joey
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 19. Október , 2008, 17:09:12 » |
|
myslím, že to nie je jedno... podľa mňa cvičenie sa vo vnímaní krásna je cesta k vycibrenému vkusu, a to vedie k poznaniu kvality. a nielen v hudbe, ale v celom umení sú umelci zodpovední za predkladanie kvality...
ach, no nechce sa mi to tu rozpisovat...ale vacsiu kravinu som necital...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 19. Október , 2008, 17:16:08 » |
|
prevzatie zodpovednosti za to, čo predkladáme, nie je až také ľahké...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 19. Október , 2008, 17:23:36 » |
|
tomu chapem...nechapem ako sa mozem zdokonalit vo "vnimani "krasna" " das mi nejake lekcie?
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2008, 17:23:55 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 19. Október , 2008, 17:24:49 » |
|
ja som tu naposledy nieco tak chytre cital, ked som si prezeral svoje strarsie prispevky !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 19. Október , 2008, 17:25:33 » |
|
tomu chapem...nechapem ako sa mozem zdokonalit vo "vnimani "krasna" " das mi nejake lekcie? ked to nechapes, zjavne na to nemas a zbytocne sa tym budes zapodievat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 19. Október , 2008, 17:28:29 » |
|
Krásno ako objektívna kategória neexistuje, pretože vnímanie umeleckého diela je veľmi subjektívna záležitosť. Estetika, ako vedný odbor narába aj s uvedeným pojmom, ale tiež vo viacerých rovinách a s množstvom prívržencov na jednej a odporcov na druhej strane...merateľnosť kvality, či už výtvarného umenia, alebo hudby je veľmi, veľmi tenký ľad.....o tom sme tu už niekde, takže nejdem znovu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 19. Október , 2008, 17:28:36 » |
|
ked to nechapes, zjavne na to nemas a zbytocne sa tym budes zapodievat uff, to mi odlahlo...takze kludne mozem ostat vo svojej "skaredej" hudbe...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 19. Október , 2008, 17:32:28 » |
|
uff, to mi odlahlo...takze kludne mozem ostat vo svojej "skaredej" hudbe... mozes ? MUSIS len nam o nej nepis moc casto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 19. Október , 2008, 17:32:52 » |
|
uff, to mi odlahlo...takze kludne mozem ostat vo svojej "skaredej" hudbe... Ostan aj nadalej. Ja si pustim krajsiu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 19. Október , 2008, 17:34:07 » |
|
Krásno ako objektívna kategória neexistuje, ...
co je objektivno ? objektivne su Gibsony dnes predrazene nezmyselne gitary, subjektivne to vnimaju ale miliony ludi inac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 19. Október , 2008, 17:35:15 » |
|
co je objektivno ? objektivne su Gibsony dnes predrazene nezmyselne gitary, subjektivne to vnimaju ale miliony ludi inac Co mas proti nim? Fendre su podla mna ako priklad ovela viac predrazene, kedze su to len skladacky z bezneho dreva.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 19. Október , 2008, 17:36:49 » |
|
Ostan aj nadalej. Ja si pustim krajsiu. ja nemozem za to ze som na potetovane ciernovlase rockerky a nie na vysusenych dedov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 19. Október , 2008, 17:39:40 » |
|
Co mas proti nim? .
nic. len som poznamenal na margo toho, ze "Krásno ako objektívna kategória neexistuje" - tak aj to objektivno je docela relativne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 19. Október , 2008, 17:42:00 » |
|
a nie na vysusenych dedov... Aki dedovia? Ked tie albumy nahravali v prevazne 70tych rokoch, tak boli tak stari ako Ty. A sucasne kapely su mlade. Ja som len na stare gitary a aparaty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 19. Október , 2008, 17:47:21 » |
|
Aki dedovia? Ked tie albumy nahravali v prevazne 70tych rokoch, tak boli tak stari ako Ty. A sucasne kapely su mlade. Ja som len na stare gitary a aparaty. cize v zhrnuti ide opät o to, ze je uplne kazdemu jedno kto na koho je a neni tak kto mi teda podaruje dva listky na oasis?rad by som si "kukol" tu skaredu hudbu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|