Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 20:38:40
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gitary Hagstrom  (Prečítané 21660 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #75 kedy: 06. Apríl , 2009, 14:14:56 »

ty mas na tie nenastavene gitary nejake stastie. pocuj nebolo by jednoduchsie to nastavit?
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #76 kedy: 06. Apríl , 2009, 14:31:09 »

Včera mi kamarát doniesol od Thomanna môj nový Hagstrom Select Ultra Swede - ľavácky model. Tu sú moje skúsenosti: Prevedenie nemá žiadnu chybičku, gitara vyzerá skrátka skvele. Sklamanie nastalo, keď som chytil gitaru do ruky. Strašne vysoký dohmat a struny aj pri dohmate cca 3-4 mm v niektorých polohách drnčia. Tak ako sa bude správať, keď vyrovnám krk. Reklama, že to má výstuhu tvaru H a resonator je pekná vec, ale moja skúsenosť druhá vec. Preto som ju ani nebral domov a rovno ide naspäť do Nemecka. Buď to nejako spravia, alebo nech vymenia za normálny kus.

na ake ine gitary si doteraz hral a ake mas s nimi skusenosti ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #77 kedy: 06. Apríl , 2009, 14:53:15 »

Včera mi kamarát doniesol od Thomanna môj nový Hagstrom Select Ultra Swede - ľavácky model. Tu sú moje skúsenosti: Prevedenie nemá žiadnu chybičku, gitara vyzerá skrátka skvele. Sklamanie nastalo, keď som chytil gitaru do ruky. Strašne vysoký dohmat a struny aj pri dohmate cca 3-4 mm v niektorých polohách drnčia. Tak ako sa bude správať, keď vyrovnám krk. Reklama, že to má výstuhu tvaru H a resonator je pekná vec, ale moja skúsenosť druhá vec. Preto som ju ani nebral domov a rovno ide naspäť do Nemecka. Buď to nejako spravia, alebo nech vymenia za normálny kus.
Mam taky pocit, ze si uplne neschopny clovek v nastaveni a poziadavkach na gitary a vymyslas zbytocne.
To, ze ma NOVA gitara nejaky iny dohmat, na aky si zvyknuty je vec nastavenia asi dna, max. dvoch dni. To, ze struny drncia je TIEZ NORMALNE Si píš!!! pri novej gitare a aj to sa da nastavit.

Viac trpezlivosti a menej narocnosti. :)

Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:02:36 »

To, ze ma NOVA gitara nejaky iny dohmat, na aky si zvyknuty je vec nastavenia asi dna, max. dvoch dni.
Ja teda neviem,ale mne to vždy trvalo max. 1 hodinu aj s fajčiarskymi. :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #79 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:06:15 »

Ja teda neviem,ale mne to vždy trvalo max. 1 hodinu aj s fajčiarskymi. :)

kolko mas za hodinu fajciarskych ? onehda si ma tu opisoval, ako som v Piane fajcil jednu od druhej, preto sa pytam :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:07:44 »

kolko mas za hodinu fajciarskych ?
... o jednu menej ako Ty.... :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #81 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:15:20 »

ja mam skor dojem, ze ropucha nie je v gitare, ale v tebe..  Zdravíčko takyto zakaznik je sen kazdeho predavaca...reklamovat gitaru, len preto, ze mi nesedi nastavenie a ani som sa nepokusal s tym nieco robit *rehotajuci sa smajlik, leziaci na zemi*

ako viem, ze je moznost vratit tovar do niekolko dni, bez udania dovodu, ale toto je fakt, ze silna kava  Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #82 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:35:29 »

Este som zabudol dodat, ze ak by si bol moj zakaznik a vratil mi gitaru kvoli tomu, ze mas nizky dohmat a este rozne picoviny, tak by som Ti tu gitaru asi otlkol o hlavu a potom, ak by bola zlomena tak by som ju zobral naspat...  Bavím sa skvele
 Na zdravie!

Teraz ma este napadlo, ako si pisal o tej Schectere. V nasich hudobninach doslo asi 30 Scheceterov od 6 tis. do cca 24 tis. starej meny. A ZIADNEJ, este raz ZIADNEJ som sa nastaveniam nepotreboval venovat viac ako tak doladit gitku, nastavit snimace a mozno tak nizsie struny, hlavne u tych nizsich modeloch. TOT VSJO Si píš!!! :)
 Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #83 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:37:39 »

aaale ved uz ho nechajte no.. nabuduce  si to da uz nastavit a bude to..
Branko... co Lenka?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #84 kedy: 06. Apríl , 2009, 15:38:38 »

Branko... co Lenka?  Bavím sa skvele
ach...  Smútim  Beeee  :)
 Na zdravie!

... vecer sa dozvies..  Zdravíčko
Zaznamenané

arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #85 kedy: 06. Apríl , 2009, 19:38:09 »

Pozrite možno mám smolu a možno som fakt neschopný nehádam sa. Toto sú fakty. Schechter mal prehnutý krk - vyrovnal som ho, znížil kobylku a drnčali pražce ako divé. Brúsiť ich nebudem, nie som gitarár, tak sorry. Hagstrom - pozriem na hmatník - bol prehnutý do tvaru S - s tým sa asi veľa nenarobí. Dohmat bol 4 mm a už drnčali struny. Tak načo to dávať nižšie? Však by začali chytať, nie. Toto nie je o skúsenostiach len ale o sedliackej logike. Vinu dávam tomu, že sú to ľavácke modely a tam si stále nie veľmi z čoho vybrať .. výstupná kontrola je nanič. Momentálne mám síce len Ibanez GRG 170, ale má hmatník oproti Schecteru v poriadku. Druhá vec, že je hluchá. Predtým som mal robené gitary, ktoré mali rôznu kvalitu.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #86 kedy: 06. Apríl , 2009, 20:19:56 »

takyto zakaznik je sen kazdeho predavaca...reklamovat gitaru, len preto, ze mi nesedi nastavenie a ani som sa nepokusal s tym nieco robit *rehotajuci sa smajlik, leziaci na zemi*

ako viem, ze je moznost vratit tovar do niekolko dni, bez udania dovodu, ale toto je fakt, ze silna kava  Zdravíčko

Este lepsi pripad... si zober ze Ti niekto s kamennym xichtom "bez dovodu" vrati do 7 dni hocico. Zahral si, tak nech poskusa niekto dalsi. Posles mu nabuduce nieco dalsie? To uz skor pochopim, ked niekto vrati, ze mu gitara za 30 EUR drnci na 15. prazci a hra horsie ako Taylorka.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #87 kedy: 06. Apríl , 2009, 20:36:36 »

Este lepsi pripad... si zober ze Ti niekto s kamennym xichtom "bez dovodu" vrati do 7 dni hocico. Zahral si, tak nech poskusa niekto dalsi. Posles mu nabuduce nieco dalsie? To uz skor pochopim, ked niekto vrati, ze mu gitara za 30 EUR drnci na 15. prazci a hra horsie ako Taylorka.
vies ako som to myslel Žmurk v oboch pripadoch to vyznelo tak, ze si objednal padlo a vadilo mu nastavenie, tak to poslal naspat. ak som urobil ukvapeny nazor a zle ho zhodnotil, tak sa mu ospravedlnujem, ale ked si predstavis tu situaciu tak, ako vyznela, ze objednam si dve gitary, ktore zrejme dosli nenastavene, tak som ich poslal naspat, tak je to viac ako usmevne.

predstav si pripad, ze ako obchodnik predas 10gitar a 10 sa ti ich vrati s tym, ze su zle a vsetko co potrebuju spravit je, ze ich nastavis. neklepne ta? Bavím sa skvele
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #88 kedy: 06. Apríl , 2009, 23:31:38 »

Mna pri tomto citani napadla jedna vec trochu od veci.
Ze kupis si nove auto a vratis ho lebo sa ti v nom zle sedi, mas daleko sedadlo, nedociahnes na volant a pedaly... ha ha ha
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #89 kedy: 07. Apríl , 2009, 06:48:14 »

S tým autom to bol fakt od veci príklad. To by chcelo asi vidieť v akom stave tie gitary prišli. Opakujem pre tých, čo nevedia poriadne čítať: SCHECTER SOM VYROVNAL KRK IMBUSOM, ZNÍŽIL DOHMAT A TO NIE ŽE DRNČALO, ALE CHYTALO STRUNY, NEMALO TO ŽIADEN SUSTAIN. A TEN DOHMAT NEBOL IDEALNE ZNÍŽENÝ EŠTE, BOL TAK CCA 2-3 MM - ČO NIE JE ŽIADNA VÝHRA. HANGSTROM MA PREHNUTÝ KRK TO TVARU S, ČIŽE OD 22 PRAŽCU TO VSTUPA CCA DO 12 POTOM TO ZAČNE KLESAŤ CCA PO 8 PRAŽEC A ZAS VSTUPA. DOHMAT JE CCA 4-5 MM A UŽ TO V KRITICKÝCH MIESTACH DRNČÍ. TAK NAČO TO DÁVAŤ DOLU, VŠAK TO BUDE EŠTE HORŠIE. A poznámka od veci. Tiež som obchodník. Predávam síce iné veci ako gitary a to pobyty v mojich dvoch penziónoch. A keď zákazník s niečim nie je spokojný, tak sa to snažím riešiť a takým veciam predchádzať. To ako by som povedal, však načo tam riadiť, spať sa tam predsa dá, aj keď je tam špina, nie? Však nech si to vyriadi zákazník, keď sa mu to nepáči. Čo vy na to. Zaplatili by ste mi za taký pobyt, alebo by ste ma niekam poslali?Si píš!!!
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.