Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 06:50:18
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jaromir Nohavica  (Prečítané 37015 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 21. September , 2008, 16:40:12 »

Rudy..  Bleee
Dobehni radšej dnes do BA na posedeníčko. Žmurk
Dalšia ukažka objektivneho pohladu na vec. Na rudyho sa pičuje,ale na duskyho-ved to je kamoš s ktorym chodime na pivo. Niekedy mi je fakt  Bleee  A dojst na pivo do BA ? A o čom budeme debatit? O vitazovi "Politickej piesne v Martine? ".    Žmurk  Dakujem,pivo by bolo priliš horke.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #76 kedy: 21. September , 2008, 16:41:11 »

Dalšia ukažka objektivneho pohladu na vec. Na rudyho sa pičuje,ale na duskyho-ved to je kamoš s ktorym chodime na pivo. Niekedy mi je fakt  Bleee  A dojst na pivo do BA ? A o čom budeme debatit? O vitazovi "Politickej piesne v Martine? ".    Žmurk  Dakujem,pivo by bolo priliš horke.

hehe, tesim sa kedy zase na chvilu odides a prihlasovat sa zacne novy user uyrd
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #77 kedy: 21. September , 2008, 16:51:54 »

ale zase tolko patosu ? a neverim, ze inak by si dosiel do BA na pivo, nebyt tejto temy  :) a pivo ma byt horke predsa !
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #78 kedy: 21. September , 2008, 16:58:19 »

S Duškym sa zatiaľ poznám skoro tak ako s tebou. :)  Načo takéto mindráky. Chodíme na pivo, aby sme pokecali, zabavili sa a práve trochu sa spoznali. Žmurk
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #79 kedy: 21. September , 2008, 18:23:43 »

Len tak mimochodom, nebol Dusky spoluzakladatelom punku na Slovensku?

Nechapem, co tu tocite. Komuznimus tu uz nemame 19 rokov a zjavne niektori uz zabudli. Takmer vsetci nad tych 30 rokov si este co pamatame z tej doby a hlavne vsetci sme sa v tej dobe uz narodili. Nemali sme skusenost s kapitalizmom, jednoducho clovek vystudoval, ak nemal za dedka barona a chcel nieco dosiahnut, tak isiel do strany, kde bolo pol Slovenska... nebola ina alternativa. To je jedno. Jedine, co mi pride chore, ked sa nadava na Nohavicu alebo Certa, ale nie na toho STBaka, nie na toho aparatcika (zdravim vsetkych, co zvolili v priamych volbach sefa komunistickej strany na vychode za nasho prezidenta).

TAKZE VSETCI, CO STE TU AKO BRATIA MASINI NEPOBEHOVALI SO SAMOPALOM V RUKE PROTI KOMUNISTICKYM OKUPANTOM STE BOLI KOLABORANTI.

Taka je pravda  Na zdravie!

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #80 kedy: 21. September , 2008, 18:32:10 »

to je pravdab všetci sme pindali ale nič nerobili malokto sa postavil proti a ten kto sa nepostavil spolupracoval
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #81 kedy: 21. September , 2008, 18:35:36 »

to je pravdab všetci sme pindali ale nič nerobili malokto sa postavil proti a ten kto sa nepostavil spolupracoval

bojkotoval som spartakiádu, nič iné som robiť nemohol.. Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #82 kedy: 21. September , 2008, 18:40:58 »

ja som odmietal nosit do skoly zberovy papier  Som frajer Som frajer Som frajer
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #83 kedy: 21. September , 2008, 18:46:48 »

Len tak mimochodom, nebol Dusky spoluzakladatelom punku na Slovensku?

Nechapem, co tu tocite. Komuznimus tu uz nemame 19 rokov a zjavne niektori uz zabudli. Takmer vsetci nad tych 30 rokov si este co pamatame z tej doby a hlavne vsetci sme sa v tej dobe uz narodili. Nemali sme skusenost s kapitalizmom, jednoducho clovek vystudoval, ak nemal za dedka barona a chcel nieco dosiahnut, tak isiel do strany, kde bolo pol Slovenska... nebola ina alternativa. To je jedno. Jedine, co mi pride chore, ked sa nadava na Nohavicu alebo Certa, ale nie na toho STBaka, nie na toho aparatcika (zdravim vsetkych, co zvolili v priamych volbach sefa komunistickej strany na vychode za nasho prezidenta).

TAKZE VSETCI, CO STE TU AKO BRATIA MASINI NEPOBEHOVALI SO SAMOPALOM V RUKE PROTI KOMUNISTICKYM OKUPANTOM STE BOLI KOLABORANTI.

Taka je pravda  Na zdravie!

spyros nebud smiesny. ti co tomu sefovali vtedy tomu sefuju aj teraz.  tu sa jedna len o to ze kuprezaci (kurvy prezlecene za kamaratov) bonzovali na tych ktory by to od nich necakali.  ty by si potopil kamosa ktory ti veri ?  vidis niekto s tym absolutne nema problem.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #84 kedy: 21. September , 2008, 19:12:21 »

ty by si potopil kamosa ktory ti veri ?  vidis niekto s tym absolutne nema problem.

No raz v skole v prirode som ako clen pionierskej organizacie sa ucastnil pokusu kto vydrzi najviac s hlavou ponorenou v umyvadle. Inak Musicman, hovori ti nieco ironia alebo sarkazmus?

PS: Inak dnes som ludia objavil Cosmosquad, super vecicka. Taky tvrdsi jazz/prog....
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #85 kedy: 21. September , 2008, 19:18:55 »

veru ironia osudu pre hercov a spevakov je to ze mal nejakeho kamosa najebaval sa s nim veril mu a po 20 rokoch sa dozvie ze ho natieral a ten mu na to povie ze sorry on to tak nemyslel  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

ale to je ich vec my to mame v p...ci lacnejsi chleba nebude  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #86 kedy: 22. September , 2008, 13:02:49 »

ja poznam od neho akurat troch cunikov a to sa mi naramne paci.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #87 kedy: 11. Október , 2008, 01:49:26 »

ja poznam od neho akurat troch cunikov a to sa mi naramne paci.
trefnost bambusovho prispevku opat nastavila nove limity v ludskej komunikacii.

rudy, inak ty fakt ine nevies, len furt picovat, mam taky pocit. v jednej teme si cerveny jak makakova rit a tu picujes na kazdeho, kto prezradil aparatcikovi, ze obloha je to modre smerom hore. ani sa nedivim duskymu, ze pusta na tvoju adresu, to co pusta. i ked to nie je zrovna korektne.

povedal by som, ze musis asi verit v boha alebo este vacsiu picovinu a cakat na tucnu spasu, ktora rovno otoci aj fyzikalne zakony, ked sa ti na realnom svete vlastne asi vobec nic nepaci.

Bleee
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
udry
Hosť
« Odpoveď #88 kedy: 11. Október , 2008, 07:19:52 »

trefnost bambusovho prispevku opat nastavila nove limity v ludskej komunikacii.

rudy, inak ty fakt ine nevies, len furt picovat, mam taky pocit. v jednej teme si cerveny jak makakova rit a tu picujes na kazdeho, kto prezradil aparatcikovi, ze obloha je to modre smerom hore. ani sa nedivim duskymu, ze pusta na tvoju adresu, to co pusta. i ked to nie je zrovna korektne.

povedal by som, ze musis asi verit v boha alebo este vacsiu picovinu a cakat na tucnu spasu, ktora rovno otoci aj fyzikalne zakony, ked sa ti na realnom svete vlastne asi vobec nic nepaci.

Bleee
No takto iggy.Každy tvoj oponent je pre teba "potencialny nepriatel". A kedže  tema kde si  "svojimi znalostami zo študia socialnej prace" nemohol pokračovat lebo je zamknuta,tak potrebuješ asi pokračovat tu.  K veci: ak je podražanie kamaratov,udavavanie/donašanie,farizejstvo a pod. u teba p*čovina,tak tvoje moralne a ludske hodnoty sa rovnaju  pluvancu na chodniku. Podla tvojich viacerych prispevkov je zrejme,že uznavaš len "Ja,ja,ja a len ja-podstatné je to,čo je dobre pre mna. Že to urobi zle niekomu druhemu?-srat nanho." No aj taki ludia žiju medzi nami. A v čo verim ja?- to je moja vec. Ja žijem v realnom svete,nečakam na spasu, ale to neznamena,že sa mi musi pačit  svinsvo,chrapunstvo,podrazy,egoiizmus,namyslenost,sebeckost atd. Aj ked niektori ludia tym ovplyvaju viac než dost.  Žmurk
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #89 kedy: 12. Október , 2008, 22:40:31 »

No takto iggy.Každy tvoj oponent je pre teba "potencialny nepriatel". A kedže  tema kde si  "svojimi znalostami zo študia socialnej prace" nemohol pokračovat lebo je zamknuta,tak potrebuješ asi pokračovat tu.  K veci: ak je podražanie kamaratov,udavavanie/donašanie,farizejstvo a pod. u teba p*čovina,tak tvoje moralne a ludske hodnoty sa rovnaju  pluvancu na chodniku. Podla tvojich viacerych prispevkov je zrejme,že uznavaš len "Ja,ja,ja a len ja-podstatné je to,čo je dobre pre mna. Že to urobi zle niekomu druhemu?-srat nanho." No aj taki ludia žiju medzi nami. A v čo verim ja?- to je moja vec. Ja žijem v realnom svete,nečakam na spasu, ale to neznamena,že sa mi musi pačit  svinsvo,chrapunstvo,podrazy,egoiizmus,namyslenost,sebeckost atd. Aj ked niektori ludia tym ovplyvaju viac než dost.  Žmurk
na temu, co si tu vytiahol ako nejaku pochybnu referenciu k comu ani neviem, ci je argument, ci nazor, ale je to kazdopadne p*čovina, si ani uz nepamatam. asi som ju zdaleka neprezival tak intenzivne ako ty  Cmuk chlapci ... skor som poukazal na tvoj pristup k diskusii. ostatne aj teraz si naozaj velmi zvlastne zareagoval. takze podla mojich prispevkov je zrejme, aky som sebec a farizej, hej?  Som frajer v realnom svete potom podla tvojich prispevkov zijes uplne sam, a tak dufam, ze nam vsetkym o nom porozpravas este zopar mudrosti...

nuz ale k veci. nepoznam nohavicu, ani ty ho nepoznas. ani nikto tu na fore. mozme sa domyslat tak akurat z jeho tvorby, aky je to clovek a myslim, ze podla toho by sme sa mohli zhodnut, ze prinajmensom zaujimavy, ja by som za seba kludne pridal aj uprimny, srdecny a dobry. z toho plynie urcita moja nevola verit tomu, ze by sa choval podla toho, co sa tu snazis tlacit - zradzat kamaratov atd... opakujem - nevieme. ani ja, ani ty. podla toho "dokumentu", co sem pejstol ff, sa mi skor zda, ze niekde nieco tresol, co si zrovna nepremyslel, ale zeby zrovna privlastky "svinstvo, chrapunstvo..." a vsetky tie dalsie, co si spomenul na to sedeli, sa mi nezda. je o nom zname, ze bol alkac a viem si celkom realne predstavit situaciu, ako som tiez kdesi cital, ze skratka nejaky pan jarkovi nakupil panaky a popytal sa ho na kamaratov a on, opita huba, porozpraval. ziadna katastrofa. ostatne komu sa co v tom dosledku stalo? hlavne mi pripada zvlastne, ze to na neho vytahuje po 20-tich rokoch len tak zrazu niekto, po kom ani pes nestekne. skor nez tvrdenie "nohavica je farizej" sa tu proste ovela jasnejsie tlaci "hutka je zavistivy"... to je vsetko.

no a ze furt picujes, to je vec, na ktoru uz sme si tu, myslim, zvykli. a mozes namietat, ze aj ja to robim, akurat ja z toho mam srandu a z teba ide dojem, ze si do biela rozohneny v kazdom druhom threade. ostatne preco mas uz treti nick?
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 23 otázok.