Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 06:13:19
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jaromir Nohavica  (Prečítané 36985 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #135 kedy: 25. Marec , 2009, 16:00:05 »

Ja len dodam, ze netreba zabudat na to ze je aj skvely textar, dovolim si tvrdit, ze je to jeho najsilnejsia stranka. Excelentne vie pracovat s historiou, satirou, detailami. Urcite vam neusiel ten silny pribeh, ktory je obsiahnuty v piesni "Tešinská"  Neuveritelne opisane obdobie a prostredie do ktoreho ma posluchac chut sa preniest. Ale posledna veta až zamrazí "Ješte že človiek nikdy neví, co ho čeka" Pre tych co to este nepoculi ide o obdobie roku 1910 teda par rokov pred 1.svetovou vojnou.
« Posledná zmena: 25. Marec , 2009, 16:08:57 od Yaro » Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
ANTISOCIAL6661
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

Alex6661

« Odpoveď #136 kedy: 21. Júl , 2009, 19:06:24 »

Mam vsetky jeho CD,Jarek Nohavica je muzikant,a myslim,ze aj clovek,akych je malo!
« Posledná zmena: 21. Júl , 2009, 19:07:51 od ANTISOCIAL6661 » Zaznamenané

ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #137 kedy: 08. September , 2009, 19:09:43 »

nedavno sa mi podarilo pozriet si jeho koncert v drevenom kostoliku v kezmarku. aj ked nie som nejaky extra velky fanusik zanru, aj jeho pesnicky poznam viacmenej len z rychlika, tak musim povedat, ze jeho vystupenie...ehm pardon stretnutie s nim (ako to sam nazval :) ), sa mi velmi pacilo. aj vdaka tomu miestu to malo taku zvlastnu, komornu atmosferu, pesnicky nenudily, pobavili. a celkovo z neho vyzarovala taka zvlastna energia. velmi prijemnym pan so zmyslom pre humor.

zaujimavostou je, ze hral aj na 7strunnej akustickej gitare, ktoru mu postavil cesky gitarar jan michalek, ladenu ju mal do nejakeho divneho, zrejme open ladenia, bud open H alebo open E so siedmou strunou ladenou do H alebo tak nejako (nepamatam sa uz, aj ked hovoril o tom), znelo to zaujimavo.

fotky na http://nohavica.cz/cz/koncerty/2009_9_koncerty/konc_9_2009_foto.htm

« Posledná zmena: 08. September , 2009, 19:10:50 od styrioci » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #138 kedy: 26. December , 2009, 19:17:56 »

na STV2 ide zaznam koncertu z turne po kostoloch, aj s nejakym hostami tam je. kto si chce trosku srpavit naladu  Na zdravie!
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #139 kedy: 26. December , 2009, 20:21:13 »

Nechcem sa nikoho dotknut......ale vsetci tito Nohavicovia, Hutkovia, Krylovia, Nedvedi atd....mi strasne piju krv...ale monohym inym prinasaju radost a nie je ich malo.....takze respekt a uznanie ano....ale do mojho playera nie:-)
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #140 kedy: 27. December , 2009, 14:52:22 »

Nechcem sa nikoho dotknut......ale vsetci tito Nohavicovia, Hutkovia, Krylovia, Nedvedi atd....mi strasne piju krv...ale monohym inym prinasaju radost a nie je ich malo.....takze respekt a uznanie ano....ale do mojho playera nie:-)
Jasne kazdemu co jeho jest. Ja by som ich ale celkom do jedneho vreca nedaval. Medvedi su prischnuti romantici, v kazdej jednej piesni je az prilis sladko. U nas doma je to vecny boj, moji rodicia medvedi ano, nohavica nie. A ja presne naopak.  Popiskujem si
« Posledná zmena: 08. Február , 2011, 15:04:48 od Yaro » Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #141 kedy: 03. Január , 2011, 21:47:28 »

mr. Nohavica dal k dispozicii na svojej stranke volne k stiahnutiu torrent posledneho DVD http://www.nohavica.cz/cz/diskografie/dvd/dvd_advent.htm   Zdravíčko
Zaznamenané

evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #142 kedy: 03. Január , 2011, 22:04:43 »

dik za info, uz taham Na zdravie!
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #143 kedy: 10. Január , 2011, 19:01:29 »

ja povazujem prave kryla a nohavicu za velke vynimky v tomto zanri. vsetko ostatne u mna vzbudzuje este negativnejsie pocity, nez tu naznacil jimi.

tie pesnicky su totiz predovsetkym o textoch, hudba je x-torada a spracovanim najjednoduchsia, ako to ide. co sa harmonii tyka, kryl obluboval celkom zaujimave akordy a u nohavicu je zase zaujimava rytmika spevu. kazdopadne to najcennejsie je prave ten dialog pesnickara s publikom, ktore chape, co svojim vystupenim chce vyjadrit. kryl aj nohavica maju vela co povedat . taki nedvedi nemali co povedat uz ked nahravali prvy album. prvoplanove sracicky pre mamicky a autobusarov...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #144 kedy: 10. Január , 2011, 19:03:23 »

ja povazujem prave kryla a nohavicu za velke vynimky v tomto zanri. vsetko ostatne u mna vzbudzuje este negativnejsie pocity, nez tu naznacil jimi.

tie pesnicky su totiz predovsetkym o textoch, hudba je x-torada a spracovanim najjednoduchsia, ako to ide. co sa harmonii tyka, kryl obluboval celkom zaujimave akordy a u nohavicu je zase zaujimava rytmika spevu. kazdopadne to najcennejsie je prave ten dialog pesnickara s publikom, ktore chape, co svojim vystupenim chce vyjadrit. kryl aj nohavica maju vela co povedat . taki nedvedi nemali co povedat uz ked nahravali prvy album. prvoplanove sracicky pre mamicky a autobusarov...

TAK TOTO PODPISUJEM VLASTNOU KRVOU  Bavím sa skvele tych nedvedov to si uplne rozmaaazol po tej koleji na ktorej stirali tu rosu
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #145 kedy: 10. Január , 2011, 19:05:32 »

Rudenko,kde si?Napíš niečo na túto Tvoju oblúbenú tému. Bavím sa skvele
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #146 kedy: 10. Január , 2011, 19:06:15 »

Rosu stíral Wabi Danek  Bavím sa skvele
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #147 kedy: 10. Január , 2011, 19:07:30 »

Som si spomenul že v čase najväčšej slávy Nedvědofcóf Bavím sa skvele im v čechách hovorili Grizly brothers Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #148 kedy: 10. Január , 2011, 19:10:59 »

Rosu stíral Wabi Danek  Bavím sa skvele

asi nemali dost vlastnych tak davali covery  Bavím sa skvele ci ja som myslel asi nejaku inu ich vec.. po ich koncerte na pasienkoch spred si 10 rokov mam seriozny blackout a obavam sa ze to dost zasiahlo moj neskorsi vyvoj
« Posledná zmena: 10. Január , 2011, 19:11:37 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #149 kedy: 10. Január , 2011, 21:50:28 »

Inak pekny koncert... resp. to dvdcko, co ponukol Karol. Akurat poznam Mařenku.  ha ha ha
Zaznamenané

Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.