyrast na jednej gitarovej skole nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 20. September , 2008, 20:47:11 » |
|
No neviem, myslim, ze muzikalnost je v tebe, a skolou sa to neda pokazit... ASPON u mna urcite... a od Gambaleho som si presiel celu skolu Chop Builder. Mam aj DVD z toho, je to pecka, neskutocne to obohati hru, ale urcite nie muzikalnost. Skor napady, inspiracia.... to je uz ine, ale skor to je individualne, co sa komu paci atd... ved predsa nemozme vsetci vyrast na jednej gitarovej skole nie? Jasne, len ma pritom napada jeden vyrok Andreja Sebana: "Nemam rad, ked na koncerte gitaristi cvicia. Cvicit sa ma doma. Na koncerte treba hrat." Chcel som tym len povedat, ze cvicenia nesmu byt samoucelne. Musia Ta viest k nejakemu cielu. Preto som napisal, ze z toho Rock Discipline sa da nieco vybrat, ale nie vsetko pretoze je zbytocne hrat to, co nikdy nepouzijes pri hrani. Preto tie J.P. cvicenia su pre mna dost nudne a neinspirativne. Skor budem cvicit melodicke frazy, ci uz jazzove resp. bluesove ako bezhlavo sprintovat po hmatniku(ako to robi nielen Petrucci).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 21. September , 2008, 10:18:04 » |
|
Jasne, len ma pritom napada jeden vyrok Andreja Sebana: "Nemam rad, ked na koncerte gitaristi cvicia. Cvicit sa ma doma. Na koncerte treba hrat." Chcel som tym len povedat, ze cvicenia nesmu byt samoucelne. Musia Ta viest k nejakemu cielu. Preto som napisal, ze z toho Rock Discipline sa da nieco vybrat, ale nie vsetko pretoze je zbytocne hrat to, co nikdy nepouzijes pri hrani. Preto tie J.P. cvicenia su pre mna dost nudne a neinspirativne. Skor budem cvicit melodicke frazy, ci uz jazzove resp. bluesove ako bezhlavo sprintovat po hmatniku(ako to robi nielen Petrucci). no neviem... vsak aj henry toth hra desne kukurice na koncertoch a mne sa teda nezda ze by to bolo prvoplanove... je v tom aj nieco viac a to hudba... preto nie kazdy kto hra rychlo je hned sportovec... a petrucci je podla mna velmi muzikalny... prave tou strojovostou... a to sa mi na nom race... ale seban je aj u mna top gitarista a umelec, podla mna svetovej triedy... inac pocul som nejake chyry ze seban teraz pripravuje nejaku gitarovu skolu neviem co je na tom pravdy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 21. September , 2008, 10:23:53 » |
|
no neviem... vsak aj henry toth hra desne kukurice na koncertoch a mne sa teda nezda ze by to bolo prvoplanove... je v tom aj nieco viac a to hudba... preto nie kazdy kto hra rychlo je hned sportovec... a petrucci je podla mna velmi muzikalny... prave tou strojovostou... a to sa mi na nom race... ale seban je aj u mna top gitarista a umelec, podla mna svetovej triedy... inac pocul som nejake chyry ze seban teraz pripravuje nejaku gitarovu skolu neviem co je na tom pravdy... ja neviem, ale napriklad toto video mi uplne staci aby mne vytvorilo nazor, ktory len potvrdzuje co vravi cubo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 21. September , 2008, 10:29:38 » |
|
to je jedno z najlepsich sol ktore kedy zahral..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 21. September , 2008, 10:30:40 » |
|
ja neviem, ale napriklad toto video mi uplne staci aby mne vytvorilo nazor, ktory len potvrdzuje co vravi cubo.
CUBO, URMO a KAOLKO : PLNE SUHLASIM, pretoze toto video dokazuje, kolko napadov a kolko muzikalnosti ma v sebe Petrucci a pritom je technicky zdatny. Mam cely tento koncert, ako aj vsetky od DT a mozem povedat, ze lepsie sa mi zdaju tie starsie ako tie od roku 2004. Moj nazor. Tie starsie boli viac napadite ako dnesne. To mi uz povedalo viacero DT fans. DT mam velmi rad a kazdopadne su tam skveli muzikanti.
|
|
« Posledná zmena: 21. September , 2008, 10:31:33 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 21. September , 2008, 10:37:20 » |
|
vy stale riesite vaia, petruciho, malmsteena ze ako hraju. lenze oni musia hrat svoj styl ktory ich charakterizuje. inak by zahrali uplne hocico ze by ste sa z toho posrali 3x posebe taki su namakani po vsetkych strankach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 21. September , 2008, 10:41:23 » |
|
vy stale riesite vaia, petruciho, malmsteena ze ako hraju. lenze oni musia hrat svoj styl ktory ich charakterizuje. inak by zahrali uplne hocico ze by ste sa z toho posrali 3x posebe taki su namakani po vsetkych strankach.
jop, o tom sa nepochybuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|