|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Október , 2008, 10:45:23 » |
|
naco sa davali zas dokopy?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Október , 2008, 10:48:00 » |
|
fest blba otazka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 18. Október , 2008, 10:53:35 » |
|
Ty co davas ? Oasis sa nikdy nerozpadli...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 18. Október , 2008, 11:07:38 » |
|
isiel by som...kokos..neni zly napad...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 18. Október , 2008, 11:34:21 » |
|
ale maju dobry zvuk, su napicu ale gitary sa mi lubia. aj ja by som si vedel taky namiesat kebyze mam k dispozicii vsetky gitary so vsetkymi aparatmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 18. Október , 2008, 11:38:02 » |
|
chlapi oasis je strata casu, nuda, neoriginalita, hanba, je to tu dost ubohe, v anglicku sa zrodilo vela kapiel ,ktore mali tendenciu zmenit svet, ale oasis je obycajna tlacenka , fetaci co kopirovali beatles , honili si brka v studiach kde sa rodili songy, ktore by oni radi mali v ich katalogu, guru koko*t alan mcgee ich predal a skoncili asi ako elan pre slovakov, okolo sveta , kopa frajeriny a par akordov ,kapely ako glas vegas a podobne sracky tiez zacinaju predavat, ale je to nuda, kde su tie casy, ked anglicke kapely boli priam okultne a ich skladby sa pocuvaju aj po 40 rokoch, za 40 rokov po oasis ani pes nestekne , najviac ma sere ,ked sa chvalia ako pisu songy every day cize aki su skveli a ked si to pustis zistis ,ze aj ten elan je lepsi, fakt touz asi coldplay sorac no "kravina" jak mraky...oasis a elan o tom sa ani bavit uz nebudem... nezaujima kto bude po kom kedy stekat...na oasis by som siel kedykolvek...a ty chod teda na elan
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2008, 11:38:26 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 18. Október , 2008, 11:58:38 » |
|
myslel som to prirovnanie tak, ze pre anglanov je oasis narodna kapela, oni su v hudbe ultra nacionalisti, oasis je pre anglanov a elan hra turne v usa pre slovakov , oasis okolo sveta pre anglanovcize ok mozes sa pridat, ja nikdy nebudem fajcit kokoty anglanom a ich nekvalite, to fakt uz radsej nejaky svedsky punk, zvuk maju taky aky chcu mat, aj ty taky mozes mat, len si zaplat tak ja budem fajcit kokoty anglanom a ty fajci svedakom... dohodnute...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mando_diao
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
Hagström Guitars
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 18. Október , 2008, 12:02:01 » |
|
Ja si myslim, ze Oasis su fajn. Prve dva albumy su brutal dobre. Hned by som sa siel pozret, skoda ze do Prahy nedojdu.
a Doom 3D , aky svedsky punk si myslel konkretne. Hives? alebo daco starsie (Charta 77)?
|
|
|
Zaznamenané
|
Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo
Mando Diao rules
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 18. Október , 2008, 12:03:52 » |
|
Keď tu tak bude niekto spievať tak nebudem chodiť na takéto kapely, dovtedy áno...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 18. Október , 2008, 12:15:08 » |
|
chlapi oasis je strata casu, nuda, neoriginalita, hanba, je to tu dost ubohe, v anglicku sa zrodilo vela kapiel ,ktore mali tendenciu zmenit svet, ale oasis je obycajna tlacenka , fetaci co kopirovali beatles , honili si brka v studiach kde sa rodili songy, ktore by oni radi mali v ich katalogu, guru koko*t alan mcgee ich predal a skoncili asi ako elan pre slovakov, okolo sveta , kopa frajeriny a par akordov ,kapely ako glas vegas a podobne sracky tiez zacinaju predavat, ale je to nuda, kde su tie casy, ked anglicke kapely boli priam okultne a ich skladby sa pocuvaju aj po 40 rokoch, za 40 rokov po oasis ani pes nestekne , najviac ma sere ,ked sa chvalia ako pisu songy every day cize aki su skveli a ked si to pustis zistis ,ze aj ten elan je lepsi, fakt touz asi coldplay ked raz zlozis take pesnicky ako zlozili oasis..potom sa mozme o niecom bavit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 18. Október , 2008, 12:19:06 » |
|
ked raz zlozis take pesnicky ako zlozili oasis..potom sa mozme o niecom bavit Dobreeeee.... Oasis su este nic, co sa tyka tvorby... tak ako bolo povedane, vplyv Beatles - u. ALE OK. neriesim. Bavime sa o koncerte, ze kedy je.. atd. Nie o kapele. Mne sa Oasis nepaci.
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2008, 12:22:01 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 18. Október , 2008, 12:30:38 » |
|
Keď tu tak bude niekto spievať tak nebudem chodiť na takéto kapely, dovtedy áno...
k tomuto si zapalit zelenu a nic ine nepotrebujem :
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. Október , 2008, 12:31:11 » |
|
ale maju dobry zvuk, su napicu ale gitary sa mi lubia. aj ja by som si vedel taky namiesat kebyze mam k dispozicii vsetky gitary so vsetkymi aparatmi
Dojdi k nam do skusobne, tam mozeme mat taky zvuk hocikedy. Kvoli zvuku gitar by som na nich veru nesiel. Ved hrali pokial viem na starsich Marshalloch.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. Október , 2008, 12:33:37 » |
|
Dojdi k nam do skusobne, tam mozeme mat taky zvuk hocikedy. Kvoli zvuku gitar by som na nich veru nesiel. Ved hrali pokial viem na starsich Marshalloch.
progi...vsetci vieme co mate zac v skusobni...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|