|
korn24
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. Február , 2009, 21:45:44 » |
|
tak nejake nove nahravky stale len kamerou ale o chvilu by malo byt demo. valveking v servise tak tam bzuci crate tranzistor. a boli sme uz pripity kedze sme to nahravali vcera ked som mal narodky tak dufam ze sa niekomu bude pacit.
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Február , 2009, 22:06:13 » |
|
Co ja ti viem.Mne sa to paci celkom by som bol zvedavy na semishov nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. Február , 2009, 22:14:01 » |
|
mne sa to tiez paci, len skoda ze spevak nie cekom intonuje v spievanych pasazach napr. v only (staticx)
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Február , 2009, 22:15:21 » |
|
to bolo pred pol rokom a prvy koncert takze predsa stres.ale on si je toho vedomy.snazi sa to napravit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 26. Február , 2009, 23:48:24 » |
|
Co ja ti viem.Mne sa to paci celkom by som bol zvedavy na semishov nazor dakujem...na ten by som bol aj ja zvedavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. Február , 2009, 23:51:25 » |
|
Co ja ti viem.Mne sa to paci celkom by som bol zvedavy na semishov nazor Cim som si zasluzil takuto poctu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. Február , 2009, 01:48:28 » |
|
Cim som si zasluzil takuto poctu?
urcite pre toto ty vemeno Semish je v kruhoch slovenského undergroundu považovaný za jedného z najpoprednejších hudobných virtuózov. Má na svojom konte mnozstvo producentských aktivít, hral v kapelách ako npr. CANDY CORE, TEARSIDE, DOLORES...
|
|
« Posledná zmena: 27. Február , 2009, 02:53:45 od Zakky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. Február , 2009, 06:38:33 » |
|
urcite pre toto ty vemeno Semish je v kruhoch slovenského undergroundu považovaný za jedného z najpoprednejších hudobných virtuózov. Má na svojom konte mnozstvo producentských aktivít, hral v kapelách ako npr. CANDY CORE, TEARSIDE, DOLORES...Jaaaaj, ty blbec ,ved pockaj. Toto je uplny nezmysel ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. Február , 2009, 10:52:29 » |
|
Tak som si to zbezne vypocul, tazho hodnotit na zaklade tychto ukazok, ale myslim ze to ma potencial a tesim sa na demo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. Február , 2009, 11:12:35 » |
|
nepocuval som nic sice ale diplomaticka odpoved na takuto otazku ktora sa pouziva je "fajn muzicka, chalani len tak dalej, pracujte na sebe, drzim vam palce, vela uspechov, snad to bude vynikajuce, zaradime sa medzi vasich fanusikov "
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 01. Marec , 2009, 15:30:05 » |
|
ktory z Vas je Čyčy ? lebo Čyčy je gitarista zo Skaprosky, hral aj v spominanom Candycore, len neviem, ci sucasne s gitarovym magom a polobohom Semišom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 01. Marec , 2009, 18:30:35 » |
|
ktory z Vas je Čyčy ? lebo Čyčy je gitarista zo Skaprosky, hral aj v spominanom Candycore, len neviem, ci sucasne s gitarovym magom a polobohom Semišom Ano, hravali sme spolu v Candycore, teda aspon s tym Cycym ktoreho myslis. Hovado, dobre vies ze nie som ani gitarovy mag ani poloboh , ten text som ja nepisal a ani s nim nesuhlasim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Marec , 2009, 18:37:55 » |
|
Ano, hravali sme spolu v Candycore, teda aspon s tym Cycym ktoreho myslis. Hovado, dobre vies ze nie som ani gitarovy mag ani poloboh , ten text som ja nepisal a ani s nim nesuhlasim. uz sa toho nezbavis amen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|