Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 09:50:47
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jaromir Nohavica  (Prečítané 37053 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #90 kedy: 12. Október , 2008, 23:03:16 »

No iggy zas si nepochopil-ako vždy. Keby si bol pozorne čital celu diskusiu v tejto teme /aj ked si pravdepodobne nemal možnost čitat to čo sa zmazalo/ tak by si "možno" prišiel na to : 1, ako vlastne tato  debata začala
       2, že v tej debate už nešlo len o J.N.
Takže je z mojej strany zbytočne to dalej rozoberat.
 Neboj,nie som do biela rozohneny,ani ma vobec netrapi či moje prispevky niekto čita alebo čo si o nich mysli. Aby som si robil z diskusneho fora "tažku hlavu"-tak to ani omylom.
 Prečo mam treti nick? Dobre že si pripomenul-už je načase zmenit / aby mi zas niekto nevyčital,že nahanam počet prispevkov/.
 A povedz,čo si ty predstavuješ pod pojmom "furt pičuješ" ?
 Jo a ta "pochybna referencia"- no človek je hold  tvor zábudlivy.

Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #91 kedy: 13. Október , 2008, 08:57:28 »

udry preco len taka kratka odpoved nejak to zacinate flakat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #92 kedy: 13. Október , 2008, 09:04:33 »

A toho Nohavicu nechte na pokoji.Skus lupu podstrčit pod rit toho Hutku.Je to po hudobnej stránke niktoš ktorý vzal roha ked bolo tu treba niečo robit a teraz je mudrý ako Palackého prdel.Je to falošný zmetek ktorý sa zrazu začal hrat na charekterného aa spravodlivého lebo po nom ani pes neštekne.Aprečo by aj mal.Nohavica niečo dokázal a neverím ani trochu tým Hutkovým blábolúm.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #93 kedy: 13. Október , 2008, 21:10:17 »

ja som z komunizmu prezil tri roky, cize som ho prakticky nezazil. Stacilo mi vsak to, co som videl v TV, hlavne dokument Papierove hlavy.
Viem ze v zoznamoch udajnych STBakov a agentov je kopa slusnych ludi, ktorych poznam a viem ze nic zle nerobili. Takze mi pride dost odveci ked na niekoho zacnu vytahovat ze bol hento tamto. To este vobec nic neznamena. Osobne mi vrie krv v zilach z sk...rvenych novinarov, ktori chcu robit za kazdu cenu skandaly a je im jedno, ci je to pravda alebo nie, alebo komu tym ublizia. Preto nepozeram spravy a prakticky ani TV uz vobec. A citim sa omnoho lepsie ked ma vsetky tie dristy s ktorymi tam strasia bububu zasahuju v co najmensej miere.
Zvykol som sa casto na fore hadat, az kym mi raz niekto neprilepil taky obrazok kde bolo napisane: Hadanie sa na internete je ako beh na paraolympiade. Aj ked vyhras stale si retard.
Naco sa hadat? relax

Zdravíčko
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #94 kedy: 14. Október , 2008, 19:51:08 »

A povedz,čo si ty predstavuješ pod pojmom "furt pičuješ" ?
urazky, nekonstruktivnu (ak to tak vobec mozno nazvat) kritiku, chytanie za slovicka, snahu provokovat aj za cenu protirecivosti vlastnych nazorov, skratka tvoje ucinkovanie vo vacsine tem.  Cmuk chlapci
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
udry
Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 14. Október , 2008, 20:13:55 »

urazky, nekonstruktivnu (ak to tak vobec mozno nazvat) kritiku, chytanie za slovicka, snahu provokovat aj za cenu protirecivosti vlastnych nazorov, skratka tvoje ucinkovanie vo vacsine tem.  Cmuk chlapci
To je všetko ? Čakal som viac.  Cmuk chlapci   No dobre iggy,budeme si žit každy vo svojom svete a nebudeme si jeden druheho všimat,resp. reagovat. Určite maš vela priatelov s ktorymi si rozumieš a vela vhodnych tem o ktorych možete debatovat. Tak nestracaj čas a energiu so mnou. Zdravíčko
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #96 kedy: 02. November , 2008, 15:12:01 »

asi ste už videli film Rok ďábla... sila, však? a som rada, že Plíhal ešte nevybuchol do neba...  :) aspoň teda dúfam, lebo nič o jeho smrti som na nete nenašla... keby náhodou už áno, dajte mi niekto vedieť.  :)
pieseň na spríjemnenie dnešného popoludnia
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #97 kedy: 02. November , 2008, 16:29:08 »

asi ste už videli film Rok ďábla... sila, však? a som rada, že Plíhal ešte nevybuchol do neba...  :) aspoň teda dúfam, lebo nič o jeho smrti som na nete nenašla... keby náhodou už áno, dajte mi niekto vedieť.  :)
pieseň na spríjemnenie dnešného popoludnia

Nie robil som s nim kedysi rozhovor a bol vcelku zivy :)
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #98 kedy: 02. November , 2008, 16:32:30 »

tak to som rada  :) :) a kde si môžem ten rozhovor pozrieť?
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #99 kedy: 02. November , 2008, 18:14:46 »

tak to som rada  :) :) a kde si môžem ten rozhovor pozrieť?
Tu je Žmurk

http://gitaristi.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=41:karel-plihal-rozhovor&catid=2:reportaze

Jejej to bolo davno. Este tam mam vcelku kratke vlasy Beeee
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #100 kedy: 02. November , 2008, 18:31:14 »

jéj, dik  :) mám pocit, že Ťa odniekiaľ poznám, asi z koncertov...
a nevieš, či si Plíhal naozaj prešiel tými problémami, ktoré riešili vo filme Rok ďábla?
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #101 kedy: 02. November , 2008, 19:16:52 »

jéj, dik  :) mám pocit, že Ťa odniekiaľ poznám, asi z koncertov...
a nevieš, či si Plíhal naozaj prešiel tými problémami, ktoré riešili vo filme Rok ďábla?
Pokial viem tak z toho filmu okrem Jarkovych problemoch s pitim vela pravdy nie je... :)
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #102 kedy: 15. November , 2008, 15:29:24 »

Pokial viem tak z toho filmu okrem Jarkovych problemoch s pitim vela pravdy nie je... :)
ale naopak, cele je to podla skutocnej udalosti, velmi presne zmapovane  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #103 kedy: 15. November , 2008, 16:01:57 »

ale naopak, cele je to podla skutocnej udalosti, velmi presne zmapovane  Bavím sa skvele

ale Iggy, nemyslela som tie absurdnosti, ale to, či mal Plíhal naozaj tie psychické problémy...  :)

a posielam Ti rozprávku...   
celkom mi po tom filme prirástol k srdcu a začína sa mi páčiť :)
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #104 kedy: 16. November , 2008, 01:55:55 »

do prdele so vsetkymi..

top darmodej:

Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.