Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 17:20:15
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fieldy  (Prečítané 12438 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
hego-bass
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 125

« kedy: 25. September , 2008, 12:38:12 »

Moj Oblubeny bassgitarista je Reginald "Fieldy" Arvizu. Ma signature basgitaru Ibanez k5, ktora ma brutalny zvuk, a ked slapuje tak je to super. Je to skvely basgitarista s dobrym rytmom,

[/img]
Ruzove struny vyzeraju brutalne
« Posledná zmena: 25. September , 2008, 12:39:25 od hego-bass » Zaznamenané

I'm Bassist.
The best of: Sam Rivers, John Myung, Robert Trujillo
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
Príspevkov: 189

CH-CH-CH AH-AH-AH

« Odpoveď #1 kedy: 25. September , 2008, 16:08:47 »

kks na tej fotke v tricku Iron Maiden sa mi absolutne nepodoba :) to bude asi nieco starsie hmm?

Inac Fieldy je borec, to je jasne... KoRn som zacal pocuvat este jak decko (13 rokov???) ale doteraz patri Fieldy medzi oblubenych... BTW hrava este v KoRne? Resp. funguje este KoRn alebo uz iba cisto Jonathan?
Zaznamenané

one more solo?
hego-bass
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #2 kedy: 25. September , 2008, 16:35:24 »

Jasne hraje tam Fieldy, Jonathan a Munky, Head si dal S Bohom aj David, no Head by mal byt pri nahravani noveho albumu, no a maju bubenika Ray Luzier, ale teraz si korn dali pauzu samozrejme na dobu urcitu:)..
Zaznamenané

I'm Bassist.
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #3 kedy: 25. September , 2008, 17:28:48 »

O Fieldym som čítal že počúva hip hop a je hip hoper a to tričko s IM ma dosť prekvapkalo  ?§!.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #4 kedy: 25. September , 2008, 17:30:33 »

Jasne hraje tam Fieldy, Jonathan a Munky, Head si dal S Bohom aj David, no Head by mal byt pri nahravani noveho albumu, no a maju bubenika Ray Luzier, ale teraz si korn dali pauzu samozrejme na dobu urcitu:)..

Head urcite nebude na novom albume, David by vsak mal byt (ten sa teraz venuje inemu businessu, ma restauraciu). Ray Luzier bol len tiez len docasne, tak ako Jordison.
Zaznamenané
hego-bass
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 25. September , 2008, 17:41:12 »

No ja som cital, ze Korn volaju Heada, na nahravanie ze je v stadiu rozhodovania, no a ze David nasiel si inu kapelu, a uz sanevrati
Zaznamenané

I'm Bassist.
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #6 kedy: 25. September , 2008, 17:43:45 »

No ja som cital, ze Korn volaju Heada, na nahravanie ze je v stadiu rozhodovania, no a ze David nasiel si inu kapelu, a uz sanevrati

Moze byt, ja ich zasa az tak nesledujem, pre mna ja tato kapela davno mrtva, aj ked zopar songov maju dobrych. Ale osobne by som sa cudoval ak by sa Head vratil.
Zaznamenané
hego-bass
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 25. September , 2008, 17:51:13 »

No vidis ja tu kapelku pekne sledujuem..cize som v obraze
Zaznamenané

I'm Bassist.
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #8 kedy: 25. September , 2008, 17:54:39 »

No vidis ja tu kapelku pekne sledujuem..cize som v obraze

Ja som ich sledoval tak po treti album :), sice vsetky ich cd si poctivo kupujem, ale taky posledny album je podla mna okrem Evolution uplna vata, nie je tam vlastne skoro nic nove a ani velmi zaujimave. Ale koncert odohrali vyborne (s Jordisonom).
Zaznamenané
hego-bass
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 25. September , 2008, 17:58:29 »

No hej..pozeral som ho..ale neje to lepsie ako naprilad Mountrex alebo hamerstein s Davidom a Headom
Zaznamenané

I'm Bassist.
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #10 kedy: 25. September , 2008, 18:00:26 »

No hej..pozeral som ho..ale neje to lepsie ako naprilad Mountrex alebo hamerstein s Davidom a Headom

Myslel som aj ten co hrali minuly rok na Hodokvase. Tie ich live DVD su tiez celkom dobre, kedze hraju hlavne hitovky. Mna prestali bavit hlavne kvoli tej vate na albumoch, radsej nech robia songy a nie len kopu nezmyselnych zvukov a do toho uplne priblbly genericky riff ktory sa tvari ako pesnicka.
Zaznamenané
hego-bass
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #11 kedy: 25. September , 2008, 18:01:24 »

Myslel som aj ten co hrali minuly rok na Hodokvase. Tie ich live DVD su tiez celkom dobre, kedze hraju hlavne hitovky. Mna prestali bavit hlavne kvoli tej vate na albumoch, radsej nech robia songy a nie len kopu nezmyselnych zvukov a do toho uplne priblbly genericky riff ktory sa tvari ako pesnicka.

AJ ten som videl spracovany na DVD no nejako ma to neoslovilo ale urite bol lepsi ako na Ostrave bez Munkyho
Zaznamenané

I'm Bassist.
brightsidesuicide
pravidelný návštevník

CH-CH-CH AH-AH-AH

« Odpoveď #12 kedy: 26. September , 2008, 12:48:54 »

no potom co Head odisiel do Jordanu Beeee uz pre mna KoRn nebol tym cim byval.. ono sa to aj dost odrazilo celkovo na tej hudbe... Munky nie je taky vynaliezavy a originalny gitarista akym bol Brian... ale prve 4 albumy... to je uz kult 
Zaznamenané

one more solo?
brightsidesuicide
pravidelný návštevník

CH-CH-CH AH-AH-AH

« Odpoveď #13 kedy: 26. September , 2008, 12:49:56 »

O Fieldym som čítal že počúva hip hop a je hip hoper 

no neviem ci to vyslo ale Fieldy mal nejaku solovku ktoru chcel robit, myslim ze sa to malo volat Fieldy's Dreams alebo tak nejak...
Zaznamenané

one more solo?
hego-bass
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #14 kedy: 26. September , 2008, 14:00:20 »

no neviem ci to vyslo ale Fieldy mal nejaku solovku ktoru chcel robit, myslim ze sa to malo volat Fieldy's Dreams alebo tak nejak...

ANo ono to vyslo pocuval som to no celkom sa mi to paci no nesom raper:))
Zaznamenané

I'm Bassist.
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 22 otázok.