Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 18:35:36
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BJD 2008  (Prečítané 20887 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #45 kedy: 25. Október , 2008, 12:12:36 »

nerobim
Zaznamenané

bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #46 kedy: 25. Október , 2008, 12:15:01 »

nerobim

robíš.  Smútim
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 25. Október , 2008, 12:16:06 »

robíš.  Smútim

ale nerobi. on nie.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #48 kedy: 25. Október , 2008, 12:17:11 »

ale nerobi.

Bryndzove halusky?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 25. Október , 2008, 12:18:03 »

a co to robim??? :) ved si sa sama rozhodla, ze zanechas tanca a to je pekne rozhodnutie!!!! urobis tym stastnym minimalne jedneho cloveka, ktory nebude musiet tancovat v bubucnosti s tebou... a ver mi, ze je to dobry skutok.
Zaznamenané

bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #50 kedy: 25. Október , 2008, 12:20:37 »

ale nerobi. on nie.

vidíš? oklamal si ma.... a Tebe som verila...  Smútim

nikdy som netancovala vo dvojici... len sama...
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 25. Október , 2008, 12:26:07 »

tancovat sam, to mi silne pripomina inu vec co sa robi vacsinou parovo, ale da sa aj individulane
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #52 kedy: 25. Október , 2008, 12:27:11 »

ved si sa sama rozhodla, ze zanechas tanca a to je pekne rozhodnutie!!!!
podepisuji v plnem rozsahu!!!  Bravooo

mimochodom The Bad Plus boli uplne zle. Uz som to par ludom povedal tam na jazzakoch ale myslim, ze sa mi podarilo velmi pekne prirovnanie tak skusim: pripadalo mi to ako psychopat, ktory obdivuje zivot a tak unesie cloveka, prerazi ho niekolkymi ostrymi predmetmi, stiahne ho z koze, odhali par vnutornych organov, skratka utrpenie ako svina, vidite ako to funguje, stale zije, ale je to hruza hruz. Kapela zvolila uplne vhodny nazov a proste polosialene rozpitvala pesnicky, ktore funguju. Rasto uz to tu x-krat spominal a zostava mi akurat to potvrdit - ked je song dobre napisany, tak funguje ako ska, rock, metal, klasika, je to uplne jedno. Oni zahrali dobre napisane songy, takze zabit to nemohli. To je ale tak vsetko. Pridana hodnota nula.

Hentych troch onanistov som sa inak tiez dost bal, ale bolo to pekne. Sice zase polovica koncertu boli stvorakordove kokotiny s tupymi onanovackami, ale ostatna polovica bola skvela. Miller si to u mna uplne hrou na ten basklarinet vyzehlil. Clarke na tom kontrabase tiez velmi prijemne prekvapenie. A tieto dve boli aj pekne pesnicky. Ta prva, a druha, kde sa predvadzal Wooten, typicka funky sracka, ale budiz mu odpusteno... vsehovsudy to bolo velmi dobre (i ked teda ci zrovna na standing ovations, to neviem).

bukake som nevidel a z madarov len kusok, boli vsak potichu, vzadu som poriadne nic nepocul. co som pocul, tak zaujimave harmonie, inak dost nuda a bajuzaty gitarista s priserne otrasne zlym zvukom.
« Posledná zmena: 25. Október , 2008, 12:35:36 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #53 kedy: 25. Október , 2008, 12:27:26 »

a co to robim??? :) ved si sa sama rozhodla, ze zanechas tanca a to je pekne rozhodnutie!!!! urobis tym stastnym minimalne jedneho cloveka, ktory nebude musiet tancovat v bubucnosti s tebou... a ver mi, ze je to dobry skutok.

mne by sa pacilo, ak by este tancovala a to velmi :)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #54 kedy: 25. Október , 2008, 12:34:45 »

Zeck, nebal ju, dobre ?
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #55 kedy: 25. Október , 2008, 12:42:46 »

Zeck, nebal ju, dobre ?

on ma nebalí, len tomu rozumie.  :)

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."
  -  Friedrich Nietzsche

a tak to cítim aj ja.   Žmurk takže tanca sa nevzdávam... a vy ostaňte doma.  Som za vodou kámo
« Posledná zmena: 25. Október , 2008, 12:44:46 od brambora » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #56 kedy: 25. Október , 2008, 12:44:49 »

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."
  -  Friedrich Nietzsche

a tak to cítim aj ja.   Žmurk
ti co tancuju, vnimaju mozno muziku srdcom, alebo inymi organmi. ti co pocuvaju, ju vnimaju usami...  Som frajer
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #57 kedy: 25. Október , 2008, 12:44:57 »

Aj já som za tanec lebo som tam nebol a nevidel to a vraj som o vela prišiel.Tak niekde kde aj ja budem-pekne prosím  Žmurk
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #58 kedy: 25. Október , 2008, 12:46:08 »

Aj já som za tanec lebo som tam nebol a nevidel to a vraj som o vela prišiel.Tak niekde kde aj ja budem-pekne prosím  Žmurk
ak tanec, tak uz nech sa ta baba pri tom vyzlieka...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #59 kedy: 25. Október , 2008, 12:47:06 »

-  Friedrich Nietzsche

a tak to cítim aj ja.   Žmurk takže tanca sa nevzdávam... a vy ostaňte doma.  Som za vodou kámo

presne, nedaj sa! Je to frajer
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.