Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 13:17:06
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BJD 2008  (Prečítané 20822 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« Odpoveď #90 kedy: 27. Október , 2008, 11:06:44 »

kto bol vcera na jarreau-a?som cumel co to mal basak za vymysel.opacne struny a slapoval,ukazovakom buch a palcom trh Fuuha zíram
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #91 kedy: 27. Október , 2008, 13:04:19 »

Vcerajsi den bol taky, ako sa na posledny den jazzakov patri.
Triango bolo prijemne na uvod, dokonca mi ani harmonika prvy krat nevadila. :)
[re:jazz], energicke svieze vystupenie, baba pekne spievala, hudobnici hrali vkusne.
Karen Briggs mala spociatku vela hluchych miest, ked si 10 minut hrali jeden groove a do toho si musel dat kazdy solo. No ked mali skladby hlavu a patu, tak to bolo vyborne. Pacia sa mi unisonove, melodicke nahanacky. Len skoda, ze Burian nedostal viac priestoru, za cely cas nemal tusim ani jedno solo.
Pocas prvej sklaby Al Jerreau, ked sa mohlo fotit, tak sa to nedalo, lebo som nevychadzal z uzasu, co tam ta kapela spustila. Taku namakanu kapelu som zatial videl v zivote asi 2x, Toto a Victor Wooten band. Vacsina v kapele spievala a to kazdy jednotlivec tak, ako nasi solovi spevaci dokopy. Dvaja klavesaci, z toho jeden stihal pri tom hrat na saxafone a spievat, gitarista nejaky gomez z mexika, velmi pekny ton, Stratocaster a nejaka spaniela. Basak mal nielenze naopak basu, ale aj naopak struny, to som prvy krat videl. Mal Music Man bongo. Co sa tyka pana Jarreau-a, tak vyborne. Opat som videl dalsiu metu, kam az sa da hlasovy prejav dotiahnut. Vo mne toto vystupenie asi zanechalo najviac z celych jazzakov.
Uz teraz sa tesim na BJD 2009

Ad. peticia o zachranu PKO. Ano, ta budova uz dycha historiou, 34 rokov jedneho podujatia na jednom mieste je uctyhodne. No v piatok aj v nedelu sa ukazalo, ze ta sala so stolickami a takotou navstevnostou kapacitne nestaci. Okolie PKO tiez nevyzera tri krat reprezentativne na to, ake podujatia sa tam konaju.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #92 kedy: 27. Október , 2008, 13:11:12 »

Vcerajsi den bol taky, ako sa na posledny den jazzakov patri.
Triango bolo prijemne na uvod, dokonca mi ani harmonika prvy krat nevadila. :)
[re:jazz], energicke svieze vystupenie, baba pekne spievala, hudobnici hrali vkusne.
Karen Briggs mala spociatku vela hluchych miest, ked si 10 minut hrali jeden groove a do toho si musel dat kazdy solo. No ked mali skladby hlavu a patu, tak to bolo vyborne. Pacia sa mi unisonove, melodicke nahanacky. Len skoda, ze Burian nedostal viac priestoru, za cely cas nemal tusim ani jedno solo.
Pocas prvej sklaby Al Jerreau, ked sa mohlo fotit, tak sa to nedalo, lebo som nevychadzal z uzasu, co tam ta kapela spustila. Taku namakanu kapelu som zatial videl v zivote asi 2x, Toto a Victor Wooten band. Vacsina v kapele spievala a to kazdy jednotlivec tak, ako nasi solovi spevaci dokopy. Dvaja klavesaci, z toho jeden stihal pri tom hrat na saxafone a spievat, gitarista nejaky gomez z mexika, velmi pekny ton, Stratocaster a nejaka spaniela. Basak mal nielenze naopak basu, ale aj naopak struny, to som prvy krat videl. Mal Music Man bongo. Co sa tyka pana Jarreau-a, tak vyborne. Opat som videl dalsiu metu, kam az sa da hlasovy prejav dotiahnut. Vo mne toto vystupenie asi zanechalo najviac z celych jazzakov.
Uz teraz sa tesim na BJD 2009

Ad. peticia o zachranu PKO. Ano, ta budova uz dycha historiou, 34 rokov jedneho podujatia na jednom mieste je uctyhodne. No v piatok aj v nedelu sa ukazalo, ze ta sala so stolickami a takotou navstevnostou kapacitne nestaci. Okolie PKO tiez nevyzera tri krat reprezentativne na to, ake podujatia sa tam konaju.

1:26 .. gitarista ma naopak struny http://uk.youtube.com/watch?v=lhQyEV4ltn4&feature=related :) napriiiklad.. cize hrube dole, tenke hore a cela gitara vlastne na opacnu stranu.. :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #93 kedy: 27. Október , 2008, 13:15:20 »

basak z waltari takto funguje tiez.
Zaznamenané

o-yep sro
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #94 kedy: 27. Október , 2008, 13:30:05 »

.......ja si budem musieť počkať kým to stv dá do vysielania........
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #95 kedy: 27. Október , 2008, 13:58:43 »

Imbus: Počas vystúpenia Karen Briggs mal Burian minimálne jedno sólo, pamätám si to. Niekedy ku koncu vystúpenia. Inak ak mám písať svoje dojmy, tak by som sa opakoval po Imbusovi. Tangáči mohli byť hlasnejšie. Keď mi za chrbtom kecali postávajúci ľudia, mal som problém počúvať tichšie pasáže. Inak tiež nie celkom chápem, prečo by Jazzáky mali tak lipnúť na PKO. Tradícia je fajn vec a to miesto má svoju minulosť, ale kapacitne fakt nestačilo. A to som bol iba v nedeľu, chcel som ísť na troch onanistov v piatok, ale robil som. Na druhej strane neviem, kam by sa teraz Jazzáky mohli presťahovať. Aby to malo väčšiu kapacitu a reprezentatívnejší vzhľad, ale zároveň si to zachovalo nejakého klubovo koncertného ducha a nebola to nejaká odľudštená a akusticky zlá športová hala, alebo čosi. 
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #96 kedy: 27. Október , 2008, 14:18:38 »

Imbus: Počas vystúpenia Karen Briggs mal Burian minimálne jedno sólo, pamätám si to. Niekedy ku koncu vystúpenia.
Aano mas pravdu, v pridavku jedno mal. Vtedy som ho prave fotil, inak tam len tak nezaujimavo postaval a cosi si brnkal. :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #97 kedy: 27. Október , 2008, 14:48:25 »

Pre mna najprijemnejsim prekvapenim tychto jazzakov bola Karin Alyson, ktora vystupovala v sobotu. Nielen, ze ona vyborne spievala a hrala na klaviri, ale aj cela kapela bola uzasna. Gitarista hrajuci na nylonovej akustike ma takisto zaujal ovela viac, ako Giafranco Continenza, ktory hral pred nimi...z celeho ich vystupenia isiel vyborny feeling a bolo citit radost z hrania... :)
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #98 kedy: 27. Október , 2008, 15:03:52 »

Ano, ta sa aj mne pacila zo soboty najviac. To bolo radost pocuvat taku MUZICKU.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #99 kedy: 27. Október , 2008, 19:24:25 »

Pre mňa bola jednoznačne najlepšia huslistka – Karen Briggs...

Všeobecne uprednostňujem inštrumentálnu hudbu, a v jazze úplne, preto mi ani Al Jarreau až tak nesedel, skoro vôbec, napr. už len jeho basák (s hlbokým hlasom) mal podľa mňa krajší a zaujímavejší hlas  :) Dúfam, že Al Jarreau sa na toto fórum nedostane...   Popiskujem si
A ešte ma znovu nesklamal Breiner, i keď na akordeón si asi nikdy nezvyknem...  ?§!.
A aj v Re:jazze boli vynikajúce pasáže – hlavne tie bezvokálové...
Takže pre mňa vrchol džezákov - S.M.V. a Karen Briggs.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #100 kedy: 27. Október , 2008, 19:26:07 »

bol som iba v piatok, ale miestami sa mi pacili the bad plus viac ako SMV, ale celkovo SMV vedie. bukkake tiez velmi prijemna muzika.
Zaznamenané

o-yep sro
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #101 kedy: 27. Október , 2008, 19:30:10 »

bol som iba v piatok, ale miestami sa mi pacili the bad plus viac ako SMV, ale celkovo SMV vedie. bukkake tiez velmi prijemna muzika.

jéj, tak dobre, že ten chlap, čo včera vedľa mňa vykrikoval, aby si všetci sadli, si nebol Ty... aj som sa bála postaviť...  No hanbím sa..
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #102 kedy: 27. Október , 2008, 19:37:05 »

no pekne  ha ha ha nie, nie,to som nebol ja   :) Na zdravie! takyto diktator zdaleko niesom
Zaznamenané

o-yep sro
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #103 kedy: 27. Október , 2008, 19:38:08 »

bukkake je zaujimavy nazov. to boli japonci nejaki svojski?
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #104 kedy: 27. Október , 2008, 19:56:48 »

no pekne  ha ha ha nie, nie,to som nebol ja   :) Na zdravie! takyto diktator zdaleko niesom

to som rada...  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.