udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 21. September , 2008, 11:28:13 » |
|
v škole o týchto veciach bežne debatujeme No vidiš a tu to niekomu prekáža. Aj ked.....sorry,forum nie je škola. / určite by tym niekto oponoval/.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 21. September , 2008, 11:28:27 » |
|
Iste, tu nie je o com. Akurat nevieme kolko ludi poudaval, co vyzradil a ake opletacky potom dotycni z toho mali. Resp. ci ich nebol donuteny udavat.
presne a nik nevie čo boli oni či Kryl nebol agent KBš kto vie pravdu.....Podla mna len tak fiktyvne daval infošky komančom ,nepodstatne kraviny...a donutili ho to robit ,lebo ich zase donutili iny aby donutili jeho.A niekoho sere že je Jaro 5 tried lepši tak by ho rad videl na kolenych, akurat ludia mu na to seru a chodia nanho dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 21. September , 2008, 11:34:41 » |
|
Pekné,lenže umelcov boli tisícky ,ale spoluprácu podpísali asi len tí ochotnejší komančov zaujimali osobnosti nie srakoty,hovoril som par krat ma zobrali a naznačovali my že by som im mal hlasit niektorych ludi čo robia,naštastie som sa odstahoval do BA a dali pokoj, uplne chapem že vačšina podlahla,ked začnu tlačit a vyhražat sa všetkym možnym,ale čo to už neuzavrete a nevymažete celu hlupu temu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 21. September , 2008, 11:35:48 » |
|
ale nesranduj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 21. September , 2008, 11:36:01 » |
|
ja by som to tiez vymazal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 21. September , 2008, 11:37:31 » |
|
Pekné,lenže umelcov boli tisícky ,ale spoluprácu podpísali asi len tí ochotnejší ja viem, a hlboko oceňujem tých, ktorí ju nepodpísali, ale neodsudzujem ani tých, ktorí to asi podcenili... teraz sa nám hodnotí ľahko, keď je po všetkom... a verím, že Nohavica žiadne závažné informácie štb nikdy neposkytoval. Udry, fórum síce škola nie je, a tá naša je asi výnimočná, práve tam nám nechávajú priestor na vyjadrenie svojich názorov... a možno je to tým, že je tam vo vedení pán Bútora zo slobodnej európy.
|
|
« Posledná zmena: 21. September , 2008, 11:39:07 od brambora »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 21. September , 2008, 11:41:50 » |
|
Podla mna len tak fiktyvne daval infošky komančom ,nepodstatne kraviny...
To je len "podla teba". Lenže fakty su ine. /pogugli a čitaj /. A každy sere na to,či je o 5 tried lepši muzikant alebo nie.. Bud sa niekomu pači alebo nepači. Donutili ? Nedonutili ? Aj o tom sa da debatovat,keby sme vedeli ako to v skutočnosti bolo. A že ludia nanhp chodia- nech chodia. / najde sa vela ludi,čo obdivuju Lenina,Stalina,Komunisticku stranu a to nespominam mena ovela horšich ludi /.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 21. September , 2008, 11:44:31 » |
|
politicki teoretici chodte sa porozpravat do vestibulu parlamentu....a pustite si k tomu par Hutkovych hitov
Si trápny s tymi poznámkami. Ti to vadi,tak NEČITAJ. Lebo už vo mne začina vrtat červik,že aj ......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 21. September , 2008, 11:47:57 » |
|
ja viem, a hlboko oceňujem tých, ktorí ju nepodpísali, ale neodsudzujem ani tých, ktorí to asi podcenili... teraz sa nám hodnotí ľahko, keď je po všetkom... a verím, že Nohavica žiadne závažné informácie štb nikdy neposkytoval. Udry, fórum síce škola nie je, a tá naša je asi výnimočná, práve tam nám nechávajú priestor na vyjadrenie svojich názorov... a možno je to tým, že je tam vo vedení pán Bútora zo slobodnej európy. Brambora si ma nepochopila- že forum nie je škola,som myslel,že niekto bude oponovat-vid dusky-že tato debata na git.forum nepatri. Aj ked myslim,že až tak vadit by nemala.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 21. September , 2008, 11:48:41 » |
|
Je to gitarové fórum, nie o politike. Aj keď komunizmus mi dvíha žlč stále veľmi intenzívne. Osobne si myslím, že Nohavica mal životný skrat, v tej dobe sa to stalo asi viacerým. Donášal na kamarátov, aby sa mu ľahšie žilo. Symbol doby, kamarát udáva kamaráta, sused suseda. Ale on dával aspoň neškodnejšie informácie, nech neublíži moc. Teraz by to určite rád vymazal zo svojho života, ale nedá sa nič robiť, musí s tým žiť. Osobne nezazlievam nič ani tým, čo sú naňho nasratí, asi by som tiež bol, keby som s ním spieval protestsongy a potom na mňa bude donášať informácie.. Ale kľudne nech sa tu ľudia vykecujú a potom zmazať, lebo to tu dlhodobo naozaj nemá čo robiť..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 21. September , 2008, 11:55:54 » |
|
hlavne NIKTO o tom okrem jeho o tom nic nevie tak to su take teoreticke kraviny, kto co... uz ste mohli hodinu cvicit Hutkove pesnicky...
Alebo sa učit texty Ventilu RG,schvalene a odobrene Štb. / dufam,že sudruhovia suhlasili s textami,kedže ste koncertovali dalej/. / daj už s Hutkom pokoj pokial je zname Hutka nebol špina,čo donašala na kamošov/
|
|
« Posledná zmena: 21. September , 2008, 12:06:08 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 21. September , 2008, 12:01:19 » |
|
uuf, tazky hnoj sa tu vytahuje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 21. September , 2008, 12:05:59 » |
|
Alebo sa učit texty Ventilu RG,schvalene a odobrene Štb. / dufam,že sudruhovia suhlasili s textami,kedže ste koncertovali dalej/. / daj už s Hutkom pokoj pokial je zname on nebol špina,čo donašala na kamošov/
rudy - zas nemusíš kvôli tomu útočiť na iných z fóra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 21. September , 2008, 12:08:49 » |
|
rudy - zas nemusíš kvôli tomu útočiť na iných z fóra
Ake utočenie- ved to sam napisal,že tam bol. / a on može fur do mna rypat s Hutkom?/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 21. September , 2008, 12:18:34 » |
|
pekne si tu debatujete.
osobne som skorej na strane tych, co im akakolvek forma kolaboracie dviha zlc.
ano - nevieme konkretnosti a mozme ludsky pochopit kazdeho. ale boli taki, co podlahli a hrali a boli taki, co nepodlahli a nehrali. a pamat naroda je dolezita pre kvalitu naroda ako takeho, respektive jeho povedomia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|