Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 20:42:37
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moje prvotiny  (Prečítané 4415 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #15 kedy: 04. Október , 2008, 21:07:10 »

to co je  ha ha ha s tym by sa dala vyvolavat kobra z vreca  Bavím sa skvele metronom by nezaskodil.

Viem, nie je to dokonalé ... no sú to moje prvé dve nahrávky, hrám iba rok. Prosím vypočujte si ich a svoj názor napíšte do Názorov, ďakujem.  -  Dominik Fabian

To musicman : pride aj metronom  :) Nepozeraj len na techniku a vsetko okolo toho... melodia je pekna  :)
Kolko kapiel a vela profesionalnych je nepresnych... Žmurk
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 04. Október , 2008, 21:07:40 od Branko » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #16 kedy: 04. Október , 2008, 21:11:57 »

Viem, nie je to dokonalé ... no sú to moje prvé dve nahrávky, hrám iba rok. Prosím vypočujte si ich a svoj názor napíšte do Názorov, ďakujem.  -  Dominik Fabian

To musicman : pride aj metronom  :) Nepozeraj len na techniku a vsetko okolo toho... melodia je pekna  :)
Kolko kapiel a vela profesionalnych je nepresnych... Žmurk
 Na zdravie!

basa musi hrat presne. keby dosiel do kapely tak ho zahlusia. radsej malo ale presne odzaciatku.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #17 kedy: 04. Október , 2008, 21:14:37 »

basa musi hrat presne. keby dosiel do kapely tak ho zahlusia. radsej malo ale presne odzaciatku.
Vidis, zasa ti budem oponovat, pretoze bicie maju hrat presne, basa ma hrat presne, gitary... atd atd atd... Cela kapela ma hrat presne...
Ja nepoznam basaka, ktory po roku hrania tvori. Poznam len takych, co po roku chcu ampegy, Fodery.... a podobne. Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

dominoo
nováčik
*
Príspevkov: 7

« Odpoveď #18 kedy: 04. Október , 2008, 21:17:01 »

Mal som iste technicke problemy, nepocul som sa vobec. Ale to nie je vyhovorka, snazim sa v rytmike zlepsit, hram s dvoma kapelami.  :)
« Posledná zmena: 04. Október , 2008, 21:17:21 od dominoo » Zaznamenané

www.basgitarista.bbhost.sk, jediné basové fórum na Slovensku
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #19 kedy: 04. Október , 2008, 21:17:33 »

Vidis, zasa ti budem oponovat, pretoze bicie maju hrat presne, basa ma hrat presne, gitary... atd atd atd... Cela kapela ma hrat presne...
Ja nepoznam basaka, ktory po roku hrania tvori. Poznam len takych, co po roku chcu ampegy, Fodery.... a podobne. Žmurk
 Na zdravie!

no dobre mozno je to tvorivy umelec  Bavím sa skvele ale casom by teda mohol hrat aj s metronomom  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #20 kedy: 04. Október , 2008, 21:18:37 »

no dobre mozno je to tvorivy umelec  Bavím sa skvele ale casom by teda mohol hrat aj s metronomom  :)
Urcite, plne suhlasim s tebou a od zaciatku cvicit s metronomom. Metronom je kamarat  Žmurk
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #21 kedy: 04. Október , 2008, 21:20:39 »

Mal som iste technicke problemy, nepocul som sa vobec. Ale to nie je vyhovorka, snazim sa v rytmike zlepsit, hram s dvoma kapelami.  :)
Hlavna vec, ktora je vynikajuca je, ze hras s kapelami. TOTO je super, pre basakov to je najlepsia skola(hrat s bubenikom) . Moj nazor  Žmurk
Zaznamenané

dominoo
nováčik
*
Príspevkov: 7

« Odpoveď #22 kedy: 05. Október , 2008, 12:37:36 »

...na druhej strane, ak pojdes do dobrej kapely prilis skoro, mozes brutalne zbrzdit svoj hracsky vyvoj. Dufam ze to nebude moj pripad.
Zaznamenané

www.basgitarista.bbhost.sk, jediné basové fórum na Slovensku
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 22 otázok.