Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« kedy: 13. Október , 2008, 10:04:20 » |
|
Legendárna newyorská rocková skupina vystúpi u nás už vo štvrtok, 16. októbra 2008.
Living Colour prichádzajú po prestávke v ich jesennom európskom turné, ktorú trávili v Prahe, aby v bratislavskom Dome kultúry Zrkadlový háj odohrali jediný exkluzívny koncert na Slovensku.
Skupina, označovaná za prvú černošskú kapelu, ktorá hrala tvrdý rock v 80. rokoch, predala od svojho vzniku v roku 1983 viac ako 20 miliónov albumov.
Všetci štyria členovia Living Colour sú výnimoční muzikanti a každý z nich spolupracoval na rôznych projektoch. Napríklad: Spevák Corey Glover – úloha Judáša v Jesus Christ Superstar na Brodwayi, gitarista Vernon Reid – spolupráca s B.B. Kingom, Public Enemy či s Billom Frissellom, basgitarista Dough Wimbish – spolupráca s Rolling Stones, Depeche Mode alebo Madonnou, bubeník Will Calhoun – spolupráca s Jacom Pastoriusom, Paulom Simonom alebo Lou Reedom.
Living Colour momentálne pripravuje nový, v poradí piaty album, ktorý by sa mal na trhu objaviť v roku 2009. DVD z minuloročného koncertu „The Paris Concert“ prichádza do predaja 11. novembra 2008.
Po nezabudnuteľnom bratislavskom koncerte v klube Babylon v roku 2005 Living Colour zahrá opäť v klubovom prostredí, v Dome kultúry Zrkadlový háj v Bratislave-Petržalke. Skupina nemá žiadne špeciálne požiadavky na usporiadateľov, dôraz kladie na zvukovú techniku. Ubytovanie napríklad požaduje iba v štandardnom trojhviezdičkovom hoteli. Ako predkapela vystúpeni bratislavský Appendix.
Lístky na koncert je možné vyhrať v súťažiach Rock FM rádia, kúpiť je ich možné v sieti Ticketportal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. Október , 2008, 10:08:37 » |
|
Stretneme sa tam. Bol som na nich v Babylone a stálo to zato. Ich skladby ma až tak neoslovujú, ale koncert sa oplatí pozrieť. Kapela šlape, spevák spieva.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. Október , 2008, 10:50:13 » |
|
Stretneme sa tam viacerí.Nepoznám ich sice ale kvalitu si ujsť nenechám.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. Október , 2008, 12:14:42 » |
|
Stretneme sa tam viacerí.Nepoznám ich sice ale kvalitu si ujsť nenechám.
........pri všetkej úcte ale robíš si srandu http://uk.youtube.com/watch?v=tTjKWq9Gges ......
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. Október , 2008, 13:54:19 » |
|
v babylone som bol v prvej rade a bol to totalny sok. vyborna kapela. ak by som bol v BA, tak som v prvej rade opat.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. Október , 2008, 14:31:59 » |
|
O koľkej to je ? To musím vidieť..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. Október , 2008, 14:45:59 » |
|
O koľkej to je ? To musím vidieť..
o 7, ale bude nejaká predkapela ešte. Máme to tu pod nosom, je pomaly hriech sa nepozrieť, ako to robia hoši z New Yorku. A popritom si môžme dať pivečko spolu, keď sa tam už zídeme..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
Príspevkov: 189
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. Október , 2008, 19:01:46 » |
|
a kua asi prvy krat v zivote lutujem ze nie som z Bratislavy... tak si ich uzite, Living Color mam strasne rad...
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. Október , 2008, 19:13:11 » |
|
rozpravas, ako keby to bolo za oceanom. sak sadni za vlak a si tam. a este ked su tvoji oblubenci a zavitali zdaleka do tychto koncin.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. Október , 2008, 19:16:58 » |
|
rozpravas, ako keby to bolo za oceanom. sak sadni za vlak a si tam. a este ked su tvoji oblubenci a zavitali zdaleka do tychto koncin.
nie su to moji uplni oblubenci, ale pozrel by som si to straasne rad... ale je viacej dovodov preco si to nemozem pozriet - v penazenke mam presne tri 50-halierniky, a pochybujem ze este budu vobec volne listky ... spravit si na to cas a odist do BA je vazne minimum
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. Október , 2008, 19:17:38 » |
|
nie su to moji uplni oblubenci, ale pozrel by som si to straasne rad... ale je viacej dovodov preco si to nemozem pozriet - v penazenke mam presne tri 50-halierniky, a pochybujem ze este budu vobec volne listky ... spravit si na to cas a odist do BA je vazne minimum Dnes som na stránke ticketportalu kupoval lístky, ešte boli..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. Október , 2008, 19:19:18 » |
|
Dnes som na stránke ticketportalu kupoval lístky, ešte boli..
aj ma zalozis ?
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 13. Október , 2008, 19:21:59 » |
|
aj ma zalozis ? kam sa chceš nechať založiť?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 13. Október , 2008, 19:23:34 » |
|
ale ved vies co myslim... hmmm teraz rozmyslam kde zozenem peniaze na listok a cestu... tak a ideme obvolavat kamaratov
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 13. Október , 2008, 20:16:57 » |
|
no takze pokial vsetko klapne tak jak ma tak sa tam stvrtok vidime panove mozete mi dat nejaku radu ako sa tam dostat? najlepsie z autobusovej stanice....
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
|