Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 13:48:38
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SINCE  (Prečítané 5859 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Fildo
nováčik
*
Príspevkov: 54

« kedy: 21. September , 2008, 10:52:03 »

Nazdar kolegovci gitaráci..
Kedže už máme s mojou kapelou SINCE nahratý prvý demo materiál,tak som sa rozhodol prezentovať ho aj tu.
Kapelu sme dali dokopy minulý rok v decembri,no speváka sme zohnali až tento rok na jar.Ešte pracujeme na mixáži ďaľších skladieb.
Rád by som si prečital Vaše názory,pripomienky,na našu bandu..

http://bandzone.cz/since
         http://www.mkmb.sk/since/
         http://www.myspace.com/sincesk
         http://www.since.sk/
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 21. September , 2008, 11:13:40 »

chalani super nasup, vyborne spravene, mal by som len par postrehov, frazovanie spevu mi velmi pripomina slovensku  kapelu Lunatic Gods, pripadne ceskych Cruel hlavne v songu Pocit. (ja viem ja som chory vzdy vsade pocujem uz nieco co niekto hral) Po hudobnej stranke je citit, ze ste este nevycerpali svoje moznosti, cize verim, ze ak sa mate este kam posunut, tak to bude viac nez vyborne. Potom dajte vediet az budete mat koncerty v okoli BA, rad si to pozriem.
Zaznamenané

kuko6
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #2 kedy: 21. September , 2008, 11:20:12 »

Aj mne sa to lubi, mi to fest pripomina system of a down. Len to troska frazovanie v tom spievani by som mozno troska pozmenil, ale inak  Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 21. September , 2008, 11:21:37 »

jasne uz viem.. song Strach je uplne podobny co sa spevu tyka Balade o makovom mlynceku od Lunatic Gods.. inak fakt akoze slusne spravene, pacia sa mi vokaly,gitary sa nijako nevymykaju zanru, parada..
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #4 kedy: 21. September , 2008, 11:25:07 »

ten tool je strasne zjavny  Žmurk ale je tam furt ten bezny problem ze ci sa americky zvuk hodi k slov textom... ale keby sa tam ozval maynard tak tomu celkom verim... hlas a texty. ale to je total problem aj u nas... jezis to solo na konci druhej aaa... naco?  ha ha ha
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 21. September , 2008, 11:32:03 »

jo a mi napadla este jedna vec.. velakrat sa tu rozoberalo, ci sa slovencina hodi do takehoto zanru hudby. Mnoho z nas tu zastavalo nazor ze na slovensku po slovensky a podobne.. jedna kamaratka povedala ale uplne jednoduchu a napriek tomu prudko inteligentnu vec - ak po slovensky, tak len na slovensku..
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #6 kedy: 21. September , 2008, 11:38:23 »

popocuval som to, nie je to sice moj styl no musim pochvalit, je to dobre spracovane, ma to aj hlavu aj pätu a solicka sa mi pacia, len to co tu bolo spomenute sa mi nepaci - frazovanie a text.
mozno v inych pesnickach to sedi viac ako v tychto, no aj tak je to vec vkusu, niekto je na blondyny a iny na brunetky  :)

nech sa dari  Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #7 kedy: 21. September , 2008, 11:43:41 »

jo a mi napadla este jedna vec.. velakrat sa tu rozoberalo, ci sa slovencina hodi do takehoto zanru hudby. Mnoho z nas tu zastavalo nazor ze na slovensku po slovensky a podobne.. jedna kamaratka povedala ale uplne jednoduchu a napriek tomu prudko inteligentnu vec - ak po slovensky, tak len na slovensku..

To je s prepacenim cisty bullshit. So slovencinou je trosku problem, ze je to melodicka rec, tak tomu treba prisposobit texty a vsetci pocujeme, kedy to drhne... je 350 prikladov, ked je neanglictina zaujimavejsia od Orphanage Land cez Gaate po SSOGE.

Ku kapele, mne sa to dost lubi. Nejaky lepsi producent v lepsom studiu by z toho mohol dostat este viac.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #8 kedy: 21. September , 2008, 12:02:52 »

ked je neanglictina zaujimavejsia od Orphanage Land cez Gaate po SSOGE.

Ku kapele, mne sa to dost lubi. Nejaky lepsi producent v lepsom studiu by z toho mohol dostat este viac.

to su ale nejake metlaciny, nie? tak tam je to ine, ked to ma zniet co najviac schizoidne tak by som nasadil bez vahania aj madarcinu.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #9 kedy: 21. September , 2008, 12:09:09 »

to su ale nejake metlaciny, nie? tak tam je to ine, ked to ma zniet co najviac schizoidne tak by som nasadil bez vahania aj madarcinu.

Tak ide o to co je metal podla teba... Gaate by som tam vobec nezaradil a SSOGE s Orphanage Land su dost specificki a to je na nich zaujimave. Naco su nam hudobne a spevacke kopie Metallicy a Slayeru...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #10 kedy: 21. September , 2008, 13:44:13 »

Paci sa mi zvuk (kde sa nahravalo?), posobi to aj celkom zivo, nie ako 100 krat ohrana kopia niecoho. Paci sa mi, ze je spev po slovensky, ale inak sa mi moc nepaci, zatial ma neoslovil ani farbou, ani textom :) (a aha, tuto v druhom songu ten refren a pred nim ta viac kricana cast, to sa mi zacina pacit) Kazdopadne tesim sa a som zvedavy, kam sa pohnete na dalsom deme/albume a tiez medzi tym.

Ja tam pocujem aj The Switch Bavím sa skvele

Vy asi pocuvate modernejsiu hudbu a spevak je odchovany na Tublatanke Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 21. September , 2008, 13:45:55 od Martinlm » Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #11 kedy: 21. September , 2008, 14:01:04 »

...
Vy asi pocuvate modernejsiu hudbu a spevak je odchovany na Tublatanke Bavím sa skvele

a tak vznika zaujimava a originalna muzika...  Som frajer Bavím sa skvele
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #12 kedy: 21. September , 2008, 19:06:30 »

Je to uplne super,ale nesedi mi tam spev...Kazdopadne makajte dalej Na zdravie!
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #13 kedy: 23. September , 2008, 10:51:42 »

neni problem v tom ze je text slovensky ale deklamacia textu je velmi zla. uz na zaciatky jeee di nyyy koho si chcela. vtedy am to bude zniet ok ked bude rytmus textu zodpovedat tomu ako je pirodzene v reci, v zivote nepovies jeeeediy s dlhym eckom ale povies jedinyyyy s prizvukom na JE. A potom prizvuk je na chcela nie na koho. ked sa vam to podari poriesit bude to cele zniet ovela lepsie. Ale inak fajn
« Posledná zmena: 23. September , 2008, 10:52:48 od Lubo » Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #14 kedy: 23. September , 2008, 15:26:11 »

neni problem v tom ze je text slovensky ale deklamacia textu je velmi zla. uz na zaciatky jeee di nyyy koho si chcela. vtedy am to bude zniet ok ked bude rytmus textu zodpovedat tomu ako je pirodzene v reci, v zivote nepovies jeeeediy s dlhym eckom ale povies jedinyyyy s prizvukom na JE. A potom prizvuk je na chcela nie na koho. ked sa vam to podari poriesit bude to cele zniet ovela lepsie. Ale inak fajn
suhlasim  :)
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.